16. tammikuuta 2015

Jotain uutta ja hieman erilaista

Taannoisen synttäriarvonnan yhteydessä mulle tuli jonkin verran pyyntöjä liittyen muihinkin kosmetiikkatuotteisiin kuin kynsiin. Muutamaa lukijaa kiinnosti muun muassa tärkeimmät kosmetiikkatuotteeni ja ylipäätään kosmetiikka, myös ostospostaukset olivat toivelistalla edustettuna. Nyt osittain vastaan näihin teidän pyyntöihinne, sillä aloitin vähän aika sitten yhteistyön CityShopparin kanssa! Alku on ainakin ollut ruusuinen, sillä yhteistyökuvioiden sopiminen kävi nopeasti ja kaikin puolin helposti sähköpostilla. Kuten arvata saatatte, olen innoissani tästä uudesta yhteistyökuviosta. :) Uuden yhteistyön merkeissä aloitankin uuden postaussarjan, joka liittyy CityShopparin etuihin. Tulette esimerkiksi näkemään sovelluksen etuja, jotka minua erityisesti kiinnostavat. Vähän samaan kategoriaan menee myös se, että aion myös esitellä aina silloin tällöin käyttämiäni etuja ja alennuksia.

CityShoppari on siis etukortti, jolla saa erilaisia etuja ympäri Suomen maata. Kortti on mahdollista tilata joko fyysisenä korttina, jolloin mukaan tulee neljäsataa sivuinen etukirja sekä kaikki edut sisältävä minivihko. Toinen vaihtoehto on tilata mobiilikortti, jolloin CityShopparin saa omaan matkapuhelimeen Cardu-nimisen sovelluksen avulla. Pääkaupunkiseudun lisäksi etenkin Turku ja Tampere ovat eduissa hyvin edustettuna. Vuonna 2015 on tarjolla yhteensä yli tuhat erilaista etua tai alennusta! Toukokuussa myös ilmestyy KesäExtra, joka tarjoaa nimensä mukaisesti uusia etuja kesän ajaksi. 


Olen viime päivien aikana opetellut käyttämään sovellusta muutamastakin eri syystä. Ensinnäkin olen utelias tietämään mitä kaikkia etuja sovellus kätkee sisälleen (halutessanne voitte käydä jo nyt kurkkimassa etuja CityShopparin nettisivuilta). Toisena, eikä yhtään vähäisempänä asiana, haluan oppia käyttämään sovellusta sujuvasti. Näiden muutamien päivien aikana olen löytänyt lukemattomia itseäni kiinnostavia tarjouksia ja muita etuja ja vielä on muutama kategoria käymättä läpi.... Sovelluksen sujuvan käytön opetteleminen liittyy siihen, että yritän mahdollisimman pian saada kirjoitettua myös jonkinlaiset ohjeet mobiilisovelluksen käytöstä Android-käyttöjärjestelmällä (itselläni Samsung S4 Mini eli sen mukaan mennään!). 


Tähän mennessä olen ehtinyt käyttää yhden edun CityShopparista, sillä meille tuli Miljan kanssa nälkä eräänä päivänä kaupungilla pyöriessämme. Selasimme tovin CityShopparia ja sen avulla ruokapaikaksi valikoitui Helsingin Ateneuminkujalla sijaitseva MorriSon's, jota voin lämpimästi suositella ainakin kaikille hampurilaisten ystäville. Listalla oli monta sellaista hampurilaisannosta, jotka olisin voinut syödä ja lopulta rajasin vaihtoehtoni kahteen. Garlic ja Goat Cheese Burger kävivät melkoista kädenvääntöä keskenään ja lopulta valitsin vuohenjuuston (tuttavallisemmin City vuohis), sillä en ollut koskaan kuullut sitä käytettävän hampurilaisissa. Nyt olen ja hyvä niin, sillä hampurilainen oli ehdottomasti yksi parhaista, joita olen syönyt. Annoskin oli niin iso, että en jaksanut läheskään kaikkea syödä eli eipähän jäänyt nälkä. Pisteet myös siitä, että CityShopparilla annoksen hinta oli kokoonsa nähden melko huokea! Sen verran valkosipulihampurilainen jäi kaivelemaan, että pitänee jossain vaiheessa käydä testaamassa myös se. 


Onko teillä jotain, mitä haluaisitte CityShopparista kuulla? 
Ehdottaa saa kaikkea mitä mieleen tulee eli rohkeasti vaan sormet naputtelemaan näppäimistöä kommenttiboksin kohdalla! :) Mille tällainen yhteistyö teidän mielestänne kuulostaa?

Postauksen linkit on ihan vaan teitä varten, en hyödy niiden klikkailusta mitään. 

2 kommenttia:

  1. Onnea yhteistyöstä ja olen muutamina vuosina omistanu itsekkin kortin.Paljon etuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku. Tuossa on niin paljon etuja, että menee hetki muistaa minne kaikkialle CityShoppari käy! :D

      Poista