15. toukokuuta 2015

Haaste: Untried Polish Challenge

Facebookissa Laura heitti mulle täysin vieraan haasteen koskien kokeilemattomien lakkojen armeijaani. Tämähän tapahtui sen jälkeen, kun suureen ääneen kuulutin mustien renkaideni täyttöasteen ja paljastin teille käyttämättömien lakkojen määrän. Haasteen nähtyäni täytyy myöntää, että nauroin ohjeistusta lukiessani. "Requires at least 19 untried polishes", joten mulla haasteeseen osallistuminen ei oo ainakaan käyttämättömien lakkojen määrästä kiinni?  Haaste on nähnyt päivänvalon muutama vuosi takaperin Just Add Polish -blogissa, jonka aloituspostauksen kävin itsekin lukaisemassa läpi ihan mielenkiinnosta. Otin haasteen vastaan todeten, että "yksi haaste lisää sinne tai tänne, ei tunnu enää missään". Huomasin tuossa juuri, että mulla on vuosi sitten jäänyt kesken The 31 Day Challenge -haaste, joten ehkä mä väsään sen tässä samassa imussa. Tosin niin mä väitin muistaakseni osallistuessani viime syksyn #ablecaw13 -haasteeseenkin ja sen jälkeen autuaasti unohdin koko 31 päivää -haasteen olemassa olon.

Haasteessa on 16 teemaa, mutta lakkoja tarvitaan 19. Toki useampiakin lakkoja haasteen aikana saa käyttää, mutta "two colors" ja "three colors" vaativat jo nimensä mukaisesti kynsille kahta- tai kolmea eri väriä riippuen haastepäivästä.

En päässyt yhteisymmärrykseen itseni kanssa, joten oon tässä nyt haasteen saamisesta asti käynyt sisäistä kamppailua itseni kanssa. Ongelmana on ollut, että saanko käyttää kynsilleni aluslakan- ja päällyslakan poislukien vain kokeilemattomia, vai saanko käyttää lakkauksissa myös muita omistamiani kynsilakkoja? Joten miten on, kumpaa te haluatte nähdä? Helpotetun version, jossa saan käyttää muitakin lakkoja vai vaikeamman, jossa lakat on löydyttävä käyttämättömistä? Mikäli omistaisin vain noin 20 käyttämätöntä lakkaa tuskin edes pohtisin tällaista, mutta kun noita tunnetusti sattuu olemaan edelleen lähemmäs sata eli valinnanvaraa toisaalta löytyy kyllä jo ihan noista käyttämättömistäkin.... 

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta haasteelta, mun mielestä voisit käyttää kaikkia lakkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mun mielestä tää kuulosti ihan hauskalle. Tosin aikataulu on rennosti koko loppuvuosi! :D Tähän mennessä taidat olla ainoa, joka haluaa nähdä haasteen kaikilla lakoilla toteutettuna.

   Poista
 2. Eieiei. Jyrkkä ei kaikille lakoille :D eli käyttämättömät nostat kissan kanssa pöydälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No elä nyt kaikkia lakkoja kiellä! Sit haasteen teko menee täysin mahdottomaks, kun ei oo mitään millä kynsiä vois lakata ;) Mut luulen, että kissa on vähän liian pieni nostettavaks pöydälle. Tässä tapauksessa tarvitaan norsu.

   Poista
 3. tiukkana vaan, kaikki käyttämättömistä! :D

  VastaaPoista
 4. Tämä oli kiva haaste, itsekin joskus tein :) Mutta en kyllä muista käytinkö vain niitä, jotka muistin olevan käyttämättömiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollu koskaan ennen ees kuullu tästä, mut kuulosti sen verran hauskalle tavalle päästä eroon noista käyttämättömistä et päätin kokeilla :)

   Poista
 5. Hee! Otit tän haasteen vastaan, jee!
  Ja todellakin käytät vain käyttämättömiä...

  VastaaPoista