27. marraskuuta 2014

Something Borrowed / #ABLECAW14

Something Borrowed oli taas teema, johon mulla ei ollut mitään ideaa. Ei ollut aikaa selata muiden blogeja, jotta olisin voinut lainata jotakin kivaa lakkausta ja kokeilla toteuttaa sen itse. En myöskään keksinyt, että mitä muuta olisin voinut lainailla. Päädyin sekä perjantaina että lauantaina I Love Me -messujen jälkeen Miljan luokse istumaan iltaa ja jossain vaiheessa lauantaita Milja totesikin, että mun pitää lakata kynnet. Mikäpäs siinä, sillä sain sillä kuitattua tämän haasteeni. Something Borrowed tarkoitti mulle nyt sitä, että menin ja lainasin Miljan kynsilakkoja. Lainaamista sekin!

2014-10-20.1

Halusin kokeilla Miljan messuilta ostamaa Delush Polishin Master of Disguise -lakkaa. Kaveria en keksinyt, joten Milja päätti OPIn Ds Desiren sopivan lakkaan. Korkki oli kuitenkin jumissa, joten pienen keplottelun ja lämpimässä vedessä liottamisen jälkeen pääsin lakkaamaan kynsiäni. Lakkasin kynnet samalla, kun katseltiin Dexteriä. Kello oli jo varmaan puolen yön tienoilla, joten en jaksanut koristella kynsiä mitenkään. Seuraavana aamuna kotona laitoin vain decalit, joiden ajattelin olevan nopea, nätti ja helppo koristelutapa. Muuten ehkä joo, mutta nää decalit halusi mennä rullalle ennen kuin ehdin niitä kynsilleni saamaan. Lopulta kuitenkin onnistuin ja kynnet viimeistelin kaivelemalla glitterit kukkien keskustaan Seppälän Nails -sarjan glitterlakasta.

2014-10-20.2

Molemmat lakat oli kauniita, mutta decaleista en niin välittänyt. Jotkin muut koristelut olisikin toimineet tässä paljon paremmin. Delush vaati peittääkseen kaksi kerrosta ja tällä kertaa kerrostin sen itsensä päälle. Älyttömän kaunis lakka, jonka voisin ostaa itsellenikin. Suosittelen kysymään lakasta ystävältäni Googlelta, koska mun luurilla otetuissa kuvissa Delushin lakka ei näytä yhtään miltään.....

Käytetyt lakat: 
Trind - Nail Repair
OPI DS Desire
Delush Polish - Master of Disguise
Seche Vite

8 kommenttia: