26. marraskuuta 2014

Familiar Pattern / #ABLECAW14

Tuttu kuosi tällä kertaa. Ensimmäisenä mulle tuli mieleeni Marimekon Unikko, koska se nyt vaan on niin tuttu kaikille ja mulla olis yhdessä leimalaatassa ollut sopiva unikkokuosikin. Toisaalta en unikosta niin paljoa välitä, että haluaisin sitä kynsilleni. Pienen pähkäilyn jälkeen tajusin kuitenkin Marimekon olevan se, mitä haluan. Unikon tilalle vain piti vaihtaa yksi mun lempparikuoseista eli Lumimarja. Apuna käytin jälleen Googlea, jolta kyselin millaisia värejä Lumimarjasta oikeastaan onkaan. Hetken aikaa kuvahaun tuloksia selattuani päädyin valitsemaan ruskean sävyisen lakkauksen. Lakkasin ensin kaikkiin kynsiin OPIn Taupe-Less Beachia, joka on yks mun lempparilakkoja. Kaunis väri ja käytttäytyykin hyvin. Tämän jälkeen piti saada Lumimarjat kynsille ja aloitin vasemman käden nimettömästä. Nimettömästä siksi, että ajattelin sen voivan jäädä aksenttikynneksi, mikäli epäonnistuu :D Huomatkaa tää suuri itseluottamus, joka musta huokuu puhuttaessa käsinmaalailusta.

2014-10-13.2

Hyvin ohutkärkisellä siveltimellä maalailin ensin runkoja Ginan Blackilla ja hetken aikaa olin valmis näyttämään kynsille asetonia. Päätin kuitenkin jatkaa ja katsoa mille kynsi näyttää sen jälkeen, kun olen dottarilla pilkuttanut OPIn Steady As She Rosea ja Essien Blancia. Pilkku sinne, toinen tänne, tuonne kävis pienempi, tuonne vähän isompi ja jos nyt vielä tuohonkin yksi. Tällä tavalla satunnaisesti sinne tänne tökkimällä sain aikaiseksi jo ihan kivan lopputuloksen. Viimeistelin kynnet maalaamalla pieniä viiruja valkoisten pallojen päälle, koska niin on alkuperäisessäkin Lumimarja kankaassa. Lumimarjan kohtaloksi jäi jäädä vain tähän yhteen kynteen, sillä totesin sen toimivan todennäköisesti paremmin aksenttina. Tykkäsin näistä kynsistä ihan hirveästi ja onhan ne aika kaukana alkuperäisestä Unikko -ajatuksestani, vaikka Marimekkoa käytinkin!

2014-10-13.1

Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
OPI - Taupe-Less Beach
OPI - Steady As She Rose
Essie - Blanc
Gina Tricot - Black
HK Girl

8 kommenttia:

 1. Hienosti oot onnistunut! Ihan on tunnistettava toi kuosi. Lumimarja on myös mun lempparikuosi Marimekolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, alkuun kyl mietitytti onnistunko kynsille taiteilemaan mitään mikä muistuttaisi edes etäisesti Lumimarjaa :D Hienoa, että sen tunnistaa muutkin!

   Poista
 2. Nää on hienot! Mää tykkään lumimarjakuosista paljon, mulla on punaiset pussilakanat sitä kuosia ja ihan ehoton lemppari...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Mulla ei lumimarjaa ole kuin serveteissä ja nekin on jemmattu keittiön kaapin ylähyllylle piiloon, ku niin harvoin tulee tarvittua :D Pussilakanat ois kyl aika kivat!

   Poista
 3. Ihanat! Mäkin joskus mietin Lumimarja-kynsiä, mutten sitten oo muistanut toteuttaa:p Marimekolla on kyllä paljon ihania kuoseja, jotka sopis kynsiinkin ! (ainut vain, että omat taidot ei ihan tahdo kaikkeen riittää...:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt äkkiä sit tekemään, ala mennä jo :D Tuon omien taitojen riittämisen allekirjoitan kyl ihan täysin!

   Poista