16. joulukuuta 2014

Kannatti syntyä joulukuussa!

Ostin I Love Me -messuilta Cesarsin pisteestä Dollish Polishin ihanan glitterin, joka on varusteltu nimihirviöllä Tumultuous Blue Topaz. Iskin silmäni tähän kaunokaiseen, joka tästä eteenpäin on yksinkertaistetusti TBT. Melko nopeasti huomasin lakan kuuluvan Dollishin Birth Stone -kokoelmaan ja siinäkös naama venähti, sillä koko kokoelmasta vain tämä lakka veti huomioni itseensä kuin magneetti. Happamana tästä tiedosta päätin vilkaista, että mille kuukaudelle tämä ihanuus kuuluu ja todennäköisesti silmät levisivät lautasen kokoiseksi ja leuka loksahti lattiaan tajuttuani lakan olevan joulukuun lakka! Tämän jälkeen hetken mietin lakan peittävyyttä ja pienen hetken Sissin kanssa asiaa pohdittuamme tulimme tulokseen, että lakka voisi peittää kolmella kerroksella. Tyytyväisenä tästä nakkasin lakan ostoskoriin ja jatkoin tutkimuksiani indielakkojen ihmemaassa.

1.IMG_1043

Olen messuista asti odottanut, että saisin lakata TBT:llä, mutta päätin jo lakkaa ostaessani odottaa synttäreihini. Lopulta kävi niin, että en sitten ehtinytkään lakata kynsiäni syntymäpäiväkseni, vaan jouduin lakkaamaan TBT:llä muutaman päivän myöhemmin. Hyvää kannatti kuitenkin odottaa, sillä lakka on ihana! Jokaisen glitterharakan unelma, jos sattuu olemaan syntynyt joulukuussa ja pitämään turkoosista. Jätin lakan kynsilleni ilman mitään koristeita, sillä sekä Sissi että Milja olivat tehneet hiljattain lakkauksen, jossa leimasivat glitterin päälle. Nämä Sissin kynnet antoivat inspiraation Miljalle, joka taas käytti TBT:tä omissa kynsissään. Tästä johtuen en lopulta viittinyt kantaa omaa korttani kekoon, jossa glitterlakan päälle leimataan ja decalitkaan ei kelvanneet, joten kynnet saivat jäädä sellaisekseen. Ei sinällään haittaa, sillä Tumultuous Blue Topaz on kaunis ihan sellaisenaankin.

2.IMG_1055

Sain CesarsShopista valokuvattavaksi OPIn Glitter Off -aluslakan, joten tietysti halusin myös päästä testaamaan sitä. IsaDoran Peel Off on toiminut omassa käytössäni lähinnä sormien suojana liukuvärjätessä tai tehdessä jotain muuta sotkuista lakkausta. IsaDora ei kestä omilla kynsilläni vuorokauttakaan, vaan se on kuoriutunut kynneltä yhtenä laattana mm. kiskoessani farkkuja jalkaan ja järjestellessäni Helmeriä. Sen takia odotinkin mielenkiinnolla, että miten Glitter Offin kanssa käy. Rehellisesti sanottuna odotukset eivät olleet kovin korkealla ja odotin lakan kestävän kynsillä muutaman tunnin. Yllätyksekseni heiluin lakoilla suunnilleen kaksi vuorokautta ja sinä aikana lakat eivät lähteneet kävelemään omia aikojaan. Itseasiassa sain nyhtää ensimmäisestä kynnestä lakan pieninä murusina irti ja kirosinkin sen takia hetkellisesti OPIa maanrakoon.

Yhden kynnen kuorimiseen lakasta meni kauemmin kun oletin ja hampaat irvessä irrottelin pieniä palasia lakkaa kynneltä toivoen etten rapsuttelullani pilaa omaa kynttäni. Ekan kynnen jälkeen savu nousi jo korvista ja päätin pitää vessatauon ajan taukoa lakkojen poistossa, sillä hiljalleen aloin ymmärtää lakkojen poiston vievän ikuisuuden. Ennen kun istahdin pöydän ääreen pesin kädet melko kuumalla vedellä ja voitte kuvitella ilmeeni, kun seuraavasta kynnestä lähtikin lakka ilman mitään ylimääräisiä kommervenkkejä ja vielä yhtenä kokonaisena palasena. Kokeilin irrottaa lakan seuraavasta kynnestä ja taas sama juttu. Myös muutamasta seuraavasta kynnestä irtosi lakka hyvin nopeasti, mutta sitten tuli takapakkia. Seuraavasta kynnestä lakka ei meinannut enää irrota kokonaisena palana, joten palasin vessaan kastelemaan käteni kuumalla vedellä. Ja tadaa, jälleen lakka irtosi ilman mitään kiukutteluja. Glitter Off lähtee siis omalta kynneltäni irti heikosti, mutta käsien uittaminen kuumassa tai lämpimässä vedessä ilmeisesti notkistaa lakkaa sen verran, että se irtoaa kynneltä helposti.

2.IMG_1044

Tällä kertaa laitoin yhden melko paksun kerroksen Glitter Offia, mutta mieli tekisi kokeilla mitä tapahtuu kahdella ohuella tai kahdella paksulla kerroksella. Aion ehdottomasti kokeilla Glitter Offia vielä uudelleen ihan vain uteliaisuuttani, sillä haluan tietää oliko lakan hyvä kesto vain hyvää tuuria vai kestääkö se oikeasti menossa mukana halutun ajan :) Vihaan glittereiden ja hiekkalakkojen muhittamista, joten Glitter Off toisi elämääni suuren helpotuksen toimiessaan toivomallani tavalla. Mulla kuitenkin on lähes joka lakkauksessa mukana joko hiekkalakkaa tai glitteriä, joten kuukausitasolla puhuttaisi jopa kymmenien minuuttien ja vähintään yhtä monien kirosanojen säästöstä.

Käyttämäni lakat:
OPI - Glitter Off
Dollish Polish - Tumultuous Blue Topaz
Seche Vite

4 kommenttia: