9. marraskuuta 2014

Syksyinen teemaviikonloppu: Villapaita

Teema viikonlopun päättää mun I Love Me -messuille tekemä lakkaus. Alunperin piti tehdä kynnet, jotka sopivat jollakin tavalla karnevaaliteemaan, sillä messuja edeltävänä iltana olin Karnevaalisitseilllä. Karnevaali-ideoiden huidellessa muualla päädyin tekemään kynnet, joilla päättää teemaviikon. Tai niinhän mä silloin luulin... Kynsistä tulee jostain syystä mieleen villapaita. Ehkä aksenttikynsien talvisuus tekee sen? Mun olis hieman jo tuolloin tehnyt mieli leimailla lumihiutaleita, mutta silloin puissa oli vielä värikkäinä loistavat lehdet ja muutenkin sää hyvin syksyinen. Lumihiutaleet ei oikeen sopinut sen hetkiseen säätilaan, joten päädyin valitsemaan kuvion siltä väliltä. En oikein tiedä onko leimaamani kuvio lumihiutale vai kukka vai jotakin siltä väliltä :) Mutta ainakin leima sopii tämän hetken säätilaan oikein hyvin, sillä nyt kirjoitushetkellä sataa räntää.

2014-10-16.3

Kynsissä on etusormessa ja pikkurillissä erittäin kaunis Orlyn Nite Owl. Se on ihana, tykkään kovin! Aluksi luulin lakan vaativan enemmän kerroksia, sillä se vaikutti hieman ohuelle, mutta kolmella selvittiin. Lakka on ostettu Sissiltä, jolla sattui olemaan dupe Essieltä (Mochachino). Olin jo valmis tilaamaan Essien, mutta sitten totesin Orlynkin kelpaavan ja päätin ostaa sen kumpi tulee ensin vastaan. Orly tuli, sillä Sissi kauppasi sen mulle kirppislaatikostaan heti seuraavana päivänä. En kovin montaa sekuntia miettinyt, että haluanko. Tietysti halusin!

Peukalossa ja nimettömässä on kolme kerrosta Ginan valkoista. Leimaamisessa käytetty sininen on joku Konadin leimauslakoista. Mulla on nyt joku päivä tarkoitus liimata tarrat Konadin pullojen kylkiin, jotta saan nimet näkyville. Tällä kertaa se kuitenkin saa vielä olla joku sininen. Helpoksi nimeämisen tekee se, että Konadin leimauslakat on kaikki tilattu Cesarsilta eli mä voin vaan tilaushistoriasta katsoa ostamani ja sitten verrata lakkojen nimiä ja pulloja Cesarsin sivuilla oleviin kuviin ja yhdistää oikeat parit. Ruskea on iki-ihana OPIn You Don't Know Jacques. Leimauslaatta on jättikokoinen leimauslaatta, joka on kutakuinkin samaa kokoa kuin kaikille tuttu paperikoko A4.

2014-10-16.2

Keskisormessa on OPIn It's All San Andreas's Fault -hiekkalakka. San Andreas's on lakka, jonka hankkimista mietin pienen ikuisuuden. Siis oikeasti useita kuukausia. Olin meinannut ostaa sen ties miten monta kertaa, mutta jätin aina hankkimatta yhdestä syystä. Siinä ei oo glitteriä, joka mun mielestä ehdottomasti kuuluu hiekkalakkoihin. Lopulta kuitenkin ostin lakan kynsikirpalta, ihan vaan saadakseni mielenrauhan. Lakasta on netti pullollaan swatcheja ja muita kuvia, joiden mukaan IASAF on susiruma. Silti sen halusin, elkää kysykö miksi. En oikein tiedä, mutta jokin siinä kiehtoi kovasti. Ehkä se, että lakka on kuin tekstuurinen versio rakastamastani You Don't Know Jacques -lakasta? Tässä lakkauksessa IASAF kuitenkin toimii (olkoonkin glitteritön!), joten aion ehdottomasti pitää sen itselläni.

Näihin hieman talvisiin syyskynsiin on hyvä päättää tämä teemaviikonloppu, sillä puissa ei enää pahemmin lehtiä ole, lunta on jossain päin Suomea satanut jo useita senttejä ja talvi alkaa hiljaalleen tehdä (ainakin toivottavasti) tuloaan myös tänne meille Etelä-Suomeen. Itse tykkään talvesta, joten pakkanen ja luminen sää ei haittaa mitään, enemmän mua masentaa tää syksyn harmaus ja vesisade. Mielummin valkoinen maa ja pieni pakkanen, sillä heti on valoisampaa, vaikka olisikin pilvistä.

2014-10-16.1

Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
OPI - It's All San Andreas's Fault
Orly - Nite Owl
Gina Tricot - White
OPI - You Don't Know Jacques (leimoissa)
Konad - leimauslakka
HK Girl

* * *
Postauksen linkit on ihan vaan teitä varten, en hyödy niiden klikkailusta millään tavalla!

2 kommenttia:

 1. Tää teemaviikonloppu on ollu kiva!
  Tässä lakkauksessa tuo leimattu kynsi on järjettömän upea. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Tätä oli itseasiassa kiva myös tehdä! Pitää kattoa josko joskus sais joko tehtyä teema viikon tai edes tällaisen teemaviikonlopun :)

   Poista