27. helmikuuta 2015

Mielenkiintoisimmat CS edut

CityShoppari on ollut nyt käytössä jonkin aikaa ja oon saanut viimeinkin kahlattua kaikki edut läpi. Huuda HEP jos yllätyit, että mielenkiintoisimpien etujen top5 mahtuu paljon kaikkea kosmetiikkaan liittyvää? Sen verran annoin itselleni helpotusta, että päätin jättää ravintolat tän listan ulkopuolelle. Ravintolaetuja on pääkaupunkiseudulla niin paljon erilaisia, että haluan päästä kokeilemaan useampiakin CS:n tarjoamia etuja eri ravintoloissa. Näin ollen mun top5 ois mennyt pelkkiin ravintoloihin, jos olisin ne halunnut listalle sisällyttää ja silloinkin olis tuottanut vaikeuksia valita vain viisi. Arvostan hyvää ruokaa sen verran paljon, että erilaiset ruokatarjoukset kilpailee kaiken muun kanssa ja yleensä pesee ne mennen tullen. Mutta entäs se kaiken muun top5?


5. Zoomi-kuvakaupat: Passikuvaus 15€

Henkilökohtaisesti mulla ei oo mitään aiempaa kokemusta Zoomi-kuvakaupoista, hämärästi muistin nähneeni joskus ohi kävellessäni liikkeen Foorumissa. Passikuvaus kiinnosti mua siksi, että passi meni vanhaksi tammikuun alussa ja uusi oli hankittava, koska käyn nykyään muutaman kerran vuodessa Tallinnassa. Koska passikin on kohtuullisen arvokas itsessään, niin halusin kuvan mahdollisimman halvalla. Zoomi tarjosi passikuvausta hintaan 15€, kun muualta pääkaupunkiseudulta löysin halvimmillaan passikuvauksen hintaan 19,90€. Kuva on nyt otettu ja passikin majaillut lipaston päällä jo muutaman viikon. Ainakin Forumin liikkeessä pääsin heti kuvaan ja homma hoitui kaikin puolin nopeasti, kuvakin oli ihan onnistunut. Kulmakarvatkaan ei oo ihan niin eri tasossa, mitä ajokortin kuvassa. Vaikka vinksottaa ne edelleenkin ;)

* * * 

4. Ciao! Caffe: Itse valmistettua artesaanijäätelöä - kaksi makua yhden hinnalla

Kahviloita ei lasketa ravintoloihin, koska niille on oma kategoriansa ;)  Rakastan italialaista jäätelöä ja Ciao! Caffen tarjonta on lähinnä sitä, mitä aikoinaan italiassa pääsin maistelemaan. Nom, nom! Ehdoton lempparini on kookosjäätelö, jota ei tunnu saavan Suomessa mistään muualta kuin Ciao! Caffesta tai en ainakaan oo törmännyt missään. Toinen lemppari on kunnon tuhti suklaajäätelö. Sen sijaan en voi sietää niitä keinotekoisia muka suklaalle maistuvia tuutteja ja tötteröitä, joita tässä maassa saa jokaisesta jäätelöaltaasta ja -kioskista, hyi. Kookos on sitä paitsi on parhautta ihan kaikin tavoin ja käytänkin sitä niin ruoanlaitossa kuin kauneudenhoidossakin!


* * * 

3. Make Up Forever: -30% alennus normaalihintaisesta ostokerrasta

Tarviiko tätä enää enempää selittää? Make Up Foreverin meikeistä oon lukenut paljon ja haaveillut ostavani niitä kokeeksi varmaan yhtä kauan ja edelleen kaikki on ostamatta. Ehkä nyt viimeinkin?

* * * 

2. Sokos Emotion: -20% valitsemastasi normaalihintaisesta tuotteesta pääkaupunkiseudun Emotion-myymälässä.

Pääkaupunkiseudun Emotionit käy mulle vallan mainiosti, sillä yleensä aina käydessäni Sellossa (Espoon Leppävaarassa eli Lepuskissa) vierailen myös Emotionissa. Edellisen kerran siellä käydessäni löysin alekorista OPIn Do You Have This Color In Stockholm -lakan -70% ja ihmettelin hieman miksi lakka siellä alekorissa majaili. Kaikki muut kokoelman lakat nimittäin olivat myynnissä normaalihintaisina ja alekorissa oli lähinnä Brasseja ja muutama muu hassu yksittäinen lakka vanhemmista kokoelmista. Vielä ei oo hajuakaan siitä mihin alekoodin voisi käyttää, mutta onneksi vuotta on vielä jäljellä ihan reilusti.


* * *

1. L'Occitane:  -20% normaalihintaisten tuotteiden loppusummasta (kertaetu) ja jatkuvana etuna -10%

Ja sitten se kaikista kiinnostavin tarjous. Tarviiko tähän sanoa enää mitään? L'Occitane ja -20% alekuponki odottavat kesää ja paluuta työhön kesän ajaksi, jolloin voin painella Manskulla sijaitsevaan liikeeseen ja ostaa kaiken haaveilemani. L'Occitanen sivuilla on tullut vierailtua säännöllisen epäsäännöllisesti, sillä atooppinen ongelmaihoni on niin sanotusti vaativahko. Ei siis oo millään tavalla ollut helppoa löytää itselle sopivia tuotteita ja itseasiassa tälläkin hetkellä on käytössä paljon sellaisia, joita ostan uudelleen vain siksi, ettei parempaakaan ole tullut vastaan. Aina välillä sitten ostan uutta vain palatakseni samoihin vanhoihin. Ja silti haaveilen jatkuvasti paremmista tuotteista, mutta hiljalleen alkaa usko loppua niiden olemassa oloon. Tällä hetkellä haaveilen eniten Sheavoi-sarjasta, sillä oon huomannut karitevoin parantavan ihon kuntoa huomattavasti muita tököttejä enemmän. Viime joulukuussa kävin ostoksilla L'Occitanella ja sain vinon pinon erilaisia näytteitä ja olenkin niitä tässä hiljalleen testaillut aina silloin tällöin. Täytyy kyllä sanoa, että heidän näytteet on positiivisesti yllättäneet mut, sillä niistä yleensä riittää muutamaan kokeiluun eli ne on isompia kuin monet muut. Osa näistä testereistä on ollut sellaisia, että ne on päätyneet mun pakkosaada-listalle ja itseasiassa kiilanneet itsensä kärkeen.

* * * * * 


Ja koska mun blogi, mun säännöt. Näin ollen voin vielä heittää yhden tarjouksen extraa! Nimittäin Eckerö Line: Päiväristeily Tallinaan 16€/hlö, 1-4 henkilöä/varaus (voimassa 23.1-29.3.2015). Itsehän varasin kyseisen risteilyn maaliskuulle, sillä Tallinnan päiväristeilyt ovat suhteellisen edullisia pääkaupunkiseudulta tehtynä. Lähinnä haen tällä sitä, että edullisen matkan lisäksi meille ei tule kalliita matkakustannuksia Länsisatamaan. Itsekin pääsen opiskelijana muutamalla eurolla seutulipulla satamaan ja matka-aikakaan ei ole mitenkään kohtuuton. Matkan taittaa kaikkine kävelyineen ja odotteluineen noin puolessa tunnissa ja jos bussi on hitusen etuajassa tai ratikka myöhässä, niin 10 minuuttia nopeammin! Tallinnasta tykkään siksi, koska sieltä saa paljon kaikkea kivaa kosmetiikkaa ja paljon kaikkea muutakin kivaa, kuten halpaa teetä. Yhden päivän aikana ehtii nimittäin kiertää yhden jos toisenkin puljun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti