5. joulukuuta 2014

As Seen On TV / ABLECAW14

Töllöstä tuttu aiheutti taas pientä runsauden tulvaa.... Bones, ei. NCIS Rikostutkijat, ei. C.S.I, ei. Sinkkuelämää, ei. Täydelliset naiset, ei. Under the Dome, ei. Ruma Betty, ei. Weeds, ei. Olipa kerran elämä, ei. Muumit, ei. Ei, ei, ei,ei,ei.... Kaikkeen ei, koska enhän mä osannut niistä mitään kynsilleni väkertää. Lopulta muistin Gossip Girlin olemassa olon ja laitoin sen ehkä-kategoriaan, kun täystyrmäyslaatikossa alkoi olla jo täyttä. Pohdin aikani vielä useita eri tv-sarjoja, joita olen vuosien varrella tullut katsoneeksi, mutta lopulta palasin takaisin Gossip Girliin. Kyseisen televisiosarjan mielsin edes jollakin tavalla mahdolliseksi toteuttaa, sillä sarjahan sijoittuu New Yorkin varakkaaseen Upper East Sideen. Hienostoelämää ja rikkaita perheitä, joten mikäs sen paremmin kuvaisi tätä kaikkea kuin ranskalainen manikyyri, joka on kassisen kaunis ja samalla ajaton?

2.IMG_0809

Rupesin lakkailemaan ranskalaista manikyyriä ja hiljalleen aloin pohtia milloin olisin edellisen kerran tehnyt ransiksen valkoisella kärjellä? Eri variaatioita tulee tehtyä aina silloin tällöin, mutta valkoisen kärjen kohtaloa jäin pohtimaan. Enkä muuten muistanut eli taitaa siitä useampi tovi olla vierähtänyt. En kuitenkaan tyytynyt jättämään lakkausta siihen, koska olisihan se nyt ollut hieman tylsää. Niimpä kaivelin strassit esille ja aloin tökkimään mustia ja hopeisia strasseja nimettömän ja peukalon kynsiin sinne tänne. Lopulta tyrkkäsin vielä pinkin strassin tuomaan lakkaukseen hieman väriä ja tadaa, lakkaus oli valmis. Strassit kiinnitin pikakuivattajalla, mutta tavoistani poiketen en viitsinyt laittaa sitä enää strassien päälle, sillä tiedän jo nyt lakkauksen jäävän lyhytikäiseksi. Joulu on kohta jo ovella ja mulla on ties miten monta lakkaa, joilla on pakko päästä lakkaamaan ennen joulua. Kiire tuloo!

1.IMG_0787

Arvatkaa muuten miten mahtava fiilis oli muuten avata upouusi Seche-pullo ja käyttää sitä lakkauksessa? Varmaan kaikille alkaa olla tuttu tarina Sechestä, joka muuttui kesällä vedeksi ja ei koskaan palautunut enää ennalleen. Oon siis käyttänyt muutaman pullon HK Girlia, mutta nyt pikakuivattajan loputtua nappasin Kicksistä mukaani pitkästä aikaa Sechen. Vesi-Secheen palatakseni mulla on menossa tieteellinen koe, jossa yritän epätoivoisesti jankkiuttaa sen, jotta voisin kokeilla ohentaa sitä. Avasin vesi-Sechen pullon lauantaiaamuna, viskasin sudin nurkkaan ja päätin antaa ilmakylpyä. Tällä hetkellä pullo on ollut avoinna melkein 6 vuorokautta ja nyt vasta se on hiljalleen alkanut paksuuntua. Saanpahan ainakin viihdettä, jos en pikakuivattajaa! :D

1.IMG_0815

#ablecaw14-haaste näyttää puolestaan sille, että saatan sittenkin selviytyä urakasta suunnilleen annetussa aikahaarukassa! Nyt puuttuu enää tämän ja viime viikon haasteet, sitä aikaisemmat olen tämän lakkauksen myötä saanut kurottua kiinni. Winter Wonderlandiin mulla on jo idea, vaikka harmikseni lumi puuttuu ulkonta. Tällä hetkellä olen ajastanut blogin postaukset joka aamulle klo. 7.00, jotta saisin kurottua julkaisemattomien haastepostausten jättämää kuilua pienemmäksi. Kirjoittelen tätä postausta yöllä, jotta voin ajastaa tän näkymään teille muutaman kunnin kuluttua! Halusin julkaista blogissa haasteet haasteen mukaisessa "aikajärjestyksessä" ja nyt on jo sen verran monena päivänä peräkkäin tullut postausta ulos, että mitäs sitä suotta välipäivää pitämään. Postaukset on ajastettuna vielä viikonlopulle, mutta sitten loppuu rästissä olevat haastepostaukset. Toki varmaan viikonlopun aikana jo lakkailen kynsiä ja etenen haasteessa vähän lisää, joten ei mulla tarinan aiheet vielä lopu!

Käyttämäni lakat: 
Essie - Fill the Gap
Essie - Blanc
Seche Vite

2 kommenttia:

  1. Nää on ihan älyttömän hienot ♡ Mun on ehkä pakko ostaa eri kokoisia ja -värisiä strasseja, että saan tehtyä tällaiset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Nyt on siis hyvä syy tilata lisää strasseja ;) Mä totesin eilen itekin strassivarantoni olevan ihan liian suppea, sillä pieniä Swarovskeja kyllä on, mutta isompia en meinannut löytää mistään! Onneksi oli sentään tuo yksi kiekko, missä oli eri kokoisia ja värisiä :)

      Poista