17. lokakuuta 2014

Postaustoive: Pahimmat kynsimokani

Ensimmäiseksi aiheeksi postaustoiveista valitsin pahimmat kynsimokani, jotta voidaan kaikki hävetä yhdessä heti ensimmäiseksi :) Te voitte kokea myötähäpeää ja mä piiloudun vällyjen alle tai jotakin. Sopiiko tällänen? Päätin rajata pahimmat kynsimokani lakkauksiin, sillä niistä ainakin on kuvia. Olis melko vaikea esimerkiksi kuvata sitä, että miten Crowmoor ei poista kynsilakkoja. Pöydällä oli vierekkäin pullo kynsilakanpoistoainetta ja tölkki, joten olin jo kaatamassa tölkin sisältöä vanulapulle. Tajusin samaan aikaan, että jotain on nyt pielessä ja katoin tarkemmin... Jo ennen kuin aloin selaamaan blogini postauksia läpi tiesin heti, että mitkä kynnet on ehdottomasti saatava mukaan. Muutamat kynnet tulivat mukaan selattuani blogiani.

Yksi tuoreimmista kynsimokistani ei liity niinkään lakkaukseen, vaan allekirjoittaneen itsepäisyyteen. Puhun siis tekemistäni IsaDoran Gel Nail Lacquer -testeistä, joita tein yhteensä kaksi. Ensimmäisessä osassa lakkaukset rapistuivat, mutta poistin lakkaukset melko nopeasti ennen kuin sen suurempaa vahinkoa ehti syntyä. Postaussarjan toisessa osassa sen sijaan olin jästipäinen ja sen takia onnistuin saamaan muutamat kynsistäni erittäin huonoon kuntoon. Pahimmat kynsimokat -sarjaan kuuluu etenkin postaussarjan toinen osa, sillä en lopettanut testausta ennen kuin kynnet olivat jo aivan järkyttävässä kunnossa. Jälkikäteen todettuna olisi kannattanut lopettaa testi heti alkuunsa säästää omat kynteni, mutta ei auta valittaa, koska itse tein valintani. Typerät sellaiset tosin. Kuvat jätän pois ihan siksi, että tekee pahaa katsoa miten huonoon kuntoon kynteni sain. Linkkasin kyllä molemmat postaukset, jotta halutessanne voitte käydä kurkkimassa tuhoja.

Loput kynsimokat ovat luokkaa epäonnistuneet lakkaukset. Mun arkkivihollinen numero yksi on kynsitarrat. Niillä saa pilattua kauniinkin lakkauksen, kuten voitte itse todeta. Tarrat repsottaa vähän joka kulmasta, mikä mihinkin suuntaan. Loput omistamani kynsitarrat lahjoitin yhdelle lukijalleni, tosin nyt olen saanut muutaman arkin lisää ja muutaman arkin löysin joskus kotoa eli täysin kynsitarraton mun Helmeri ei vieläkään ole.


Tälläkään kertaa itse lakkauksessa ei ole mitään vikaa. Vika sen sijaan löytyy kuplivasta päällyslakasta, joka muistutaa lähinnä kalan mätiä. Lakkaus itsessään oli sellainen, että tykkäsin siitä jo teko hetkellä, ennen päällyslakan laittoa. Sally Hansenin Diamond Shine Base & Top Coat on nykyisin saanut uuden kodin mun miespuoleiselta ystävältä, joka harrastaa kalastusta. Nyt se siis pääsee kuplimaan perhoissa, joissa toivottavasti toimii paremmin kalojen houkuttelijana kuin mitä toimi päällyslakkana. Ikinä en ole tavannut yhtä pahasti kuplivaa lakkaa.


Ja sitten epäonnistunut liukuväri, joka ei millään tavalla ole kaunis tai onnistunut. Nyt on se hetki, jolloin mä vajoan maanrakoon ja te tunnette äärimmäisen suurta myötähäpeää! Kyseinen lakkaus oli mun kynsillä noin vuosi sitten meijän omissa fuksiaisissa, joiden teemana oli Irlanti. Oltiin yhdessä luokkakavereiden kesken sovittu, että lakataan kynnet vihreällä. Leivoin kuvassa taustalla näkyvät korvapuustit lahjukseksi rastien pitäjille, joten aikaa kynsien lakkaamiselle ei ollut. Ja se näkyy. Valkoiselle pohjalle tuputin hieman yhden sävyistä vihreää ja sen jälkeen kärkeen toista. Päällyslakkaa sudin vielä bussia odotellessa, kun oltiin yhdessä lähdössä kavereiden kanssa lähdössä koululta fuksiaisiin. Järkyttävät, en voi muuta sanoa. Halutessanne voitte käydä vertaamassa tätä toiseen vihreään liukuväriin, jonka toteutin The 31 Day Challengen tiimoilta. Hieman erilaiset, sillä näissä ei oikeastaan voi edes puhua enää liukuväristä. 


Ja häpeällä jatketaan. Älkää ottako mallia näistä kynsistä, joissa olen päättänyt kokeilla käsinmaalailua. Ei oo nimittäin mun juttu, ainakaan jos samalla keskityn johonkin ihan muuhun. Näköjään näitä kynsiä tehdessä ruotsalais-tanskalainen tuotanto vei huomioni ja taisin katsoa Silta-sarjaa hieman liian intensiivisesti. Joskus aiemmin oon kokeillut käsinmaalailua ja ei ne ihan näin kamalat olleet. Tai sitten aika kultaa muistot, sillä niistä kynsistä ei ole kuvamateriaalia olemassakaan. Ja onhan näissä nyt muutenkin ihan hirvittävästi kaikkea. Ugh, olen puhunut.


Sitten vuorossa on mun aivopieru eli lakkaus, johon oli suuret ideat, mutta toteutus meni mettään. Kynnet nyt vaan on kaikkea muuta kuin sitä, mitä alunperin olin suunnitellut. Tiiättehän, kun mielessä on joku kaunis lakkaus ja haluaisitte sen toteuttaa. Ja lopputulos muistuttaa jotakin ihan muuta? Mun alkuperäinen ajatus on luettavissa tän linkin takaa. Aika kaukana siitä, mitä toteutin. Oikeastaan, en voi edes sanoa niissä olevan mitään yhteistä. Paitsi värimaailman ja kuusen. Ja nekin etäisesti. 


Seuraavaksi yhdet kynsimokieni lempparit eli sateenkaarikynnet. Puistattaa vieläkin, kun vaan ajattelenkin tapahtunutta! Siis tarkoitan sitä, mitä tapahtui liukuvärin kanssa. Nään vieläkin punaista, kun edes ajattelen asiaa! Ja kirjaimellisesti punaista. Kyseisillä kynsillä on siis oikeutettu asema tässä postauksessa, sillä niiden tekemisessä mikään ei onnistunut. Edes toisella kerralla, vaikka kuinka yritin.

Ja loppuun kynnet, jotka pyöri aikoinaan oman aikansa luonnoksissa ja meinasin jo jättää julkaisemattakin. En tykännyt näistä kynsistä yhtään niiden ollessa kynsillä ja vielä postaushetkelläkään ne eivät miellyttäneet. Luokittelin ne silloin luokkaan FAIL, sillä kaikki oli pielessä. Mutta... Nyt katsoessani näitä kynsiä, niin eihän ne nyt yhtään hassummat olekaan. Ainakaan kun vertaa yllä esiteltyihin kynsiin. En siis enää luokittelisi näitä pahimpiin kynsimokiini, vaikka aikanaan olen lakkausta vihannutkin. Lähinnä otin lakkauksen tähän mukaan siksi, että se osoittaa hyvin sen, miten mieli voi muuttua. Joskus siis pieni aikalisä on paikallaan, sillä ainakin mulla lakkausharrastuksessa itsekriittisyys on mun pahin arvostelija!


Millaisia kynsimokia teillä on?

4 kommenttia:

 1. Oih, sulla on tosi mielenkiintonen ja monipuolinen tää kynsiblogi, en tajua, miten vasta nyt tähän törmäsin. Kivoja kynsiä, jopa tän postauksen lakkailut :D Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa seurailemaan! :) Tosin en kyllä ihan allekirjoita väitettä, että myös tän postauksen kynnet ois kivoja! :D

   Poista
 2. Noi kuusikynnet on kyllä ihan käsittämätön aivopieru :DDD Onko toi taivaalla leijaileva valkonen asia poro?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihan kauheet :'D Voisin melkein tehä uusiks tänä vuonna ja kattoa mitä kamalaa saisin tällä kertaa aikaan! Kyllä se on poro ja surullistahan on, että se on decali ja en tiiä et mitä se siellä oikeen tekee :DD Kai se on joulupukin Petteri-poro lentoharjoituksissa tai jotain.

   Poista