12. lokakuuta 2014

The Heart of Autumn / #ABLECAW14

Mietin hetken, että mikä mun syksyn sydän on. Ensimmäisenä ajatuksena oli ruska, hyvänä kakkosena palavat kynttilät, lämmin viltti, sohvan nurkka, hyvä kirja ja kuppi kuumaa teetä. Valitsin ruskan kahdestakin syystä. Ensinnäkin se oli ensimmäinen ajatus, joka mulle tuli teemasta "The Heart of Autumn" mieleen. Toisena ja ehkä vielä tärkeämpänä syynä oli se, että ruskakynnet on huomattavan paljon helpompi tehdä. En nimittäin todellakaan tiedä, että millä oisin saanut kynsiini ikuistettua sen lämmön, hämäryyden ja muun vastaavan, jota kakkosajatus kuvaa.

2014-10-04.1

Mulla oli valmiina parikin ajatusta syksyisistä ruskakynsistä, koska oon suunnitellut tässä teemaviikkoa viime ajat. Toive syksyisestä teemaviikosta on siis kuultu ja yritän saada sen pihalle tässä piakkoin. Enää pitää ehtiä toteuttamaan kaikki ja saada postaukset ulos, oon kyllä aloittanut jo! Onneksi sain yhden verkkokurssin päätökseen viime viikolla, joten nyt on taas hieman enemmän vapaa-aikaa harkan ohella :) Koska teemaviikkoa varten mulla oli valmiita ideoita, niin päätin napata niistä sen eniten ruskaa ja syksyn sydäntä kuvaavimman. Kerrankin ei tarvinnut alkaa ideoimaan!

2014-10-04.2

Lakkasin kynsille ensin kerroksen OPIn I Just Can't Cope-acabanaa. En voinut ennen sietää keltaista kynsilakkaa ja nyt niitä omistan jo muutamia. Niin se vaan mieli muuttuu ja maku laajenee! Vastarannan kiiskenä yleensä vihaan kaikkea uutta ja pidän lähes poikkeuksetta kaikkea rumana tai jotain vastaavaa. Jostain syystä kuitenkin sitten huomaan saavani pikku hiljaa pakkomielteen näistä vihaamistani asioista, lopulta hankin lakan ja rakastun. Ja hankin lisää. Esimerkiksi hiekkalakat kuuluu tähän sarjaan. Vannoin, etten koskaan niitä hanki ja nyt niitä on monta. Hyvin monta. Joten vannomatta paras. Cope-acabanan päälle töpöttelin kolmen värin liukuvärin. Cope-acabana, Zoyan Thandie ja OPIn Over & Over A-Gwen päätyivät kynnelle Pringles-purkin kannen ja vedessä kastellun meikkisienen avulla. Liukuväristä tuli aika herkullinen jo sellaisenaan ja hetken päässä vieraili ajatus jättää kynnet sellaiseksi. Etenkin, kun jouduin lähtemään käymään töissä tässä välissä ja tykästyin kynsiin ilman leimojakin.

2014-10-02.1

Ajatus tuli kuitenkin tehokkaasti ja nopeasti nujerretuksi, koska halusin päästä kokeilemaan MoYou Londonin Mother Nature 07 -laattaa, joka on ihan täydellinen syksyyn. Vuosi sitten jo sitä haikailin ja keväällä viimein tilasin itselleni, joten nyt oli pakko kokeilla ettei käyttö veny seuraavaan syksyyn. Vaikka väsytti, niin kaivoin leimakamppeet heti töiden jälkeen esille ja aloin sotkemaan. Lopputulos miellytti omaa silmää kovasti, vaikka muutama leima hieman levisikin ja välillä olisi leiman voinut asetella kynnelle hieman eri tavalla. Eikä edes haitannut! :) Mieli teki kovasti laittaa myös Fairy Dustia, mutta ajattelin kerrankin vähemmän olevan enemmän ja jätin pois.

Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
OPI - I Just Can't Cope-acabana
OPI - Over & Over A-Gwen
Zoya - Thandie
Golden Rose Matte - 12
Seche Vite

12 kommenttia: