2. lokakuuta 2014

Neon / #ABLECAW14

Mieli askartelee jo talvisissa lakkauksissa, vaikka syksykään ei ole vielä ohi. Eikä kukaan oo sanonut, että neon lakkoja voi käyttää vain kesällä. Tästä huolimatta, mun ei tehnyt yhtään mieli lakata neonilla. Sitten kuitenkin keksin idean ja päätin haluta kynsilleni neonvihreää. Oi kyllä, vihreää! Minä, joka rakastan vihreää muuten ja kammoan väriä omilla kynsilläni enemmän kuin paljon. Helmerin laatikkoa auki kiskoessani olin jo tulla katumapäälle ja meinasin napata hieman tutumpaa väriä, pinkkiä. Pidin kuitenkin pääni, jotta saan vihreät lojumasta käyttämättömien tikkujen mustasta renkaasta. Swatch-tikut on muuten mielenkiintoinen asia, avauduin tästä jo kynsikoristeluissakin. Mulla oli noin kolme kuukautta sitten 111 testaamatonta kynsilakkaa. Viime aikoina oon saanut kulutettua hirmuisen kasan käyttämättömiä lakkoja ja innoissani sitten laskin tikut uudelleen varmana siitä, että ollaan jo reilusti alle sadan. Kissan viikset sanon minä, niitä on edelleen 111. Ilmeisesti viime aikoina on tullut hankittua melkoinen kasa uusia lakkoja, kun kokeilemattomien määrä näyttää säännöllisestä käytöstä huolimatta pysyvän vakiona. Tuosta nyt lasketusta 111 testaamattomasta lakasta puuttuu jokunen, sillä lakkoja on vielä mun luokse. Osa maailmalta ja osa majailee jälleen Miljan luona odottamassa noutoa. Tän lakkauksen jälkeen renkaaseen (okei, niitä renkaita on kolme) jäi siis 109 testaamatonta!

Palataanpa takaisin harharetkiltä ja mennään aiheeseen. Lakkasin aluslakan päälle kerroksen Essien Blanckia. Muuten ihan kiva, mutta se kuplii nykyisin joka ainoa kerta. Hermot tässä meinaa taas kärventyä... Hengitä sisäääään, hengitä ulooooos, sisäääään, ulooos ja sisääään ja uloooos, se on vaan kupliva kynsilakka. Ginan Whiteä en voi käyttää, koska se on majaillut jo reilun kuukauden verran parhaalla ystävälläni. Pitää ehkä tupata itteni teelle joku ilta ja hakea lainassa olevat kynsilakat takaisin kotiin. Ollaan kyllä muutamasti nähtykin, mutta kumpikaan ei koskaan muista lainassa olevia lakkoja, kun ei niitä sillä hetkellä tarvita. Minkäs sille voi, kun on latvasta laho.Peukaloon ja nimettömään lakkasin pari kerrosta China Glazen In The Lime Light -lakkaa (ITLL), jonka kotiutin kesäkuun kynsimiitistä. Loput kynnet saivat päälleen yhtä monta kerrosta samaisen merkin toista neonia eli Turned Up Turquoisea (TUT). ITLL on kaunis, kirkas neon vihreä, jossa on sinistä shimmeriä. Väri, jota rakastan muualla paitsi omilla kynsilläni. Oon halunnut lakata tällä kynnet miitistä saakka, mutta vierastan vihreää niin paljon, että aina on jäänyt kokeilematta. Jännä sinänsä, koska yleensä sit kuitenkin tykkään myös niistä vihreistä lakkauksista, kun ne kynsille asti rohkenen lakata. Mun aivoissa on joku solmu mitä vihreään tulee, en mä muutakaan syytä keksi. TUT taas on omiin silmiin enemmänkin vihreä kuin turkoosi, mutta samaista sinistä shimmeriä siinä näkyy olevan kuin toverissaan. Lisäksi TUT kuivui huomattavasti nopeammin kuin ehdin silmääni räpäyttää. Eipä tarvinnut samasta kohdasta edes kuvitella sutivansa toista kertaa. Asia, jonka opin ensimmäistä kynttä lakatessani. Nimettömiin ja peukkuihin kaivelin koristeteippiä ja Ginasta ostamani Black Multiglitterin. Teippaillessani iski pulma: en enää muistanut missä järjestyksessä olin teipinpätkät kynnelle lätkinyt. Seuraavalla kerralla ajattelin kokeilla käyttää muutamaa eri väristä teippiä ja siten värikoodien avulla erottaa teippien poistamisjärjestyksen.

Kynsistä tuli ihan hauskat, mutta niiden elo jäi melko lyhyt aikaiseksi. Siedätin itseäni viikonlopun ajan vihreällä, mutta maanantaiaamuna oli taas harkkaa, joten pitää poistin lakkaukset sunnuntai-iltana ja menin maanantaina pelkällä aluslakalla.
Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
Essie - Blanck
China Glaze - Turned Up Turquoise (Neon)
China Glaze - In The Lime Light (Neon)*
Gina Tricot - Black Multiglitter
Seche Vite

***
* Lakka saatu kynsibloggaajien miitistä

2 kommenttia: