7. marraskuuta 2014

Syksyinen teemaviikonloppu: Dry Brush

Kuka tunnustaa väittäneensä, että Dry Brush on tekniikkana helppo?

2014-10-07.1

Ei muuten ole. Aluksi lakkasin kynsiä kynttilöiden ja läppärin valossa eli melko hämärässä, joten valojen päälle laittaminen hieman helpotti asiaa. Mutta ei se silti kovin helppoa ollut! Halusin nimittäin, että lakat sulautuvat toisiinsa ja jälki on välillä ohutta, välillä paksua ja mielellään myös hieman kaartuvaa. Asiaan saattoi toki myös vaikuttaa se, että yritin saada kahdeksaa eri värilakkaa sudittua kynsilleni. Siinä sentään onnistuin!

2014-10-09.2

Lakkasin ensin pohjalle vapaalla kädellä ranskalaisen manikyyrin käyttäen OPIn I São Paulo Over Therea. Sitten valitsin kahdeksan syksyyn sopivaa lakkaa, joita sutia ruskean päälle. Kahdeksan siitä syystä, että en osannut karsia määrää pienemmäksi... Ja kun puhutaan kynsilakoista, niin on parempi ottaa kaikki, jos ei osaa päättää ;) Harmi vaan, että lakkaostoksia tehdessä pankkitilin saldo pakottaa valitsemaan muutaman kiinnostavimman kaikkien kiinnostavien sijaan. Toisaalta kyllä parempi niin tai lakkojen määrä räjähtäisi ihan hallitsemattomaksi. 

2014-10-09.1

Sudin satunnaisesti kaikkia lakkoja kynsilleni aluksi sen suuremmin ajattelematta. Ajattelemattomuus ei toiminut, joten sen jälkeen hieman suunnittelin mitä värejä vielä kaivataan minnekin. Kynsiä lakatessani olin taas hetkellisesti valmis kärräämään Helmerin jorpakkoon, koska meinasin menettää hermoni sutiessa lakkoja epämääräisiksi sotkuiksi kynnelle. Mielessä oli kaunis, tasapainoinen ja harmoninen sekamelska, mutta lopputulos muistutti pikkulapsen töherryksiä. Siitä huolimatta, että lakkaaminen oli melko tuskaista mä lopulta huomasin tykkääväni näistä! :)

2014-10-08,1

Käyttämäni lakat:
Essie - Fill the gap
OPI - I São Paulo Over There
OPI - Love.Angel.Music.Baby
OPI - I Just Can't Cope-acabana
OPI - Sorry I'm Fizzy Today
Zoya - Thandie
ILNP - Atomic Sherbet
ILNP - Iconic
KBShimmer - Whole Lava Lovin'
Depend - 2090
Seche Vite

2 kommenttia: