7. marraskuuta 2014

Syksyinen teemaviikonloppu: Kukkia

Hiiiohoooi! Harkka on nyt taputeltu ja raporttikin on viimeistelyjä (lue: ulkoasun siistimistä ja oikolukemista) vaille valmis. Niin vaan hujahti kymmenen viikkoa vauhdilla ohi. Vasta oli elokuun loppu ja harkka alkoi kolkutella ovelle, syyskuun alussa se sitten alkoi. Itse olin ensimmäisen viikon sairaslomalla, mutta sen jälkeiset yhdeksän viikkoa meni ohi pikakelauksella. Harjoittelun ohella oma sosiaalinen elämä kutistui melko olemattomiin, sillä aikaa ja energiaa ei pahemmin tuntunut riittävän. Nyt riittää ja olen tässä yhdellä istumalla naputellut kasaan syksyisen teemaviikonlopun. Lupasin aiemmin syksyisen teemaviikon, jota aloitinkin tekemään. Harkka kuitenkin vei ajan ja voimat, joten teemaviikko jäi roikkumaan. Nyt ulos katsoessa talvi alkaa kolkutella jo ovella, mutta ainakin meillä täällä etelässä voi vielä väittää olevan loppusyksyn. Rykäistään siis teemaviikonloppu tähän väliin, kun voidaan vielä edes jollakin tasolla puhua syksystä!

2014-09-23.3

Teemaviikon sijaan päätin tehdä teemaviikonlopun, koska talvi saattaa yllättää suomalaiset hetkellä millä hyvänsä. Joka vuosi talvi yllättää ainakin autoilijat, vaikka kaikki tietävät Suomessa olevan neljä vuoden aikaa. Yllätin itseni ja päätin torstaina olleen vapaapäivän kunniaksi rykäistä teemaviikon kasaan. Tosin kutistin viikon kuuden postauksen mittaiseksi teemaviikonlopuksi. Nyt saatte postauksen perjantaista sunnuntaihin 12 tunnin välein. Joka päivä julkaisen kaksi postausta, toisen aamulla ja toisen illalla seitsemältä. Mielessä olen pyöritellyt myös jouluista tai talvista teemaviikkoa, mutta en uskalla luvata mitään. Jouluisia lakkauksia on kurja esitellä maaliskuussa, joten parempi olla hiljaa, kun tämäkin postaussarja viivästyi viikko tolkulla. Nyt menen häpeämään omaa aikaansaamattomuuttani nurkkaan ja annan tilaa kynsille. Ja samalla hieman lohduttaudun sillä, että sain edes nyt tehtyä tämän!

2014-09-23.2

Tämän lakkauksen yhteydessä taisin kokeilla ensimmäistä kertaa Lumenen CC-kynsilakkaa. Kyllähän lakka taittoi kahdella kerroksella kynsien keltaisuutta huomattavasti vähäisemmäksi, mutta se raidoittuvuus. Onneksi päällyslakka pelasti tilanteen ja CC lakka tasoittui käyttökelpoiseksi, vaikka olinkin hyvin epäileväinen. CC-lakan päälle lakkasin vapaalla kädellä OPIn Taupe-Less Beachia ranskalaisen manikyyrin tipiksi. Sen jälkeen aloin töpötellä kostutetulla meikkisienellä KoneHelsingin ruskeaa holoa, mutta totesin lakan aivan liian ohueksi tähän hommaan. Niimpä lakkasin muutaman kerroksen kynsille hieman sinne tänne sutien ja lakan kuivuttua töpöttelin vielä kerroksen päälle, jotta sain toivomani lopputuloksen. Sellaisenaan kynnet näyttivät jotenkin keskeneräisille, joten laitoin pinkit kukkadecalit. Kukat eivät ehkä ole ne syksyisimmät, mutta combo sattui olemaan kiva :)

2014-09-22.1

Ja sitten vielä lopuksi kuva siitä, että miksen enää käytä Seche Viteä. Tässä pikakuivattajan pikakuivattavat ominaisuudet kesän jälkeen! Lakat olivat ehtineet kuivua reilun tunnin ennen sänkyyn kömpimistä... Kaunista.

2014-09-23,1

Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
Lumene - CC Nail Concealer
OPI - Taupe-less Beach
KoneHelsinki - 811
Seche Vite

8 kommenttia:

 1. Voi ei, harmi, että kynsille kävi noin, nää oli nimittäin tosi kivat! :)

  VastaaPoista
 2. Hienot kynnet :) mitä tossa alimmassa kuvassa pitäisi näkyä, mobiilista tihrustaessa en nää mitään erikoista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. alimmassa kuvassa näkyy ruttuun mennyt lakkaus, ei sen kummempaa :D

   Poista
 3. Onpa ihanat water decalit ja kauniit kynnet. Harmi, että lakkaus meni ruttuun se on kyllä tosi ärsyttävää :/!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kieltämättä aamulla ketutti, kun oli kiire harkkaan ja kynnet näytti tuolle.

   Poista
 4. Kauniit kynnet, harmi että lakkaukset meni ruttuun :/ Mulla ei ole kyllä koskaan käynyt noin Sechen kanssa. Onpa outoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Mun Sechelle tapahtui kesällä jotakin. Siis sekä täyttöpullolle ja niille pienemmille lakkapulloille. Ensin se muuttui ihan juoksevaksi ja sitten helteiden jälkeen joku jämä pullo jämähti ihan jankiksi seinille (kuten Sechen kuuluukin tehdä) ja ne missä oli yhtään enempää pikakuivattajaa sisällä pysyivät litkuina. Ilman pikakuivattavia ominaisuuksia. Mun ymmärrys ei riitä sille, että mitä tapahtui. Etenkään kun muilla juokseviksi muuttuneet Sechet muuttui takaisin paksuhkoiksi helteiden jälkeen ja toimii normaalisti.

   Poista