13. tammikuuta 2015

Postaustoive: KBShimmer Winter 2014

Siinä vaiheessa, kun alkoi ensimmäiset huhut liikkua KBShimmerin uudesta talvikokoelmasta mun mielenkiinto heräsi. Ensimmäiset kuvat nähdessäni mielenkiinto muuttui "pakkosaada" -fiilikseksi ja odottavan aika tuntui kamalan pitkälle. Lakat julkaistiin 1.11.2014 ja jotenkin olin kuvitellut, että ensin niitä saa vain KBShimmerin verkkokaupasta, joka ei toimita Suomeen. Mutta Harlow yllätti ja laittoi lakat myyntiin samantien. Voitte siis kuvitella sen järkytyksen, joka jysähti tajuntaan kuullessani lakkojen olevan myynnissä ja muiden jo tehneen tilauksensa. Ryntäsin koneelle ja siinä sivussa tein varmaan jonkin sortin nopeusennätyksen. Olin varma, että kaikki mun haluamat ihanuudet ovat Out of Stock (suomalaisittain voisi toki todeta niiden olevan loppuunmyytyjä...) ja pelon sekaisin tuntein klikkailin itseni kiireesti verkkokauppaan. Olin luonut jo aiemmin tunnukset Harlowlle ja siten säästin ainakin muutamia kymmeniä sekunteja. Harlown etusivulla oli suuri banneri mainostamassa KBShimmerin uutta kokoelmaa, joten lakkoja ei tarvinnut etsiä, sen kun vain klikkaili menemään. Säästin taas ainakin muutaman sekunnin!


Ja sitten tapahtui se, mitä pelkäsin. Kaikista lakoista tahdoin eniten Snow Way! -nimisen kaunokaisen ja ainoana lakkana koko kokoelmasta se oli loppuunmyyty :( Hyvä ettei itku päässyt sillä hetkellä, kun totuus iskeytyi märkänä rättinä päin näköä. Tein kuitenkin tilauksen, johon klikkailin lohdutukseksi kuusi muuta kokoelman lakkaa. Päivän mittaa muutama muukin lakka pääsi loppumaan ja muutaman tunnin kuluttua tilauksen tekemisestä huomasin Harlown mainostavan jo restockia! Sillä hetkellä laskin aikaeron, avasinpa nohevana vielä varmuuden vuoksi yhdelle välilehdelle kellon, josta näin paikallisen ajan. Ja sitten laskin ensin tunteja ja lopulta minuutteja restockin alkuun, koska olin päättänyt saada lakan itselleni. Noin kaksi sekuntia restockin alkamisen jälkeen olin klikkaillut ostoskoriini Snow Wayn. Sitten vain tuplasin kappalemäärän, koska myös Milja oli jäänyt aiemmin nuolemaan näppejään. Voi sitä pienen ihmisen onnea, kun olin saanut lakat maksettua ♥ Harlowlle laitoin sähköpostilla pyynnön yhdistää tilaukseni, jolloin jälkimmäisen tilauksen postimaksut palautettiin ja sain kaiken ensimmäisen tilaukseni posteilla :) Älkää kysykö, että mistä olin saanut päähäni lakkojen tulevan myyntiin Harlowlle vasta myöhemmin. Seuraavalla kerralla asioista voisi toki ottaa ajoissa selvää, jottei tapahdu vastaavanlaisia järkytyksiä yllätyksiä.


Mua on muutamakin eri ihminen pyytänyt esittelemään nämä ostamani lakat, joten lopulta ryhdistäydyin kuvausolosuhteiden parannuttua. Osalle olisi riittäneet pullokuvat, osa taas halusi nähdä mille lakka näyttää kynsillä. Nyt siis esittelen teille nämä rakkauspakkaukset kaikkien mutkien ja kinttupolkujen jälkeen. Kaikissa lakkauksissa on pohjalla Essie First Base ja päällä kerros Seche Viteä. Poikkeuksena White Here, White Now, jonka kanssa en käyttänyt päällyslakkaa. Nakkien väri vaihtelee keltaisesta valkoisen kautta punaiseen, älkää antako sen häiritä ja keskittykää sormien sijaan kynsiin.

Fallen Angle on sinivioletti, jellypohjainen glitter. Lakassa on sinisiä holokolmioita, hopeisia holoheksaglittereitä sekä sinisiä heksaglittereitä, mutta löytyypä lakasta myös microglitteriä. Kerrostin lakan itsensä päälle, kynsillä sitä on neljä kerrosta. Vähemmän kriittiselle olisi varmasti riittänyt kolme. Jatkossa aion lakata alle saman sävyisen cremen, jolloin riittää 1-2 kerrosta, mutta nyt halusin nähdä lakan peittävyyden ja sen, miten lakka kerrostuu itsensä päälle. Lisäksi lakka on mahdoton kuvata oikeansävyisenä, kurkatkaa vaikka Googleen. Fallen Angle on kuvissa lähes poikkeuksetta liian sininen, myös omissani.

11.IMG_0614

Snow Way! on crelly vaaleansinisellä pohjalla. Valkoisia heksaglittereitä on pienestä suureen. Lisäksi lakan microhologlitteri tekee siitä täydellisen. Snow Way! on alunperin vuodelta 2012, joten pakkomiellettä lakkaa kohtaan on ollut aikaa kehitellä tovi jos toinenkin. Kynsillä on lakkaa kolme kerrosta.

1.IMG_1392

Let's Sleigh Together on crelly vaaleanharmaalla pohjalla. Glitterien kirjo on suurempi kuin muissa lakoissa ja Let's Sleigh Together sisältääkin sekä pyöreitä että heksaglittereitä. Heksaglitterien värikavalkadi on vihreä, sininen ja vaalea minttu. Pyöreät glitterit ovat sinisiä, lisäksi lakassa on paljon pienen pientä hologlitteriä. Glitterien koko vaihtelee hologlitterien microsta aina keskisuuriin. Pohjalla on kerros Ginan valkoista ja sen päällä kaksi kerrosta Let's Sleigh Togetheria, pohja muuttuu sitä harmaammaksi mitä enemmän sitä kerrostaa. Lakan alle sopisi valkoisen lisäksi myös vaaleanharmaa, koska lakkapohja itsessään on sen värinen. Itse lakkasin valkoiselle pohjalle, koska mietin tuleeko väristä liian tunkkainen harmaalla pohjalla.


Holly Back Girl on valkopohjainen crelly pienillä ja keskisuurilla glittereillä. Glitterit ovat vihreitä ja punaisia. Lakkasin pohjalle kerroksen Ginan valkoista ja sen päälle kaksi hyvin ohutta kerrosta Holly Back Girlia. Pullossa lakkapohja näyttää aavistuksen harmahtavalle, mutta kynsillä se on selvästi valkoinen.


Kringle All The Way on kirkaspohjainen glitterpommi. Glitterit ovat pyöreitä ja niitä löytyy useassa eri koossa aina microglitteristä suuriin pylpyröihin. Glitterit ovat punaisia, vihreitä ja hopeisia. Kringle All The Way on julkaistu alunperin vuoden 2013 talvikokoelmassa. Mietin jo viime talvena tämän hankkimista, mutta jostain syystä se jäi ja jouluna hieman harmitti. Nyt on tilanne korjattu! Pohjalla kaksi kerrosta Essien Blancia, jonka päälle levitin lakan omalla sudilla glittereitä 1-2 kerrosta. Muutamassa kynnessä olisi ehkä ollut isompien glittereiden kanssa tarvetta toiselle Seche-kerrokselle, sillä nyt glitterit tuntuvat paikoitellen yhden kerroksen jälkeen. Henkilökohtaisesti tykkään lakasta enemmän märällä meikkisienellä töpöteltynä, sillä sudilla glitterit asettuvat kynnelle epätasaisemmin.

1.IMG_1572

Flake Dance on kirkaspohjainen hologlitteri. Heksaglitterit ovat jälleen pienestä microglitteristä suurempiin, lisäksi lakasta löytyy erikoisempia lumihiutaleiden muotosia glittereitä ja bongasin lakasta jokusen neliönkin. Alla kerros Ginan mustaa, jonka päälle lakkasin kerroksen Flake Dancea. Glittereitä ei tarvinnut millään tavalla kalastella pullosta, itseasiassa niitä tuli kerralla melkein liikaa, joten glitterin töpöttely kynnelle sienen avulla (taas kerran) on omasta mielestä järkevämpää kuin nyt kokeilemani sudilla suoraan lakkaaminen.


White Here, White Now on valkoinen tekstuuri, jossa on eri kokoisia valkoisia glittereitä microglittereistä keskisuuriin. Lakkasin kynsilleni kolme kerrosta, tekstuuripinnan takia jätin ilman päällyslakkaa.

8 kommenttia: