14. lokakuuta 2014

Negative Space / #ABLECAW14

Negative Space -haasteessa halusin ehdottomasti kokeilla koko kynnen leimoja, joten niiden pohjalta lähti rakentumaan tämän kertainen lakkaus. Zoyan Vega kahteen kynteen, muihin koko kynnen leimat. Ideana kyllä kiva, mutta lopputulos ei miellyttänyt omaa silmää. Lakkasin kaksi kerrosta Vegaa nimettömän ja peukalon kynteen. Lakka, josta en keksi mitään pahaa sanottavaa. Se on yksinkertaisesti kaunis. Vega on lakkoja, joista kehitin itselleni pakkomielteen ja lopulta kesällä ostin lakan käydessäni Turussa ja MiNailsilla. Silloin kokeilin lakata Vegalla, mutta sen jälkeen lakka ei ole kynsille päässyt ennen kuin nyt. Näin mun pakkomielteille yleensä aina käy. Ensin on aivan pakko saada ja sitten lakan saaminen kynsille asti kestää pienen ikuisuuden.

Leimasin kynsille Konadin leimauslakalla koko kynnen leimat MoYou Londonin Sailor -laatasta. Olin kuvitellut mielessäni tietynlaisen leiman, jolla leimaisin. Tietenkään tällaista mun ajatuksen virran tuottamaa leimaa ei mun laatoissa ole, joten piti tyytyä vaihtoehtoiseen kuvioon. Ja jotenkin uskoisin, että kuvittelemaani kuviota ei ole missään valmiissa laatassa muutenkaan, eiköhän tää ollut puhtaasti mielikuvituksen tuotetta tällä kertaa. Tuskin siis kukaan yllättyy, kun sanon ettei leimat olleet mun mieleen. Olin kuvitellut koukeroisemmat ja hieman peittävämmät leimat lakkaukseen. Leimojen ollessa paljastavammat kuin kuvittelit en tykännyt aivan liian läpikuultavista järjistä, joten päätin vapaalla kädellä lakaten hieman peittää niitä. Kaivoin Helmeristä siis China Glazen Aquadelicin, jolla peitin viistosti kynsien läpikuultavan kärjen. Virhe. Tykkäsin kynsistä tämän jälkeen vielä vähemmän.

2014-10-07.1

Lakkasin siis kynnet, joista ainoa mieluinen asia oli väri. Ja Vega. Lakkaus lähti vaihtoon vuorokauden sisällä lakkauksesta, mutta lakkoja poistaessani päätin yrittää lakkausta uudelleen joku toinen kerta. Ensin vain pitää hankkia laatta, jossa on sopivampi kuvio. Toisekseen en halua lakata viistosti enää kynnen kärkeä piiloon. Sen sijaan haluan puolittaa lakkauksen pystysuunnassa: toinen puoli leimaa, toinen peittävää lakkaa. Jään siis hautomaan ja jalostamaan tätä ajatusta! :)

Käytetyt lakat:
Essie - Fill the gap
China Glaze - Aquadelic
Zoya - Vega
Konad - leimauslakka
Seche Vite

4 kommenttia:

  1. Musta naa on kivat, vaikken yleensa suuremmin tykkaa negative spacesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! Negative Space ei kyllä kuulu omiinkaan limppari hinta. En vaan tajua miks pitää jättää (ainaki mun tapauksessa) osa värjääntyneestä kynnestä näkyviin, ku on olemassa nudejakin :D

      Poista