30. toukokuuta 2015

Blossom Dandy

Poistin viikko sitten kynsiltä kynsilakat ja intoa lakkailuun ei sen jälkeen ollut. Ajatuksia kyllä oli useampiakin, mutta toteutus ontui. Loppuviikosta yritin pariin kertaan lakkailla kynsiä, mutta nekin päätyi poistoon ennen kuin olivat edes valmiita. En vain tykännyt.

1.IMG_5395

Lopulta päätin ottaa itseä niskasta kiinni ja lakata kynsille edes jotain. Hain laatikosta läjän holoja ja muita tarvikkeita, mutta jokin tökki. Yhtä holopulloa ravistellessani onnistuin myös lyömään itseäni leukaan kyseisellä pullolla... Ehdin lakata yhden kynnen hololla, kunnes jo totesin että en haluakaan. Nyt tökkiminen johtui siitä, että huomasin China Glazen Infra Redin vaativan lorauksen ohentajaa.

1.IMG_5451

Aikani tuijoteltuani kävelin uudelleen Helmerille ja hain sieltä kaksi kevään uutuuslakkaa. Toinen oli Essien Blossom Dandy ja toinen OPIn Do You Take Lei Away? Kaksi cremeä, joista en ole kuullut keneltäkään mitään pahaa. Ostin molemmat lakat taannoin CesarsShopin avajaisviikolta, kun tuo kynsilakkataivas avasi virallisesti myymälänsä.

1.IMG_5280

Jo ensimmäisellä OPIn siveltimen vedolla tiesin tehneeni oikean valinnan. Lakka vain liukui kynnelle ilman mitään ongelmia. Ei kaljuuntumista, ei sotkuisia kynsinauhoja, ei mitään. Paitsi kaunis nude, joka käyttäytyi kuin unelma.

1.IMG_5459

Seuraavaksi lakkasin ohutsutisella Blossom Dandylla ja hetken mietin, miten mahtaa käydä. Jälleen ei mitään ongelmia. Lakka levittäytyi ohuesta sudista huolimatta ongelmitta.

1.IMG_5363
1.IMG_5369

Molempia lakkoja vaadittiin mun kynsille yhteensä kaksi kerrosta, vaikka olin jo ennalta varustautunut kolmeen. Koska lakat itsessään olivat niin nättejä, en halunnut peittää niitä liikaa. Etenkin Blossom Dandyn väriin rakastuin, onhan se minttu.

1.IMG_5430

Konadin Hepburn Blue toimitti tällä kertaa leimauslakan virkaa ja laattana toimi jälleen ÜberChic. Nyt laattana oli 1-02. Leimasin sillä Lei Awayn päälle jotain lehtikiehkuraa. Keskisormeen laitoin vain kaksi shamppanjan väristä Swarovskia.

1.IMG_5458

Kynsien lakkaaminen oli helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Ja mikä parasta, kynsistä tuli erittäin mieluisat. Jopa niin mieluisat, että kerrankin postaan reaaliajassa, sillä kynnet on lakattu vasta tänään iltapäivästä. Pöytä näyttää tällä hetkellä taistelutantereelle, mutta onko se nyt niin justiinsa. Orastava lakkausmasis on nimittäin selätetty pitämällä homma riittävän simppelinä. Yksinkertainenkin voi olla kaunista.

1.IMG_5427

Käytetyt lakat tällä kertaa: 
Essie - Fill The Gap
Essie - Blossom Dandy
OPI - Do You Take Lei Away?
Seche Vite

8 kommenttia:

 1. Kaunista! Parasta lääkettä kynsimasikseen tai -tökkimiseen on käyttää lempilakkoja ja pitää asiat yksinkertaisina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, laadukas creme on kyllä sellanen, mistä ei voi tulla ku hyvälle tuulelle! :)

   Poista
 2. Ihanan herkkä väriyhdistelmä. Yksinkertainenkin voi tosiaan olla kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minttu ja nude toimii aina! Musta nykyään tuntuu, että tykkään jopa enemmän simppelistä ku övereistä :)

   Poista
 3. Ahh, niin herkullisen väriset <3

  VastaaPoista