10. lokakuuta 2014

Something Blue / #ABLECAW14

Lähdin rakentamaan lakkausta jälleen kerran nollaideasta, joten päädyin tutun kaavan mukaan tuijottelemaan käyttämättömien lakkojen tikkuja. Sieltä silmiin pompsahti yksi sininen yli muiden: Gina Tricotin Deep Ocean. Mulle oli kuitenkin selvää, että halusin sinisen kaveriksi jonkin toisen värilakan sekä mielellään myös tekstuurin. Tuijottelin siis hieman lisää tikkuja ja vertailin, että mikä hiekkalakka sopisi parhaiten yhteen Deep Oceanin kanssa. Lopulta päädyin nappaamaan käyttämättömistä lakoista käteeni OPIn Love.Angel.Music.Babyn, mikä on erittäin looginen valinta etsiessä hiekkalakkaa. Poimin Helmeristä valitsemani lakat ja menin tyytyväisenä pöydän ääreen aloittamaan lakkausta. Olin saanut aluslakat kynsilleni, kun tajusin unohtaneeni valita sen tekstuurin. Doh. Jälleen kävi mielessä, että miten hölmö sitä ihminen osaa olla? Olinhan kuitenkin pyöritellyt hiekkalakkojen tikkuja kädessä tovin jos toisenkin ja päätynyt niiden sijaan nappaamaan samassa renkaassa olleen L.A.M.B:in. Koska olin jo ehtinyt valita sinisen kaveriksi kultaista, päätin siltä istumalta tekstuurin olevan OPIn Honey Ryder. Viimeinkin lakkauksen pääelementit oli koossa, vaikka ajatustyö oli melko pomppivaa.

2014-09-30.2

Lakkasin etusormen ja pikkurillin kynsille neljä hyvin ohutta kerrosta Deep Oceania. Luulen, että kolme hieman tuhdimpaa olisi saattanut olla jopa parempi, sillä nyt kerrokset oli todella ohuita. Etenkin mun mittakaavassa, sillä levitän herkästi paksuhkon lakkakerroksen. En edes tiennyt, että osaan noin ohuelti lakkaa kynsille sutia. Honey Ryder pääsi kolmella kerroksella keskisormeen ja L.A.M.B kuorrutti jäljelle jääneet kynnet samalla kerrosmäärällä Honey Ryderin kanssa. Ohuista kerroksista ja nopeasti kuivuvista lakoista johtuen lakkaaminen eteni hyvin sutjakkaasti.

2014-09-30.1

Meinasin aluksi koristella kynnet decaleilla, mutta sopivan sävyisiä sinisiä decaleja ei ollut tarjolla. Päädyin siis leimaamaan ja halusin leimata hololla. Mulla ei ollut sopivansävyistä sinistä holoa, joten korvaavana lakkana toimi ILNP:n Summer Stargazing. Laattana ihana Pueen50 -tekstilaatta, jonka ostin vähän aika sitten pitkän haaveilun jälkeen. Leimat meni vähän niin ja näin, taas kerran. Onneks sentään onnistuin leimata kaikki samalla tavalla päin mäntyjä, joten ei haitannut! :D Tässä vaiheessa ajattelin kynsien olevan valmiit, mutta keskisormi näytti jotenkin keskeneräiselle. Parin tunnin tuijottelun jälkeen päädyin tutkimaan olisko mulla ollut sopivan sävyisiä strasseja, ei ollut. Onneksi löysin kuitenkin niitit, jotka kynsiliiman avustuksella nakkasin kiinni lakkaan :)

2014-09-29.1


Blogissa The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 päivittyy selvästi hitaammalla tahdilla kuin Instagram, jonne saan päivitettyä lakkaukset viimeistään muutaman päivän viiveellä. Yritän kuitenkin viikonlopun aikana saada naputeltua rästissä olevat postaukset julkaisukuntoon, kun on vapaata harkasta :) Ihme kyllä vielä ainakin tähän asti oon saanut kaikki lakkaukset tehtyä ajallaan, hyvä minä!

2014-09-30.3

Käytetyt lakat:
Essie - First Base
Gina Tricot - Deep Ocean
OPI - Love.Angel.Music.Baby
OPI - Honey Ryder
ILNP - Summer Stargazing
Seche Vite

4 kommenttia:

  1. Ompa hyvännäköiset kynnet! Itsekin pitää kai yrittää yhdistää sinistä ja kultaa, koska on noin toimiva yhdistelmä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sininen ja kulta toimii kyllä tosi hyvin yhdessä, joten voin suositella! Toki ihan kaikki sinisen sävy ei tietenkään toimi, mutta kannattaa kokeilla :)

      Poista