7. tammikuuta 2015

Old Manicure Revisited / #ABLECAW14

Valitse vanha lakkaus, toteuta se uudelleen. Piece of cake, pala kakkua. Tiesin heti minkä lakkauksen tulisin valitsemaan, sillä kyseiset kynnet ei ole koskaan päässeet blogiin saakka. Sen sijaan ne on olleet nähtävillä Instagramissa. Tykkäsin lakkauksesta paljon, sillä syksyllä se piristi koulun alkua ja vesisadepäiviä huomattavasti, mutta kunnollisia kuvia en lakkauksesta koskaan saanut. Näin ollen lakkaus jäi julkaisematta blogissa, joten asiahan voidaan korjata toteuttamalla lakkaus uudelleen!

Elokuu 2014
Tammikuu 2015

Niin. Mitäs tähän nyt sanoisi? Ylempi kuva on se onnistuneempi niistä kahdesta, jotka kyseisestä lakkauksesta oon onnistunut ottamaan.... Nyt lakkaaminen oli helppoa ja nopeaa, sillä ei tarvinnut pahemmin ajatella. Uudesta vuodesta viisastuneena laitoin tällä kertaa pikakuivattajan myös valkoisen pohjalakan päälle, jotta nimettömän ja peukun koristelut eivät veisi taas lakkoja vinyyleiden mukana. Keskaria lukuunottamatta kaikissa on ensin kerros Essien Blancia, joka vetelee viimeisiään ja on jo päässyt paksuuntumaan. Paksuuntumisesta johtuen kynnelle tuli melko tuhti kerros lakkaa, joten senkään takia pikakuivattaja ei ollut hassumpi idea.

1.IMG_1512

Pikakuivattajan tehdessä tehtäväänsä Blancin kanssa lakkasin keskisormeen Orlyn Black Pixeliä yhteensä kaksi kerrosta. Oon ihan varma, että viimeksi lakan kuivumisen kanssa oli ongelmia ja kerroksia oli kolme. Tällä kertaa kuitenkin selvisin kahdella helpolla kerroksella ja kuivumisongelmaa ei ollut. Oon varmaan viimeksi antanut lakan kuivua liian vähän aikaa alemmista kerroksista ja siksi lakan tekstuuripinnan muodostuminen ja kuivuminen on vienyt enemmän aikaa? Mene ja tiedä, ainakaan näin jälkikäteen.

Valkoisten kuivuttua kunnolla levitin päälle kaksi ohutta kerrosta Color Clubin Lava Lampia, joka on hyvin kirkas oranssi. En tiedä mitä mun aivoissa joskus viime kesänä nyrjähti jälleen kerran, sillä aiemmin en voinut sietää oranssia omilla kynsilläni. Lava Lamp on kuitenkin ihana kaikessa neon hohtoisuudessaan ja omistanpa muutaman muunkin oranssin sävyisen lakan jo. Uhkaavasti näyttää sille, että vihreän kohdalla saattaa tapahtua seuraava nyrjähdys tai vinksahdus, you name it.

1.IMG_1543

Nimetön ja peukalo saivat helpot koristeet muutaman vinyylin avulla, viimeksi käytin kynsiteippiä. Lätkin kolme ohutta, suoraa vinyyliä per kynsi ja lakkasin varovasti väliin jääneet alueet pikkujouluista saamallani Sally Hansenin mattamustalla. Vinyylit veks ja kynsi oli koristeltu. Otin myös vapaudet koristella kynnet tällä kertaa eri leimalla, sillä en halunnut kynsilleni meriaiheista krääsää tällä kertaa. Niin kesäisissä fiiliksissä en sentään vielä ole. Tai edes keväisissä, sillä talvi on vasta tulossa! Korvasin siis MoYoun laatan Pueen47:lla ja yhdellä lemppari leimauskuvioistani. Päälle vielä pikakuivattaja ja kynnet olivat valmiit.

Tämän jälkeen multa puuttuu #ablecaw14 -haasteesta enää kahdet kynnet: Pretty in Pink ja My Profession. Ne tuutte näkemään blogissa tammikuun aikana, sillä päätin rämpiä haasteen läpi vaikka hieman Matti Myöhäisenä. Asiaahan saattoi myös edesauttaa joulukynsien kohdalla tekemäni pieni huijaus :D

1.IMG_1503

Kuka sanoi, että neoneja voi käyttää vain kesällä?

Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
Essie - Blanc
Color Club - Lava Lamp
Golden Rose Matte - 12
Sally Hansen - Chain Mail
Orly - Black Pixel 
Seche Vite

4 kommenttia: