20. helmikuuta 2015

Aurora vs. Pandora

Omistin jo ennestään Zoyan Auroran ja lopulta iskin silmäni myös piCture pOlishin Pandoraan. Netistä swatcheja googlatessa iski epävarmuus, sillä joissakin kuvissa lakat näyttivät aivan erilaisille, joissakin taas aivan identtisille. Sen jälkeen kun piCture pOlish rantautui Suomeen naputtelin heti myynnin auettua ostoskoriini Pandoran, koska olihan tälle aivot nyrjäyttävälle pohdinnalle saatava joku selkeä lopputulos. Joko en osannut etsiä oikeilla hakusanoilla tai sitten kukaan ei todellakaan ole ymmärtänyt verrata näitä kahta kaunokaista toisiinsa. Epäilen ensimmäistä....Zoyan Ornate -kokoelmaan kuuluva Aurora on violetti lakka täynnä pientä hologlitteriä. Sama kuvaus sopii myös piCture pOlishin Opulence Shades -kokoelmaan kuuluvaan Pandoraan. Pandoran kotiuduttua lakkasin swatchit ja hämärässä valaistuksessa lakat näyttivät melko lailla toisiltaan, mainittavia eroja en havainnut. Vertailin tikkuja useampaan kertaan seuraavina päivinä ja huuli pyöreänä päätin viimein lakata kynnet Pandoralla ja Auroralla, jotta mieltäni vaivaava asia saisi päätöksen. Kävi kuitenkin niin, että unohdin asian useammaksi toviksi ja kuukausi jos toinenkin saattoi kulua. Lopulta eräänä iltana muistin asian ja päätin tarttua itseäni niskasta kiinni ja viimein toteuttaa vertailun.

Lakkasin kynnet samalla, kun katselin toisella silmällä Netflixistä sarjaa ja voitte arvata miten kävi. Muuten hyvä, mutta lakkojen järjestys meni pieleen. Nyt Auroraa on lakattu etusormen ja pikkurillin kynsiin, Pandoraa muihin. Hyvä aikomukseni oli lakata joka toinen kynsi Auroralla ja joka toinen Pandoralla. En kuitenkaan antanut asian haitata, sillä olihan kynsillä sentään molempia lakkoja! :D Molempia lakkoja on kynsillä kolme kerrosta, päällä kerros pikakuivattajaa.Valaistuksesta riippuen lakat näyttävät joko samalle tai erilaisille eli ehkä goolamani swatchit olivat kuitenkin oikeassa. Luonnonvalossa lakat näyttävät käsivarren mitan päässä lähes identtisiltä, sisävalaistuksessakaan ei kauempaa katsoen eroa juuri huomaa. Lakkojen sävyerot tulevat esille lähinnä lähemmässä tarkastelussa ja silloinkin etenkin aurinkoisella säällä lakkojen erottaminen toisistaan on haastavaa. Mitä nyt Pandora taittaa selvästi enemmän siniseen, kun taas Aurorassa holohippuset ovat isompia. Kuvissa ero on jopa selvempi, mitä se oli livenä. Lakoilla on muuten yllättävän samantyyppiset nimet, huomasin sen tuossa nimiä ääneen mutistessani useampaan kertaan peräkkäin. Saatoimpa jopa kauppaan kävellessäni höpistä "Aurora, Pandora, Auroooora, Pandoooora.... " ihan vaan, koska mutustelin lakkojen samankaltaisia nimiä. Luultavasti ohi kävelleet ihmiset pitivät vähintään kylähulluna, kun tukka sekaisin painelin kauppaan :DItse tykkäsin enemmän piCture pOlishista, mutta ainakaan toistaiseksi en kuitenkaan vielä kykene Aurorasta luopumaan. Molemmat saavat siis jäädä Helmeriin ja katson joskus myöhemmin luopuisinko jommasta kummasta. Faktahan kuitenkin on, että lakat ovat sen verran lähellä toisiaan ettei niitä molempia tarvitse omistaa... Jos ei nyt ihan täysin dupe, niin ainakin hyvin lähellä. Sanotaanko, että lakat ovat kaksosia, mutteivät identtisiä kasosia! :D Lopuksi koristelin lakkauksen nopeasti decaleilla ja painelin tyytyväisenä nukkumaan, sillä nyt lakkapintaa jäi esille läheisempiä tutkimuksia varten eri valaistuksissa vielä koristelujen jälkeenkin.Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
piCture pOlish - Pandora
Zoya - Aurora
Seche Vite

10 kommenttia:

 1. Hmm, itse valitsisin Auroran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurora on kans tosi nätti ja ei ihan niin massaan hukkuva! :)

   Poista
 2. Kyllä multa taitaa ääni mennä Auroralle, vaikka olenki Picturen suuri Fani. :D <3

  VastaaPoista
 3. Minä valitsisin noista Auroran, vaikka kauniita molemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin aluks varma, että tykkään Aurorasta enemmän mut kävikin toisin :D

   Poista
 4. Mä ottaisin kans noista Auroran :) molemmat on kyl tosi upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Mä päätin pitää molemmat, hups. Tykkään enemmän Pandorasta, mutta Aurora on vähän erilainen isompien hologlitteriensä takia ni eihän siitä nyt voi luopua....

   Poista