4. tammikuuta 2015

New Year's Eve / #ABLECAW14

Tiedättehän sen fiiliksen, kun päässä on selvä visio lakkauksesta ja sitten toteutus epäonnistuu totaalisesti. Tällä kertaa mulle kävi niin, jälleen kerran... Alunperin ajattelin mennä sieltä, mistä aita on jo lahonnut pois ja lakata kynnet erittäin simppelisti. Sitten sain toisen idean, joka vaati jo vinyylejä tai koristeluteippiä. Lopulta keksin yhdistää nämä kaksi ideaa toisiinsa ja katastrofin ainekset oli kasassa.


Simppeli lakkaus tarkoitti ajatuksissani sitä, että lakkaisin jokaiseen kynteen kerroksen Ginan mustaa ja sen päälle kerroksen Delushin Pinata Confettia, joka on jo itsessään varsinainen glitterien ilotulitus. Vinyylejä tai koristeluteippiä vaatineessa lakkauksessa tarkoituksenani oli töpötellä kynsille kaikkea kivaa ja värikästä, jonka jälkeen voisin lykätä lakkojen kuivuttua joko suoria vinyylejä tai teippiä, jolloin olisi mahdollista saada aikaan ilotulitemainen lopputulos. Päällimmäiseksi olin jälleen ajatellut Ginan mustaa. Olin taas kerran Miljan luona ja kotona en ehtinyt kynsiäni lakkailemaan (kiitos viisaudenhampaan aiheuttaman kivun ja vierailun hammaslääkäripäivystykseen) eli menin pelkillä aluslakoilla istumaan uudenvuoden aattoiltaa. Milja sitten perinteisesti tunki lusikkansa soppaani ja päätti suorien teippien/vinyyleiden tilalle sopivan myös salamavinyylit. Värikkäiksi lakoiksi valittiin vähän kaikkea, mitä Pinata Confetti sattui sisältämään.


Lakkasin peukaloon ja nimettömään kerroksen Ginan mustaa, muihin saman merkin valkoista. Annoin valkoisen kuivua tovin jos toisenkin ja sillä aikaa pähkäiltiin töpötettäviä lakkoja. Lopulta kynsiltä löytyi töpöteltynä meikkisienellä piCture pOlishin O'Hara, Shocked, Enchanting, OPIn Blue My Mind ja Oy-Another Polish Joke! sekä American Apparelin Neon Violet. Noh, voitte varmaan arvata että tää sekametelisoppa näytti kynsilläkin juuri sille. Noh, pieni korjaus yritys Fairy Dustilla ja Secheä päälle ja odottelemaan kuivumista. Tätä odotellessa oli hyvin aikaa lakata kerros Pinata Confettia mustan päälle ja kuorruttaa nekin kynnet Sechellä.


Annoin kynsien jälleen kuivua huolella ennen kuin lykkäsin salaman muotoiset vinyylit ja kerrankin aloitin oikeasta kädestä. Onneksi aloitin, sillä vinyyli vei mukanaan värilakat ja osan valkoistakin. Noh, ei muuta kun taas korjaamaan. Keskisormen kynsi, jolle olin kokeiluni tehnyt sai samantien päälleen kerroksen mustaa, joka puolestaan sai päälleen kerroksen Pinata Confettia. Hetken kynsiä tuijoteltuani päätin pullon ollessa auki sutaista glitterilotulitusta myös näiden värioksennusten päälle. Lopuksi vaan Secheä ja kuivattelua vajaat parikymmentä minuuttia ja olin valmis ilotulituksia katselemaan. Kynsistä tuli erilaiset kuin kuvittelin pienessä mielessäni, mutta kyllä mä niillä siellä ulkona pimeässä yhden illan kykenin oikein hyvin olemaan. Ja jos joskus päätän hakea töitä sirkuksesta, niin ainakin tiedän millaiset kynnet teen! ;)


Käyttämäni lakat: 
Essie - Fill The Gap
Essie - First Base 
Gina Tricot - Black
Gina Tricot - White
Delush Polish - Pinata Confetti
 piCture pOlish - O'Hara
 piCture pOlish - Shocked
 piCture pOlish - Enchanting
OPI - Blue My Mind
OPI - Oy-Another Polish Joke!
American Apparel - Neon Violet
Seche Vite

8 kommenttia:

 1. Toi värikäspohja glitterin alla on upea! Pakko itsekkin kokeilla. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka se näyttikin melko kamalalle ennen Fairy Dustia ja glitteröveriä :D

   Poista
 2. Tosi kivat kynnet! :) Herkullinen kyllä toi glitterlakka!

  VastaaPoista
 3. Minusta nää on mahtavat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun visio oli niin erilainen verrattuna lopputulokseen, että en oikeen nähnyt kynsissä mitään muuta kuin sen epäonnistumisen :D

   Poista