9. marraskuuta 2014

Syksyinen teemaviikonloppu: Kirje menneisyydestä

Bloggaajan omalla oikeudella päätin ottaa teemaviikonloppuun myös nämä kynnet, jotka tein vasta alle viikko sitten. Syrjäytän tällä lakkauksella sellaisen, jonka kuvat on vielä epäonnistuneemmat kuin nyt julkaistuista. Onneksi voin valita.

Kynnet on lakattu tekemieni Halloween-kynsien päälle. Kyseiset kynnet olivat aivan kamalat ja tietysti kynsilakanpoistoaine oli loppu. Tietysti juuri silloin, kun kynsiä "koristaa" itseä kammoksuttava lakkaus. Miksei silloin, kun kynsillä on jotain oikeasti kivaa ja onnistunutta? Mun piti siis saada Halloween-kynnet piiloon ja hetkellisen pohdinnan jälkeen päädyin levittämään kynsille yhden kerroksen IsaDoran Wine Crush -hiekkalakkaa. Yhdellä kerroksella sain piiloon kaiken mitä pitikin ja olin onnellinen. En kuitenkaan halunnut jättää kynsiäni sellaisiksi, joten jotakin piti saada koristeeksi. 

2014-11-02.3

Olen jo pitkään halunnut kokeilla miten onnistuisin leimaamaan tekstuurin päälle. Tätä ennen olen jättänyt kokeilematta, koska luotto omiin leimaustaitoihin on niin luja. Olen ollut varma, että yrittäessäni en onnistu saamaan haluamaani kuvaa kynsille kauniisti tai lähellekään kokonaisena. Lähdin kokeilemaan ajatellen, että ei kynsistä voi tulla sen kamalammat kuin alla oleva Halloween lakkaus. Taputin itseäni rohkaisevasti olalle ja menin hakemaan laatikosta BM-309 -leimauslaatta, josta olisin halunnut kynsilleni pöllöjä. Olin ajatellut tehdä peukalon ja nimettömän kynsistä pöllölliset aksenttikynnet, mutta heti tuli ongelmia. Mulla ei ole kultaista, leimaukseen sopivaa lakkaa. Ratkaisin ongelman pienen pähkäilyn jälkeen sillä, että otin laatikosta Konadin valkoisen. Ongelmat jatkui ja kuva ei halunnut tarttua leimasimeen. Konadin valkoinen vaihtoon ja Dependin hopea tilalle, sillä tiesin sen varmasti leimaavan. Ja ei, vieläkään haluamani kuva ei nouse leimasimeen. Luovutin ja hain laatikosta MoYou Londonin Scholar 02 -laatan. Scholar 02-laatan olin halunnut jo kauan, mutta se tuntui olevan aina loppuunmyyty. Laatta tuli restockin myötä uudelleen myyntiin elokuun lopussa, jolloin olin kärppänä tekemässä tilausta. Sitten kävi perinteiset ja saapumisestaan lähtien laatta on odottanut sopivaa hetkeä päästäkseen käyttöön. Nyt oli viimein täydellinen hetki tekstilaatalle.

2014-11-02.1

Jatkoin yrityksiäni Dependin hopealla, sillä epäonnistumisen varaa ei ollut. Ostoslistalle menee hyvin leimaava kultainen lakka, joten otan enemmän kuin mielelläni ehdotuksia vastaan! Leimaus sujui hyvin, eikä se hopeakaan nyt niin hassulle näyttänyt. Kynsistä tuli mieluisat ja tuo laatta on rakkautta  ♥ Sulkakynä ja mustepurkki henkivät menneiden vuosisatojen henkeä, joten valitsin teksteiksi kuvion, joka muistuttaa mielestäni eniten käsin kirjoitusta. Toivottavasti laatta ei tällä kertaa hautaudu Helmerin sisuksiin pitkäksi aikaa, vaan ymmärtäisin kaivaa sen hieman useammin esille. 

Mitä kultaista leimauslakkaa suosittelisit?

Käyttämäni lakat: 
(Ruma Halloween -lakkaus)
IsaDora - Wine Crush
Depend - 223

* * *
Postauksen linkit on ihan vaan teitä varten, en hyödy niiden klikkailusta millään tavalla!

4 kommenttia: