8. toukokuuta 2015

F.U.N Lacquer Royal Chapel

Muutama kuukausi sitten hehkutin kahta uutta kokoelmani tulokasta kokonaisen postauksen verran. Harvemmin omistan postausta pelkästään pullokuville, mutta nyt oli pakko. F.U.N Lacquerin lakat vei palan sydämestä kerta heitolla ja olen tammikuusta saakka haaveillut ostavani lisää. Valitettavasti kyseiset lakat on sen verran kalliimpia, ettei niitä ihan noin vain ostella opiskelijabudjetilla. Ensimmäisenä kynsille pääsi 24 Karat Diamond, tuo hopeisten hologlittereiden kuningatar. Silloin ei aurinko paistanut, joten päätin odotella Royal Chapelin kanssa aurinkoisempia kelejä. Ja kyllähän se muuten kannatti, vaikka välissä ehti vierähtää tovi jos toinenkin. Kaivakaa aurinkolasit esiin, nyt on tarjolla holoa.

1.IMG_3667

1.IMG_3648

Olin eräänä hieman pilvisenä päivänä lukemassa tenttiin ja sitten pilvet päätti väistyä auringon tieltä. Ja tietysti tenttiin lukeminen unohtui sillä samalla sekunnilla, kun lakkaus heräsi eloon. Lisäksi holoisuus oli niin voimakasta, että silmiin sattui ja siitä johtuen lukemisen jatkaminenkin vaati sälekaihtimien kääntämistä kynsien ja auringon väliin.

1.IMG_3454

1.IMG_3441

Tikulla Royal Chapel ei vaikuttanut kovin peittävälle ja epäilin sen vaativan ainakin neljä kerrosta. Ajatus ei kiehtonut, joten kaivelin Helmeriä ja löysin SpaRitual Reflection -lakan. Lakkasin sitä RC:n alle kaksi ohutta kerrosta. Reflection on lakka, josta luopumista oon harkinnut useammankin kerran, mutta kun ei sille dupejakaan ole. Reflection oli myös erittäin lähellä RC:n pohjaväriä eli taitaa saada lakka sittenkin jäädä Helmeriin.

1.IMG_3439

Leimat on leimattu Golden Rosen mattamustalla, joka on luottomustani leimauksessa. Pigmenttistä ja kuitenkin helppo siivota kynsinauhoilta. Halusin kynsille kukkakuviota saapuvan kevään kunniaksi, leima on MoYoun laatasta Pro XL 06.

1.IMG_3516

Mulla ei oo muuta lisättävää. Ihailkaa kerrankin kuvia, kun niitä on! Ja ostakaa F.U.N.:in lakkoja ihmeessä itsellekin, jos ette vielä omista. Tai vaihtoehtoisesti ostakaa näitä lisää.

1.IMG_3534

Koska kimallus on hankala kuvata ja halusin taltioida RC:n kauneuden kuvasin pienen videon ja tyrkkäsin Instagramiin. Videon voi halutessaan kurkkia täältä.

1,IMG_3552

1.IMG_3558

Käyttämäni lakat:
Essie - First Base
SpaRitual - Reflection 
F.U.N Lacquer - Royal Chapel
Golden Rose - Matte 12 (leimauksessa)
Seche Vite

8 kommenttia:

 1. Ooh kylläpä on upea lakka <3 Ja leimat sopii tämän kanssa mainiosti yksiin, tosi kaunis kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän postauksen inspiroimana oli pakko ennakkotilata tän lakan holoversio :D Eli kiitos kovasti tästä esittelystä :)

   Poista
  2. Oi vitsit, ole hyvä vaan! Mä sillon arvoin kans tän perus- ja holoversion välillä tosi pitkään :)

   Poista
 2. Royal Chapel on nii upee<3 Mulla ainaki se peitti yksinään kolmella ohuella kerroksella (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! <3 Hmm, pitänee joskus kokeilla mielenkiinnosta et monta kerrasta multa vaatis, jos vaan muistaa :) Veikkaan kyl neljää.

   Poista