18. syyskuuta 2014

Something New / #ABLECAW14

Maanantai-iltana Facebookissa Kynsikoristeluihin ilmestyi alla oleva kuva. Sen ohessa oli teksti, jossa mahdollisimman montaa kehotettiin ottamaan osaa tähän koko loppu vuoden kestävään haasteeseen. Yhteensä 16 viikkoa ja kaksi aihetta per viikko eli 32 erilaista aihetta lakkauksille. 

Kuva lainattu Polish This! -blogista. 

Mullahan on edelleen enemmän kuin pahasti kesken The 31 Day Challenge, joten on enemmän kuin loogista ottaa osaa haasteeseen, jossa pitää kahdesti viikossa lakata kynnet teeman mukaan. Tietenkään jokaiseen ei ole pakko osallistua ja järjestyskään ei ole kiveen hakattu. Joustoa siis löytyy, mutta ajattelin kuitenkin yrittää osallistua aina ajallaan haasteeseen! Haastetta siis tulee riittämään, sillä myös postaukset pitäisi aina saada julkaistua. Oon niin pulassa vielä tän kanssa! Kiitos haasteesta kuuluu Polish This! -blogin Annielle, Nerdic Nails -blogin Mirkalle ja Katjamaria -blogin Katjamarialle. Jos kuitenkin innostuisin tästä haasteesta (innostuin jo...) ja saisin tarvottua tän maaliin saakka, niin samoilla vauhdeilla voisin rykäistä The 31 Day Challengen kasaan! Aina voi haaveilla.

2014-09-16.13

Something New. Ensimmäinen haaste, johon osallistun tässä haasteessa. Mulle jotakin uutta oli tällä kertaa uudet lakat. Sain lakat vasta viime perjantaina käsiini, koska Milja piti niitä panttivankinaan. Reilua? Toisekseen kyseiset lakat ovat uutta myös siksi, että ne ovat ILNP:n uudesta, jokin aika sit julkaistusta syyskokoelmasta. Ennakkotilasin itselleni neljä holoa, joista nyt kynsilleni pääsi kaksi. Pohjalakkana on Essien First Base, koska en lakkausta aloitaessani tiennyt päätyväni holoihin. Olin meinannut lakata cremellä, mutta sitten perinteisesti muutin mieltäni. Lakat levittyivät kynsille melko nätisti siitä huolimatta, että en käyttänyt Aqua Basea. Ei raitoja, ei suurempia kaljuja kohtia. Pörfekt, etten sanoisi.

2014-09-16.4

Aksenttikynsissä eli peukussa ja nimettömässä on kolme kerrosta uskomattoman upeaa Black Orchid -lakkaa. Älkääkä uskoko swatcheja, sillä ne on ihan hukassa näiden lakkojen kanssa. Vielä vähemmän uskokaa mun kännykkäräpsyjä. (Tosin ylimmän kuvan peukalon kynnessä lakka on jo melko lähellä totuutta!) Black Orchid näyttää swatcheissa lähinnä violetille, vaikka sitä se ei ole. Ehkä ennemmin violettiin taittava tumman punainen. Hankala sävy kuvailla, mutta äärimmäisen kaunis. Ehkä kahdella huolellisella kerroksella olisi selvinnyt, nyt mun sinne tänne sutiminen vaati kolmannen.

2014-09-16.9

Muttamuttamutta... Iconic. Siitä ei ookaan enää ihan niin hyvää sanottavaa, vaikka lakka onkin kaunis. Aloin kerrostamaan Iconicia itsensä päälle, jotta näkisin monta kerrosta vaaditaan täyteen peittävyyteen. Sain kynsille viisi kerrosta ja silti vapaan kasvun raja kuulsi läpi selvästi. Siis VIISI kerrosta! Eikä ne mun kerrokset edes olleet mitään ohuita, vaan laitoin lakkaa kynsille melko tuhdisti. Sit meni hermot ja en enää viittinyt, koska lakkaa alkoi olla kynsillä jo melko paksusti ja olin varma, ettei se tule peittämään ikinä. Olihan se tikullakin toki jo nähtävissä, että kovin peittävää kyseinen lakka ei ole. Silti mun piti yrittää kerrostaa sitä itsensä päälle vain nähdäkseni peittääkö se miten nopeasti. Ei peitä. Varasuunnitelma siis käyttöön ja poistin Iconicin kynsiltä. Seuraavaksi lakkasin kynsille kaksi kerrosta Essien Coctails & Coconutsia ja niiden päälle reiluhkon kerroksen Iconicia. Nyt lopputulos oli jo sellainen, että miellyttää ilman hermojen menettämistä. Mä pohdin hetken lakan laittamista myyntiin, mut ei mulla oo mitään muutakaan vastaavanlaista vaaleaa holoa ja onhan tää kaunis. Saa siis jäädä Helmeriin asumaan, ainakin toistaiseksi.

2014-09-16.10

Halusin jotain kapeaa koukeroa kynsilleni ja päädyin lopulta Pueenin laattaan Pueen46. Iconicin oltua kovin lirua, en edes yrittänyt sen toimivuutta leimaamisessa. Sen sijaan nappasin Helmeristä A-Englandin Her Rose Adagion, jolla oon leimannut ennenkin onnistuneesti. Her Rose Adagio päätyi siis aksenttikynsiini Black Orchidin päälle. Iconicin päälle taas leimasin Konadin violetilla. Leimat meni hieman vinoon, joten kohdistamista ois syytä harjoitella vielä ihan urakalla. En kuitenkaan jaksa marmattaa asiasta, sillä tykkään näistä kynsistä :) Ja pitäähän niitä kauneusvirheitä olla, jotta on jotain missä kehittyä!

2014-09-16.3

Ootteko te tilanneet näitä ILNP:n syyskokoelman lakkoja itsellenne? 

Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
Essie - Coctails & Coconuts
ILNP - Black Orchid
ILNP - Iconic
A-England - Her Rose Adagio
Konad - Violetti
Seche Vite

6 kommenttia:

 1. En oo tilannut, mutta olen kyllä harkinnut!
  Kauniit kynnet!!!
  ..mutta viisi kerrosta!? Kiitos varoituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Tosiaan viisi paksua kerrosta ei peittänyt eli suosittelen suoraan lakkaamaan alle jonkin peittävän nuden. Säästää aikaa ja ennen kaikkea hermoja :) Siis jos Iconicin päädyt tilaamaan!

   Poista
 2. IHan mielettömän upeat lakkaukset! Ihastunutta huokailua täällä päin...

  VastaaPoista