15. joulukuuta 2014

Winter Wonderland / ABLECAW14

Muistatte varmaan, miten itsenäisyyspäivän postauksen lopussa kerroin mielen halajavan kynsille jotain värikkäämpää ja sininen lakkaus ei sillä hetkellä houkutellut yhtään. Voitte varmaan jo tämän postauksen otsikosta päätellä, että miten värikkäät kynnet päädyin lopulta lakkaamaan. Niimpä, värikästä ja silleen! Ja ei ainakaan sinistä. Eipä.... Sunnuntaina poistin lakkaukset joskus iltapäivästä ja vietin useamman tunnin kynnet nakuna, jotta pystyin kosteuttamaan niitä. Mielessä kuitenkin nyrjähti jotakin sillä aikaa, kun heiluin ilman kynsilakkaa ja päätin tehdä Winter Wonderland -teeman mukaiset kynnet, vaikka halusin kynsilleni jotain värikkäämpää. Myös esimerkiksi Pretty in Pink -teema on toteuttamatta ja olisin siis helposti saanut sekä edettyä haasteessa että lakata jotain värikästä kynsille. Vaan ei, niin ei. Sinisen lakkauksen vaihdoin siniseen, koska mieliala ei ollut siniselle sopiva. Loogista jälleen, eikös?!

1.IMG_1027

Mielessä oli yksinkertainen lakkaus siihen asti, kunnes pääsin Helmerille. Sieltä nappasin mukaani yhteensä kuusi käyttämätöntä lakkaa ja niiden lisäksi muutama aiemmin käytetty lakka tarttui myös hyppysiini. Hupsista. Peukalossa ja nimettömässä oli kolmen värin liukuväri, koska päätin sellaisen haluta. Lisäksi päätin haluta sen lakoilla, joilla epäilin liukuvärin onnistumista jo lakkoja noukkiessani. Käytin kahta holoa ja yhtä cremeä ja niiden alle levitin paksun kerroksen Ginan valkoista. Flormarin vaaleansininen creme yhdistyi Make Up Storen Siwiin ja Girly Bitsin Roger Thatiin. Liukuvärin epäonnistumista epäilin Siwin takia, koska näin miten pahasti joku Make Up Storen pinkki holo kaljuuntui kesällä serkkuni lakatessa sillä kynsiään ilman Aqua Basea. Omistan kyllä Aqua Basen, mutta eihän se kynsillä tietenkään ollut, vaan turvallisesti laatikossa. En siis uskaltanut toivoa liikoja liukuväriltä, mutta pienen tappelun jälkeen olin jo tyytyväinen. Siw kyllä halusi kovasti kaljuuntua tälläkin kertaa, mutta riittävän märkä sieni, riittävän paljon lakkaa ja muutama tarkkaan tähdätty tuputus per kerros toi mieluisan loputuloksen. Lisäksi ei haitannut, vaikkei liukuväristä täydellistä tullutkaan, sillä lakkasin päälle kerroksen KBShimmerin Flake Dancea. Flake Dance levittyi kynsilleni sen omalla sudilla, vaikka lähes poikkeuksetta töpöttelen glitterit kynnelle. Tällä kertaa en kuitenkaan jaksanut odotella kynsien kuivumista, sillä olin unohtanut varata pöydälle toisen meikkisienen palasen glitterin töpöttelyä varten. Flake Dance oli lakkauksen kruunu, sillä hologlittereitä jäi helposti vahingossa tuijottelemaan! Etusormessa ja pikkurillissä oli pohjalla ihana KBShimmerin Snow Way!. Päälle leimasin Konadin m59 -laatasta kahta erilaista lumihiutaletta kolmella eri lakalla. Leimauksessa käytin Konadin valkoista, Dependin hopeaa ja Kiko 386 -lakkaa. Keskisormessa KBShimmerin valkoinen tekstuuri White Here, White Now edustettuna kolmella kerroksella.

1.IMG_1033

Tykkäsin kynsistä, vaikka ei ne muistuttaneet lopulta oikeastaan enää mitenkään alkuperäistä suunnitelmaani. Päädyin lakkaamaan kynnet aikomaani monimutkaisemmin ja jossain vaiheessa lakatessani mietinkin, että miten montaa käyttämätöntä lakkaa on mahdollista yhdistää yhteen lakkaukseen? Siis silleen, että lopputulos on vielä omaa silmää miellyttävä, koska ainahan voisin toki sutia kynsilleni kaikki varmaan 200 käyttämätöntä lakkaani yhdeksi sekametelisopaksi. Ei niitä toivottavasti oikeasti ihan niin montaa ole, mutta liikaa kuitenkin. En siis laittanut ollenkaan pahakseni sitä tosiasiaa, että mustat renkaani tyhjenivät lakkauksen myötä kuudella käyttämättömällä lakalla. Jouduin viime viikolla taipumaan ja jakamaan käyttömät lakat neljään renkaaseen... Urakkaa siis riittää, sillä haluan antaa monelle lakalle mahdollisuuden ennen kirppislootaan nakkaamista.

1.IMG_1028

Kuvista on nähtävissä, että talvi yrittää tappaa mun ihon. Taistelen kuitenkin vastaan ja yritän pitää kiinni edes niistä pienistä ihon rippeistä, jotka ei yritä paeta. Tästä huolimatta välillä jään häviölle, jolloin iho kuivuu ja pahimmillaan jopa aukeaa sieltä täältä (kuten kuvassa nimetön). Mun kuvan muokkaustaidot ei riitä, jotta uskaltaisin edes haaveilla yrityksestä piilottaa ihon huono kunto. Näin ollen voitte tuntea myötätuntoa tai olla onnellisia siitä, että omat kädet voi edes hieman paremmin!


Miten monella teillä kädet tekee kuolemaa talviaikaan? 

Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
KBShimmer - Snow Way!
KBShimmer - White Here, White Now
KBShimmer - Flake Dance
Make Up Store - Siw
Girly Bits - Roger That
Flormar - WL01
Konad - Valkoinen
Depend - 223
Kiko - 386
Seche Vite

4 kommenttia:

 1. Nää on huisin kauniit kynnet! :)
  Just sellaiset pakkaspäivään sopivat.
  Mun kädet huutaa armoa ja odottaa kaihoisasti kesää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi vaan, että pakkaset puuttuu ja luntakaan ei näy :( Fiilistelen niitä odotellessa talvisilla kynsillä! Mitenhän paljon öljyä kädet kykenis imemään, jos ne upottais lämmintä oliiviöljyä täynnä olevaan vatiin?

   Poista