10. elokuuta 2014

Viimeinkin neon!

Tänä kesänä neon värit on kolahtanut muhun ihan kympillä. Ne on vaan niin ihania! Oon ihaillut ja kahdehtinut esimerkiksi Sigin tekemiä neonlakkauksia, mutta siitä huolimatta en jostain syystä oo omille kynsille näitä räiskyvän kirkkaita värejä sutinut. Tallinnasta ostin yhden ainoan värilakan: Ghina Glazen Thistle Do Nicelyn. Lakan, josta olin haaveillut koko kesän. Tästä lakasta ja näistä ihanista Sigin kynsistä inspiroituneena päätin haluta lakata neon väreillä. Seuraavaksi mun piti hieman kaivella Helmeriä ja ettiä tikut, jotta näen mitä neon lakkoja mä omistan. Totesin neon lakkojen määrän olevan melko säälittävä, joten ensi kesänä mulla on lupa ostaa neonia. Paljon neonia. Miksei vielä tänäkin vuonna.

Hetkellisen pähkäilyn ja swatchien vertailun jälkeen päätin lakata kynnet Thistle Do Nicelylla ja saman kokoelman vihreällä ihanuudella eli Grass is Lime Greenerilla. Lisäksi halusin kokeilla Seppälästä ostettua Vanilla Sorbettia. Vanilla Sorbet sopi molempien lakkojen kanssa hyvin yhteen, sillä se sisältää paljon eri värisiä ja erikokoisia neon glittereitä valkoisella pohjalla. Ihana lakka, jota voisi helposti luulla indieksi. Pisteet Seppälälle!

P8051315.1

Lakkasin molemmista käsistä keskisormen kynnelle ensin kaksi kerrosta Ginan valkoista ja sen päälle kerroksen Vanilla Sorbetia. Muistin kyseistä lakkaa swatchatessani havainneeni, että Vanilla Sorbet näyttää kivemmalle yhdellä kerroksella kuin kerrostettuna. Lakkasin siis suosiolla alle valkoista välttääkseni Sorbetin kerrostamisen. Glitterit asettuivat kynnelle melkoisen sujuvasti, mutta pariin kohtaan lisäsin lakasta onkimani glitterin dotting toolin avulla täyttämään tyhjäksi jääneitä kohtia. Glitterit eivät myöskään jääneet törröttämään, vaan asettuivat kynnelle oikein mukavasti.

Vasemmassa kädessä lakkasin peukalon ja nimettömän Grass is Lime Greenerilla, oikeassa nimettömän ja pikkurillin. Lakkaa vaadittiin kolme kerrosta peittääkseen. Lisäksi ensimmäiset kaksi kerrosta raidoittuivat enemmän ja vähemmän, joten senkin takia kolmas kerros oli tarpeen. En tosin valita, sillä kolme kerrosta on mulle ihan normaali määrä ja raidoittumista ei tapahtunut enää kolmannella kerroksella. Thistle Do Nicely taas pääsi vasemmassa kädessä etusormen ja pikkurillin kynsiin, oikeassa peukalon ja nimettömän. Myös Thistleä vaadittiin kynnelle kolme kerrosta ja lakan koostumus oli aikalailla samanlainen kuin Lime Greenerin. Tällä kertaa en edes halunnut koristella kynsiä mitenkään, vaan päätin nauttia lakkojen ihanista väreistä sellaisenaan.

Herätin näillä kynsillä töissä huomiota niin työkaverien kuin lastenkin keskuudessa. Mun neonkynnet kuulema sopi hyvin meidän lapsien käyttämiin neonkeltaisiin huomioliiveihin. Etenkin, kun mulla oli eräänä päivänä päällä Grass is Lime Greenerin värinen paita. Kuulema heti näki, että kuka on vastuussa huomioliivillisistä lapsista ;)

P8051313.1

Mainittakoon sen verran vielä, että lakkausta tehdessäni päätin laittaa muille kynsille HK Girlin pikakuivattajaa, mutta keskisormiin halusin paksumpaa Secheä peittämään glitterit. Muuten ihan hyvä ajatus, mutta Seche oli muuttunut ihan liruksi ja tää vesi-Seche ei halunnut peittää glittereitä sitä vähääkään. Lakka kyllä kuivui nopeasti, mutta lisäsin siihen päälle sitten vielä kerroksen HK Girliä, joka muuten vaikutti äärimmäisen jankkiintuneelle vesi-Secheen verrattuna. Aiemmin HK Girl oli se juoksevampi pikakuivattaja. Heitin asiasta kyselyä myös Facebookin Kynsikoristeluihin ja sain huomata, että mulla on kohtalotovereita. Myös muutamilla muilla oli Seche päättänyt muuttua vedeksi. Onks teistä kellekään käynyt samalla tavalla? Kaivelin jopa omat äärimmäisen jankkiintuneet pullonpohjat Helmeristä, sillä halusin nähdä mitä niille on tapahtunut. Ennen ei pikakuivattajan jämät paljoa pullon pohjasta liikahtaneet edes pulloa kääntäessä, mutta nyt ne alkoivat heti valua pullon seinämää pitkin. Yritettiin Miljan kanssa keksiä syytä tapahtuneelle ja pohdittiin erilaisia vaihtoehtoja. Pohdittiin, että joku kemikaali yhdistettynä tähän trooppiseen helteeseen on todennäköisin syy tapahtuneelle. Outoa kuitenkin! En nimittäin ikinä ennen oo kuullut, että näin olis jollekin käynyt.

Myyn sieluni neon lakoille! ♥ Siitäkin huolimatta, että ne on viheliäisiä kuvata.

Iskeekö teihin neon lakat vai tulevatko ne jo korvista ulos? :) 

P8051311.1

Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
Gina - Tricot White
Seppälä Nails - Vanilla Sorbet
China Glaze - Thistle Do Nicely
China Glaze - Grass Is Lime Greener
HK Girl
(Seche Vite)

6 kommenttia:

 1. Iskee ja lakkaankin neoneilla paljon! Mulla on myös tosi vähän neonlakkoja siihen nähden kuinka paljon niitä rakastan, joten ei kun ostoksille ;) Kauniit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidankin suunnata tutkimaan verkkokauppojen tarjontaa! ;) Mun pitäs lakata neoneilla paljon enemmän, koska jostain syystä haluan niitä aina kynsille ja sit en kuitenkaan lakkaa. Outoa o.O

   Poista
 2. Neonit on varsinki kesällä ihania. Talvellaki ne piristää pimeyden keskellä. Upeat lakkaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ookaan varmaan ikinä kokeillut lakata talviaikaan neonilla.... Ehkä pitää ens talven aikana kokeilla, kun ketuttaa tarpoa loskassa! :D

   Poista
 3. Neonit on kesäisin tosi kivoja. :) Itellä ainakin tulee melko paljon niitä sillon käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neonit on! Mä voisin käyttää niitä paaaaljon enemmän. Ehkä sit ens kesänä! :D

   Poista