21. joulukuuta 2014

Complementary Colors / #ABLECAW

Näh, nyt romutan #ablecae14:n järjestyksen ja tuuppaan tuutista ulos ne lakkaukset, mitkä mulla on tehtynä. Eihän tästä muuten tuu mitään! :D Palaillaan vanhempiin lakkauksiin sitten, kun ehdin ne tekemään.... Eli nyt siis vastavärejä, olkaatten hyvätten.

Mun onnekseni vihreä ja punainen ovat toistensa vastavärejä ja joulu on tulossa! Näin ollen pääsin tällä kertaa haasteessa helpolla, sillä tein jälleen yhdet joulukynnet. Monennetkohan nää on tänä vuonna? Kyseiset kynnet ovat itseasiassa kierrätyskynnet The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 -haasteen "As Seen on TV" -kynsistäni. Viihdyin Gossip Girlistä ideansa saaneilla kynsillä vuorokauden verran ja sitten poistin lakkaukset, koska halusin lakata pikkujouluihin joulukynnet. Toki ranskis höystettynä strasseilla olisi kelvannut pikkujouluihin paremmin kuin hyvin, mutta pään ollessa täynnä jouluisia lakkausideoita päätin käyttää tilaisuuden hyväkseni. Eihän joulu ole kuin kerran vuodessa, joten muuten mun pitää taas odottaa vuosi ideoideni kanssa...

1.IMG_0850

Näiden kynsien tekemisessä ei kauaa nokka tuhissut, sillä poistin lakkaukset vain nimettömien ja peukaloiden kynsistä. Tämän jälkeen lakkasin niihin uudelleen valkoisen ranskiksen, sillä siitä en halunnut vielä luopua! Koska valkoinen ei mitenkään päin tarkasteltuna täytä haasteen vaatimuksia lisäsin kynsille KBShimmerin talvikokoelman kirkaspohjaista pylpyräglitteriä, joka tunnetaan nimellä Kringle All The Way. Tuputin meikkisienen avulla ranskiksen rajalle glitteriä, jonka jälkeen kiinnitin glitterit aimo annoksella pikakuivattajaa ja kynnet olivat valmiit.

1.IMG_0851

Haaveilin jo viime vuonna tekeväni tällaiset joulukynnet, mutta mulla ei ollut sopivaa glitteriä. Itseasiassa olin jo silloin iskenyt silmäni Kringle All The Wayn pylpyröihin, mutta en tullut viime vuonna lakkaa hankkineeksi. En siis kauaa asiaa pohtinut, kun huomasin lakan kuuluvan myös tämän vuoden talvikokoelmaan ja siten kotiutin lakan yhdessä kuuden muun KBShimmerin talvikokoelman lakan kanssa. Muutama eri ihminen on pyytänyt multa postausta tilaamistani KBShimmerin lakoista kuvien kera, joten oon tässä aina sopivissa väleissä lakannut kynteni lakoilla ja räpsäissyt kuvat. Nyt postaus on viimeisiä silauksia vaille valmis ja saan sen teille lähipäivinä esittelyyn! :)

1.IMG_0829

Käyttämäni lakat:
Essie - Fill The Gap
Essie - Blanc
KBShimmer - Kringle All The Way
Seche Vite

8 kommenttia: