2. joulukuuta 2014

Ensimmäiset, vaan ei viimeiset joulukynnet

Osallistuin Kauneudenkaupan järjestämään joulukynsikisaan viime metreillä. Lakkailin kynnet lauantai-iltana, sillä olin lähdössä seuraavana päivänä joululahjaostoksille Tallinnaan lapsuudenystäväni kanssa. Palautus venähti sunnuntain puolelle, joten kovin montaa tuntia en ehtinyt nukkua. Toisaalta jäihän mulle vajaa vuorokausi vielä, sillä kilpailuun tuli lähettää kynnet sunnuntai-iltaan mennessä. Kilpailun säännöt olivat melko yksinkertaiset, sillä lakkaus tuli toteuttaa vain OPIn lakoilla. Koristelut oli sallittuja ja esimerkiksi leimaaminen olisi ollut mahdollista muiden merkkien kynsilakoilla, sillä leimat laskettiin koristeiksi. Mulle OPIn lakoilla lakkaaminen ei ollut sinällään ongelma, sillä jouluun kelpaavia lakkoja löytyi useampia. Valkoista tai vihreää en tosin omista, joten se rajoitti lakkausta omalta osaltaan hieman.

1.IMG_0325

Jälleen kerran mulla oli visio kynsistä, jotka halusin toteuttaa. Ongelmaksi muodostui tällä kertaa se tosiasia, ettei mulla ole mitään jouluista kokokynnen kuviota leimattavaksi. Ootte varmaan samaa mieltä, että esimerkiksi MoYou Londonin Tropical -laatat eivät olisi sopineet teemaan? Laattaostoksille pitää lähteä ihan selvästi ja pian. Kompromissina kynsille pääsi kynsivinyylit, joilla tein karkkitankomaisen kuvioinnin keskisormeen. Pohjalla keskarissa on kaksi kerrosta Love.Angel.Music.Babya ja päällä kerros Over & Over A-Gwenia. Muutaman raidan onnistuin levauttamaan, mutta sain ne kohtalaisen hyvin paikattua ohutkärkisellä siveltimellä. Ei niitä paikkauksia kauempaa onneksi huomannut. Nimettömässä ja peukalossa on kultainen tekstuuri Honey Ryder. Arvoin pitkään lisäisinkö strassit liimalla tekstuurin päälle, mutta päädyin jättämään ne pois. Etusormessa ja pikkurillissä on myös Over & Over A-Gwenia, lakkasin neljä ohutta kerroksta. Over & Over A-Gwen on melko lirua, joten sillä lakatessa pitäisi olla huolellinen. Mä en ollut ja siistimisen tuskan kuuli varmaan naapuritkin. Päälle levitin kirkaspohjaista Pure 18K White Gold and Silver Top Coatia, jonka hankin vasta äskettäin Cesarshopista, kun halvalla sai (14,25€). Aluksi sain vahingossa keltapohjaisen, mutta laitettuani asiasta sähköpostia sain käydä vaihtamassa keltapohjaisen kirkkaaseen. Niimpä nyt mulla on Pure kirkkaalla pohjalla, oon häpi :)

1.IMG_0217

1.IMG_0260

Omat kynteni kilpailevat numerolla 17 ja niitä voi käydä äänestämässä täällä. Kaikkien äänestäjien kesken Kauneudenkauppa arpoo 50€ arvoisen lahjakortin heidän verkkokauppaansa.

1.IMG_0263

Käytetyt lakat:
OPI - Over & Over A-Gwen
OPI - Pure 18K White Gold & Silver Top Coat
OPI - Love.Angel.Music.Baby
OPI - Honey Ryder

10 kommenttia:

 1. Oo, miten herkulliset joululakkaukset!♥
  Miten kauan voi käydä äänestämässä? Voisin paremmalla ajalla käydä kurkkimassa...
  p.s. Hyvät kuvat manista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Äänestysaika taisi olla kaksi viikkoa alkaen joulukuun ensimmäisestä päivästä. Yritin tietoa ettiä jo eilen, kun postausta kirjoitin mut en enää löytänyt. Kuvien laatu otti viimein harppauksen nykypäivään ja nyt kaikki on enää käyttäjän rajoittuneista kyvyistä kiinni :D

   Poista