8. helmikuuta 2015

Yksi hassun hauska timantti

Tammikuu hujahti ohi ja helmikuu näyttää kalenterissa enemmän kuin täydelle. Lisäksi ennestään täyttä ja kiireistä elämää täyttävät myös tammikuussa tekemättä jätetyt tehtävät... Edestä todellakin löytää kaiken sen, minkä on tekemättä jättänyt tai minkä tekemistä on siirtänyt. Tekis mieli viskata kalenteri paperinkeräykseen ja leikkiä, että mitään sovittuja deadlineja ei ole ja menotkin voisivat karsiutua siinä sivussa ainakin puolella. Rakas mummini haudattiin tammikuun lopussa, joten raskaita viikkoja seurasi raskas viikonloppu, vaikka toisaalta onkin helpottavaa, kun hautajaiset ovat nyt ohi. Paluu normaaliin arkeen ei ole tehty helpoksi, mutta onneksi on viikonloppu ja nyt ehtii edes jonkin verran paneutua kaikkiin rästissä oleviin tehtäviin. Siltikään aika ei riitä kirimään kaikkea rästissä olevaa... Kaiken kiireen keskellä on kuitenkin mukava päästä jälleen naputtelemaan blogia! :)

1.IMG_2039

En ehtinyt viime hetken hautajaisvalmisteluilta lakkaamaan kynsilleni aluslakkaa enempää, joten kotiin palattua oli helppo tarttua kynsilakkapulloihin. Ennen Savonlinnaan lähtöäni olin hakenut postista hauskoja lakkoja, joilla olisin halunnut heti lakata. Maltoin kuitenkin mieleni ja vain swatchasin nämä kaunokaiset, saatoinpa siinä sivussa hieman hehkuttaa niitä blogissakin. Viime sunnuntaina kotiin palattuani tartuin toiseen näistä kimaltelevista kaunokaisista, 24 Karat Diamondiin.

1.IMG_1963

Alle lakkasin kaksi kerrosta OPIn luottohopeaani eli Miss Universe -kokoelman This Gown Needs A Crownia, vaikkei se niin kovin peittävää olekaan. TGNAC on muuten vajunut huolestuttavan paljon, sillä se taitaa olla eniten käyttämäni lakka heti glittereiden jälkeen. Myös 24 Karat Diamondia laitoin kaksi ohutta kerrosta ja voi jumpe sitä kimallusta! Jälkikäteen jäin miettimään, että minkä takia laitoin alle TGNAC:in, sillä nyttenkin kynsillä oli lakkaa neljä kerrosta....

1.IMG_2034

Mun 24 KD on tosiaan normaaliversio, mutta haluaisin ehdottomasti päästä hipelöimään sitä holotettua kaimaakin! Jo nyt lakan hologlitterit olivat voimakkaat ja kimallus ei vaatinut edes auringon paistetta, joten mitä se mahtaa sitten holoisammassa versiossa olla? Lakka loisti sen verran paljon jo heikossa sisävalaistuksessa, että pohdin itsekseni mitä tapahtuu kimallukselle auringon valossa. Pienoisen pähkäilyn jälkeen totesin todennäköisesti saavani migreenin :D Pitänee kaivella aurinkolasit esiin sitä kertaa varten, ihan vain varmuuden vuoksi.

1.IMG_2010

24 KD sai kaverikseen kahdella helpolla kerroksella peittävän Eerien. Lakka on tuhottoman kaunis, levittyy kuin unelma ja koostumus on muutenkin mitä mainioin. Jälleen yksi PP:n lakka, jolle olen menettänyt sydämeni. Oi lottovoitto, missä viivyt? Ei sillä, että himotuslistallani olisi vielä liuta PP:n lakkoja. Hankin ensimmäisen piCture pOlishin lakkani viime lokakuussa ja nyt niitä majailee Helmerin kätköissä muistaakseni 12 toinen toistaan upeampaa yksilöä. Saattoi hieman lähteä lapasesta, kun lakat tulivat myyntiin Cesarsille... Tilasin muutamia lakkoja heti myynnin alettua, mutta noutaessani lakkoja pääsimme Miljan kanssa swatchaamaan lakat kiekolle. Voitte arvata, että sitä tehdessä löytyi monta lakkaa, jotka oli aivan pakko saada itselleni. Kaikkia himotuksen kohteitani ei lompakko antanut ostaa, joten teen jonkun sortin pyhiinvaelluksen Cesarsille kevään aikana ja ostan ainakin muutaman himoitsemani kaunokaisen!

1.IMG_1986

Minkään sortin koristeluja en näihin kynsiin osannut tehdä, vaikka hetken mietinkin hopealla leimaamista Eerien päälle. Leimaaminen jäi kuitenkin ajatustasolle, sillä 24 KD oli sen verran näyttävä yksistäänkin, että se ei oikeastaan edes kaivannut rinnalleen mitään sen kummoisempaa. Kokeilin huvikseni leimata juuri ennen lakkojen poistoa 24 KD:n päälle ja voitte arvata miten kävi. Leimat näkyi kyllä jos tuijotti läheltä, mutta yhtään kauempaa katsottuna niitä ei enää edes näkynyt :D Voimakas holoisuus peitti leimat sen verran tehokkaasti kauempaa katsottuna, ettei niitä enää edes erottanut. Tiedämpähän jatkossa, että ei niistä leimoista oikein iloa ole kyseisen lakan kanssa.

1.IMG_2006

Jummijammi, kattokaa nyt tuota kimallusta. Tahdon lisää näitä ja äkkiä! Jos F.U.Nin lakat on pullossa törkeän upeita, ni ainakin tää yksilö on vielä paljon upeampi kynnellä. Ja kuviinhan sitä kaikkea kauneutta en tietenkään saanut tallennettua, perinteisesti.

1.IMG_1960
1.IMG_2000

Käyttämäni lakat: 
Essie - First Base
OPI - This Gown Needs A Crown
F.U.N Lacquer - 24 Karat Diamond
piCture pOlish - Eerie 
Seche Vite

6 kommenttia:

 1. Että on kauniin näköinen lakka! Pari upeaa lakkaa, eipä nuo kynnet muita koristuksia kaivanneet :)
  Oon onnistunut noi FUNit välttelemään tähän asti.. Jotenkin vaan luulen, että kohta niitä näkyy blogeissa siihen malliin, että se on menoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä onnistuin myös yllättävän pitkään välttelemään FUNeja, mutta lopulta sorruin.... Ja nyt haluan niitä lisää, koska onhan nuo nyt ihan pirun kauniita!

   Poista
 2. Jösses mikä kimallus!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä isompi jösses sille, että läheskään kaikki se kimallus EI näy kuvissa! Voit siis kuvitella millanen kimallus on livenä!!! :D

   Poista
 3. Toi 24 Karat Diamond on kyl tosi upee! Mul on se odottamas kynsille pääsyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! :) Mun oli pakko päästä lakkaamaan sillä mahdollisimman pian siitä ku sain hyppysiini, ei millää malttanut odottaa kauempaa.

   Poista