8. elokuuta 2014

Varastot tyhjiksi -haaste: Kuudes ja seitsemäs kuukausi

Tällä kertaa nivon yhteen kesä- ja heinäkuun saaliit, sillä onnistuin kesäkuussa piilottamaan purkit ja purnukat niin tehokkasti, etten kuvaushetkellä niitä mistään löytänyt. Lopulta heinäkuun alussa tehdessäni suursiivousta löysin mun osittaisen kätkön, kaikkia en löytänyt eli ne on mennyt taas epähuomiossa roskikseen. Päätin kuitenkin jäädä odottamaan seuraavaa haastepostausta ja yhdistää kesä- ja heinäkuun yhdeksi postaukseksi. Ensimmäiset puoli vuotta hujahti jo kuukausi sitten ja musta tuntuu, etten oo edennyt haasteessa yhtään. Toki tuotteita käytän, mutta on niitä edelleen niin valtavasti.... Ja lisää ostan koko ajan. Tuntuu, ettei kaappeihin oo tullut yhtään lisää tilaa tän ensimmäisen seittemän kuukauden aikana. Oon ihan toivoton tapaus! Musta tuntuu, että esittelen sitten joulukuun lopussa samanlaista putelien ja purkkien kasaa kuin tammikuun alussa. 

Kesäkuussa ostin sekä kuorintavoiteen että Gilletten ihokarvanpoistogeelin. Molemmat olivat silloin mielestäni tarpeellisia, sillä kuorinta-aine oli käymässä hiljalleen vähiin ja sheivausgeeli loppui kokonaan. Näin elokuun alussa tuota kuorinta-aineen tarpeellisuutta voin miettiä, sillä uutta en ole avannut vieläkään. Mutta onpahan taas valmiina, kun edellinen loppuu. Uusi kuorintavoide on ostettu Kicksistä alennusmyynneistä muutamalla hassulla eurolla. Body Scrub Lemon Curd on Kicksin omaa merkkiä ja kuulosti herkulliselle! Pullon kyljessä oleva teksti "Some like it sour, some like it sweet. Lemon and sugar make the loveliest treat..." oli myös osaltaan vaikuttamassa ostopäätökseen, älkää kysykö miksi. Halvalla hinnallakin saattoi olla jotain tekemistä asian kanssa.

P8051379.1

Heinäkuussa sitten ostelin paaaaljon enemmän. Yhteensä huimat kymmenen tuotetta! Oon jo pitkään halunnut kokeilla Aussie -sarjan hiustenhoitotuotteita ja lopulta alennusmyyntien aikaan sorruin ostamaan koko setin shampoon vedellessä viimeisiään. Kaupassa seisoin pitkään vertailemassa eri puteleita, että mitä ostaisin. Lopulta päädyin ostamaan Miracle Moist -tuoteperheen shampoon ja hoitoaineen. Tuotteet on tarkoitettu "for hair that's dry / damaged / a bit unhappy" ja ilmoitinkin heti kaupassa kaverilleni, että mun hiukset on selvästi "a bit unhappy" :D Omat hiukset ovat kuivat ja latvatkaan eivät ole parhaassa mahdollisessa hapessa, joten ostin vielä 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditionerin. Shampoota ja hoitoainetta olen jo kokeillut ja oon kyllä tyytyväinen ostoksiini. Nää tuoksuvat niin ihanille ♥ Parasta on, että tuoksu kestää hiuksissa melko kauan eikä haidu ensimmäisen tunnin tai parin aikana. Kävin aamulla suihkussa pesemässä hiukset ja näin 14 tuntia myöhemmin hiukset tuoksuvat edelleen! Kolmen minuutin tehohoito on vielä kokeilematta. Noin viikkoa muita ostamiani Aussie-tuotteita myöhemmin eteeni käveli vielä Miracle Recharge Moisture Light Weight Conditioning Spray eli hiuksiin jätettävä hoitoaine. Kovin montaa kertaa en ole vielä kerennyt näitä käyttämään, mutta näillä muutamilla käyttökerroilla oon ollut todella tyytyväinen. Hiuksista tulee sileät ja kestävät päivän kauemmin puhtaana kuin muilla kokeilemillani shampoilla. (Ja se tuoksu!) Tällä hetkellä tuntuu, että Aussiet taitavat jäädä pysyvään käyttöön jatkossakin.

Lisäksi ostin heinäkuussa kaksi kipaletta Nivean Pearl & Beauty -deodorantteja, luottokamaa ovat. Nykyisistä Rexonan ja Doven dödöistä en niin välitä, onneksi loppuvat pian. Ostin myös tuplapakkauksen Gillette Satin Care Pure & Delicate -sheivausgeeliä. Suosin alennusmyynneissä myytäviä tuplapakkauksia, koska ne tulee yksittäisiä purkkeja halvemmiksi. Normaalisti ostan tuplapakkauksen varastoon hyvissä ajoin ja kesäkuussa ostettu yksittäis kappale olikin harvinainen poikkeus. Sitä ennen olen ostanut yksittäisen putelin joskus vuosia sitten. Alennusmyynneistä kotiutin myös I Love... Mango & Papaya -tuoteperheeseen kuuluvat käsisaippuan ja käsirasvan. Mulla on käytössä vastaavanlainen vartalovoi, joka tuoksuu taivaalliselle ja onkin talviaikaan mun ehdoton lemppari ollut jo muutaman viime vuoden. Käsisaippua ja -rasva tuoksuvat yhtä hyvälle, joten ostopäätös ei ollut vaikea. (Tässä vaiheessa voin paljastaa sen verran, että tulevana maanantaina blogissa pyörähtää käyntiin arvonta ja yhtenä osana palkintoa on tällainen käsirasva!)

P8051378....1

Kesäkuussa sain kulutettua Gillette Satin Care Pure & Delicates -sheivausgeelin lisäksi muutamia muitakin tuotteita. Keittiöstä loppui viimeisellä Palmoliven Hygiene- Plus Refreshing -käsisaippua, joka tuntui kestävän pienen ikuisuuden. Vaikka pesen keittiössä usein käsiäni saippualla, ei saippua tuntunut loppuvan millään ja se pieni liru pullon pohjalla kesti ikuisuuden. Käytin kotioloissa myös matkakokoisen (5ml) Dr. Spillerin Fresh & Fruit Moisturizing Creme -kasvovoiteen, koska se tuoksui taivaalliselle. Oisin vain voinut nuuhkia sitä kesäistä mangon tuoksua! Lisäksi suihkussa majaillut Nivea Visage Aqua Sensation -meikinpoistoaine loppui viimein, vähissä sekin on ollut jo pidemmän aikaa. Myös Nivea Visage Daily Essentials Double Effect Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine pääsi jälleen loppumaan. L´oréal Paris Studio Line Silk & Gloss Fixing Spray -hiuskiinne ilmoitti yhteistyön loppumisesta, mutta onneksi uusi samanlainen oli jo ostettuna. Yhteensä tuli siis käytettyä viisi täysikokoista ja yksi näytekokoinen purkki.

P8051386.1Myös heinäkuussa tyhjeni useampi puteli. Aloitetaan vaikka meikeistä tällä kertaa. Lumene Natural Coden -meikkivoide, sävy 10. Vanilla kohtasi loppunsa ennen helteitä. Mun luottomeikkivoide, koska on riittävän vaalea myös mun valkoista paperiarkkia muistuttavalle hipiälleni. Monesti vaaleimmatkin sävyt ovat mulle liian tummia, joten en kovin mielelläni kokeile uutuuksia ja siitä johtuen niitä tulee testattua lähinnä pakon edessä. Myös aurinkopuuteri kohtasi tapaturmaisen loppunsa. Se oli ollut vähissä jo pitkän aikaa ja erään kerran tiputettuani sen lattialle aurinkopuuteri hajosi isoiksi lohkoiksi. Käyttöhän tämä ei sinällään haitannut ja lohkot olivat jo hyvin pieniä, johtuen aktiivisesta käytöstä. Loppunsa aurinkopuuteri kohtasi, kun tiputin sen uudelleen lattialle. Niitä murusia olikin tällä kertaa pitkin vessaa ja rasia tyhjeni kerta rykäyksellä. Sain käytettyä myös Maybellinen Illegal lenght -ripsivärin, jota aluksi inhosin. Lopulta kuitenkin opin jopa tykkäämään tästäkin tuotteesta. Suosin pääasiassa vedenkestävää ripsaria työstäni ja Suomen säästä johtuen, mutta käytän välillä myös ihan vesiliukoista ripsaria. Tällöin tosin yleensä tarkistan sään, ettei vesisade pääse yllättämään ja levauta meikkejä pitkin naamaa. 

P8051391.1

Lotraan kesä aikaan paljon myös Aloe Vera -geelillä eli en ihmettele, että taas tyhjeni yksi purkki. Onneksi tilasin niitä lisää, sillä viimeinen purkki on avattu ja varastot tältä osin toistaiseksi tyhjentyneet. Bio Rich Virkistävä jalkavoide loppui viimein, se onkin kestänyt todella kauan. Käytin tätä rasvaa jalkarasvana, mutta hieroin sitä välillä myös kivistäviin hartioihin. Ei itselle olisi mieleen tullut jalkarasvaa käyttää hartioihin, mutta purkin kyljessä vihjattiin kokeilemaan. Mikäs siinä, kun se kerran toimi tähänkin tarkoitukseen oikein mainiosti. Tykkäsin etenkin voimakkaasta ja rentouttavasta mentolin ja eukalyptuksen tuoksusta. Heinäkuussa loppui myös Forme Moisturizing Shampoo for Dry Color-treated Hair (300ml). Shampoo oli melko miedon tuoksuinen, ei mikään lemppari, mutta kuitenkin ihan ok. Pesi hiukset hyvin ja hoiti muutenkin asiansa. Kuitenkin perusshampoo omasta mielestäni, ei mitenkään erityinen missään suhteessa. Lisäksi multa loppui Blistexin huulirasva, joka on kulkenut mukana käsilaukussa. Kaikkien näiden täytekokoisten tuotteiden lisäksi sain käytettyä yhden Dr. Hauschka Melissa Day Creamin. Inhoan noita näytepusseja, joten siksi ne varmaan pyörivätkin kaapissa ja jäävät hyvin herkästi käyttämättä. Mielummin raahaan matkallekin mukaan ison purnukan, kuin pusseja. Kertoo varmaan jotain siitä, miten vähän näytepusseista tykkään? Pitäisi ryhdistäytyä ja käyttää ne pois! Sain siis käytettyä seitsemän normaalikokoista tuotetta ja yhden näytepussin loppuun. 

Tuntuuko teistä, että teillä noita purkkeja ja purnukoita riittää yli omien tarpeiden? 

Pssst, haasteen lähtötilanteen voit halutessasi käydä kurkkaamassa täältä

4 kommenttia:

 1. Kyllähän noita purkkeja riittää vaikka ihan kiitettävästi tyhjentynyt.Aina tulee ostettua lisää jotain =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja livbox on toinen joka kartuttaa tuota saldoa =)

   Poista
  2. Mä jossain vaiheessa mietin livboxin tilaamista, mutta hylkäsin ajatuksen, kun tajusin sitten hukkuvani erilaisiin purkkeihin ja puteleihin :D Niitä on muutenkin ihan järkyttävä määrä....

   Poista