25. marraskuuta 2014

Play That Song / #ABLECAW14

Blogin puolella The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 on jäänyt pahasti jälkeen. Olin tuossa jokunen viikko sitten viikon verran avaamatta tietokonetta kertaakaan kotona, kun en vain jaksanut. Eikä oikeastaan edes huvittanut, kun harkassa tuli istuttua niin paljon päivästä tietokoneen ääressä. Sen jälkeen menikin sitten oikea käsi niin jumiin, että lääkäri laittoi käyttökieltoon. Ilmeisesti lihas oli erittäin jumissa ja hermokin jäänyt puristuksiin, joten oikeakätisenä olin melko kädetön kipujen ollessa valtavat. Nyt kuitenkin kaiken pitäisi hiljalleen olla kunnossa, kun kävin lopulta mankumassa apua hierojalta! Täysin kunnossa käsi ei vielä ole, mutta selvästi parempi kuin vielä reilu viikko sitten. Nyt voisin kuitenkin edes hieman yrittää kiriä sitä, mitä olen jäänyt jälkeen. Instagramissa sentään oon hieman pidemmällä tässä haasteessa! Kirittävää löytyy siis lakkauksissakin, kun kipujen takia vietin useita päiviä nakuna. Kosteutin kynsiäni minkä ehdin, mutta silti kynnet napsuivat poikki. Tästä suivaantuneena nappasin lisää särkylääkettä ja päätin lakata edes jonkinlaiset kynnet. Nyt sentään tiedän kykeneväni taas lakkaamaan kynsiäni, ainakin jossain määrin! :)

Ei muuten oo hetkeen tullut mitään näin haastavaa haastetta vastaan. Play that song oli jo alunperin päivä, jota tavallaan inhosin. Kappaleita on maailmassa miljoonia, mutta niistä inspiroituminen ei ollut millään tasolla helppoa. Liikaa vaihtoehtoja varmaan. Ja osansa saattoi aiheuttaa liian kriittinen ja vaativa lakkaaja, jolle mikään ei kelvannut. Mieleen tuli useammatkin levyn kannet, joista olisin voinut inspiroitua. Mutta kun ne ei oo kappale, joten en kelpuuttanut kansia. Toisaalta taas kaikki mieleen tulleeet kappaleet oli sellaisia, että en inspiroitunut ollenkaan. Kappaleita oli sekä suomen että lontoon kielellä, mutta aina lopputulos oli sama.

2014-10-11.1

Lopulta sain inspiraation ja moni ois varmaan pitänyt mua hulluna, jos olis nähnyt sen hysteerisen naurun, jota yksikseni käkätin. Hieman rauhoituttuani menin intoilemaan Facebookin keskusteluun ja siellä hehkutin loistavaa ideaani Miljalle. Ja sain täystyrmäyksen. Eikä millään kelvannut, vaikka yritin selittää asiaa ja puollustella mahtavaa ideaani. Kuulema Tuhkimosta tuttu Bibbidi-Bobbidi-Boo ei vaan käy. Parasta ideassa oli se, että laulun sanoissa ei ole oikeastaan mitään järkeä eli oisin voinut vähän huiskia kynnelle ainakin jotain vaaleansinistä ja kuorruttaa kaiken kerroksella Fairy Dustia. Miljan mielestä mun olis vähintäänkin pitänyt käsin maalata kurpitsavaunut ja mieluiten vielä se hyvä haltijakin. Tuhkimoa ei sentään vaatinut tekemään. Lopulta kuitenkin hylkäsin idean, kun ikkunasta ulos tuijotellessani aloin hyräillä Nalle Puhin sadelaulua ja hetken päästä tajusin inspiraationi olevan kyseisessä lastenlaulussa. Mulla oli myös decaleja, jotka kävi toteutukseen eli tuumasta toimeen. Lakkasin ensin kaikkiin kynsiin kaksi kerrosta IsaDoran Aquadelicia. Etu- ja keskisormi sekä pikkurilli sai päälleen vielä kerroksen Chinan Want My Bawdya. Decaleissa oli sadelaulun teemaan sopivasti sateenvarjoja. Lisäksi omistan Nasu ja Ihaa -decaleja, joten vaikkei Nalle Puhia ollut niin Puolen hehtaarin metsän väkeä kuitenkin. Tällä kertaa mentiin sieltä, mistä aita on matalin, mutta aina ei vaan voi inspiroitua samalla tavalla.

Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
IsaDora - Aquadelic
China Glaze - Want My Bawdy
Seche Vite

6 kommenttia: