7. joulukuuta 2014

Love This Brand / ABLECAW14

Kerrankin hieman helpompi haastepäivä! Ongelmaksi tosin muodostui valita vain yksi lakkamerkki, jota rakastan. Pienen pohdinnan jälkeen karsin vaihtoehtoni kahteen, vaikka jouduinkin sanomaan heipat useammalle rakastamalleni merkille. Zoya ja KBShimmer kävivät melkoisen kädenväännön keskenään muiden jäädessä hännän huipuiksi. En millään osannut valita näiden kahden merkin väliltä, joten päädyin valitsemaan lakan :D Pisimmän korren veti Zoyan Payton, vaikka omistan useita ihania lakkoja monilta eri merkeiltä. En siis vetäisi yhtäsuuruus merkkiä pelkästään Zoyan kohdalle.

IMG_0378.1

Lakatessani Paytonilla hämmästyin. Ensinnäkin lakka peitti kahdella kerroksella, toisekseen se oli mykistävän upea. Jouduin jopa googlaamaan lakasta swatchit, vaikka lakka oli kynsilläni. Swatchit googlasin, koska luulin aiemmin nähneeni jonkin toisen lakan swatcheja ja halusin nähdä nimenomaan Paytonin. Kuvia googlaillessani mykistyin vielä enemmän, sillä eihän Payton näyttänyt kuvissa yhtään millekään. Ei ihmekään, että luulin hetken aikaa nähneeni kuvia väärästä lakasta. Toki se on kaunis kuvissakin, sitä en kiellä, mutta kamera vain ei onnistu taltioimaan kaikkea sitä kauneutta. Payton on tumman violetti ja täynnä pientä hologlitteriä. Täyteen oikeuteensa päästäkseen lakka olisi vaatinut aurinkoa, mutta kaunis se oli ilmankin.

IMG_0375.1

Ainoa miinus tulee siitä, että enhän mä nyt itekään saanut sitä kauneutta kameran avulla taltioitua.... Tai ehkä toisen voisi antaa siitä, jos lakkaa kynsinauhoille kuten allekirjoittanut. Sotkun siivoaminen ei ole se helpoin tehtävä ja lakkaa tuntuikin jäävän kynsinauhoihin putsauksesta huolimatta.

IMG_0385.1

Payton oli niin järisyttävän upea, että mulle ei kelvannut mitkään koristeet. Leimat joko peitti liikaa tai liian vähän tai sitten leimauslakan väri ei ollut mieluinen. Sama decaleissa. Strassejakaan en halunnut, enkä glitteriä. Kaikki mieleen tulleet asiat tyrmäsin ja ulisin jo apuakin, mutta tyrmäsin jatkuvalla syötöllä kaikki saamani koristeluehdotuksetkin. Lopulta luovutin ja päätin jättää pitkästä aikaa lakan kynsilleni ilman koristeluja. Seuraavana aamuna kyllästyin Paytoniin hetkellisesti, mutta muutaman tunnin tuijottelun jälkeen ei enää koristelemattomuus häirinnyt. Viihdyin tällä yksin kertaisella lakkauksella muutaman päivän, jonka jälkeen poistin lakkauksen kärkikuluman alkaessa hiljalleen häiritä.

IMG_0373.1

Kattokaa nyt miten upea se on!!!

IMG_0392.1

Onko teillä jotain lakkoja, jotka on lähes tulkoon salvanneet hengityksen? 

Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
Zoya - Payton
HK Girl 

4 kommenttia:

 1. Payton on kyllä kaunis! Mulla on kynsillä nyt just OPI:n jouluinen Underneath The Mistletoe, joka on punapohjaiseksi lakaksi mun mittapuulla myös hyvin vaikuttava. Ehkei yhtä unelmanomainen kuin Payton, mutta ainakin sinnepäin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! ♡ Rakkautta pullossa jälleen kerran! Mä just eilen mietin et miksen omista Underneath The Mistletoea :DD

   Poista
 2. Sehän on upea... Oih ja voih!

  VastaaPoista