26. toukokuuta 2015

Kynsisirkuksen marmorointipaja

Kynsisirkuksen Kaisa järjesti marmorointipajan 16.5. Tuvan piti olla täysi ja marmoroimaan oli ilmoittautunut väkeä sen verran, ettei yhtään vapaata paikkaa ollut. Valitettavasti elämässä kaikki ei aina mene niin kuin on suunniteltu, joten viisi täyttä paikkaa vaihtui neljään viime hetken peruutukseen. Sain Kaisalta edellisenä iltana viestin, että puhelin ja sähköposti on kilahdellut peruutusviesteistä. Hieman kyllä harmitti Kaisan puolesta! Joku varmaan miettii nyt, miten paikalla voi olla vain yksi ilmoittautunut, vaikka minäkin olin menossa? Mä ja Milja ei saatu ilmoittautua marmorointipajaan, vaan eräänä iltana Kaisa kertoi päättäneensä päivän. Vastaväitteitä tai vastaavia ei sallittu, meiän lähinnä oletettiin saapuvan paikalle. Päivämäärä sattui itselleni siitä sopivaan saumaan, että edellisenä päivänä oli deadlinesuma ja silloin palautui monta suurta kouluhommaa. Ne olikin viimeiset isommat rutistukset tänä keväänä ja nyt tätä kirjoittaessani olen viikon lomalla ennen töiden jatkumista :) Kesäkurssikin saa odottaa vielä ensi viikkoon...

1.IMG_4713

Mikä olisi ollut parempi keino tuulettaa ajatuksia kuin matkustaa Hämeenlinnaan? Ilmoitin jo ennalta tulevani hermolomalle :D Paikalla odotti Kaisa Niklas-poikansa sekä Drops Of A Dream -blogin Johannan kanssa. Aviomies oli katsonut viisaammaksi lähteä evakkoon, vaikka kiltisti kuskasikin meidät asemalta kotinsa viereiselle bussipysäkille. Kipot ja kupit ilmestyi pöytään melko nopeasti ja marmorointi sujui juustokakun ja muiden herkkujen äärellä. Samalla pystyi vaihtamaan kuulumiset ja viimeisimmät juorut sekä viettää laatuaikaa. Naurua ei puuttunut ja fiilis oli iloinen. Enää ei harmittanut, vaikka peruutuksia tulikin. Olihan meitä pieni ja tiivis, mutta sitäkin mahtavampi porukka paikalla! Jokainen sai kynnet marmoroiduksi, kukin omien taitojensa mukaan. Ei varmaan liene yllätys, että Kaisa oli jo marmoroinut meidän muiden vasta aloitellessa? Johanna jatkoi illalla vielä matkaa takaisin kotiin, mutta me Miljan kanssa jäätiin yökyläilemään.

1.IMG_4690

Rento viikonloppu ystävien kanssa oli just sitä, mitä tarvitsin. Saatiin vain olla tekemättä oikeastaan mitään ja silti ehdittiin muun muassa marmoroida kynnet ja värjätä Kaisan hiukset. Sen kyllä huomasi myös käsistä ja kynsistä, sillä avustin hiusten värjäyksessä cocktailtikkujen kanssa ilman suojahanskoja... Vaikka kynnet koki kovia ja lakkaus rapistui ennen kuvaamista, sekään ei haitannut. Kaisa nohevana ehti muuten tutustua myös leimailun jännittävään maailmaan ja tällä kertaa edes ärräpäät ei lennellyt, vaan kaikki kymmenen kynttä leimaantui muutamassa minuutissa. Sanoisin taas, että se on ollut välineistä kiinni, ei leimaajasta. Ja enää ei Kaisallakaan ole välineistä kiinni, sillä saatettiin Miljan kanssa postittaa yksi suorakaidestamperi Hämeenlinnaan :)

1.IMG_4704

Mulla on tuosta viikonlopusta asti ollut tosi jees fiilis ja oon hehkuttanut hyvää oloani pitkin pitäjiä ja sosiaalista mediaa. Osa syynä on, että ylipäätään selvisin tästä työläästä lukukaudesta. Oon myös miettinyt viime aikoina, miten iso osa elämää blogi nykyään on. Enkä nyt tarkoita sitä, että bloggaaminen vie aikaa ja vaatii työtä päivittyäkseen. Ehkä osuvampaa olis ilmaista, että miten paljon oon saanut blogin kautta. Ilman blogiani en nimittäin koskaan ois tutustunut näin moniin erilaisiin ihmisiin ja ennen kaikkea Miljaan ja Kaisaan. Siinä on naiset, joiden kanssa on synkannut heti ensitapaamisella. Alkuun meitä yhdisti vain mielenkiinto kynsiin ja niiden koristeluihin, mutta nopeasti on opittu tuntemaan toisiamme paljon paremmin. Etäisestä tuttavuudesta kasvanut tosiystävyys on jotain paljon arvokkaampaa kuin mikään, mitä rahalla voi saada ♥

Mun elämässä on tällä hetkellä kaikki just niin kuin pitääkin, Ympärillä ihania ystäviä, maanantaina jatkuu rakastamani työ päiväkodissa ja nyt ulkoa kantautuu ruohonleikkurin ääni ja ikkunasta leijailee vasta leikatun ruohon tuoksu. Kesä alkaa olla täällä! On toki paljon asioita, jotka mua stressaa tälläkin hetkellä, mutta sekin kuuluu elämään ja oon vasta hiljalleen alkanut luottaa siihen, että asiat järjestyy tavalla tai toisella. Sitä odotellessa elämän pienet asiat on ne, joista pitää muistaa nauttia. Kaikkiin asioihin ei voi vaikuttaa ja sen ymmärtäminen ainakin hetkellisesti kevensi omaa oloa melkoisesti. Oon onnellisempi kuin pitkään aikaan, mun on hyvä olla just näin.

1.IMG_4710

Lakkoina tällä kertaa: 
Essie - First Base 
Gina Tricot - White
OPI - I Just Can't Cope-acabana
OPI - Where Did Suzi's Man-go?
OPI -  Call Me Gwen-ever
OPI - Live.Love.Carnaval
OPI - Red Lights Ahead...Where?
OPI - Sorry, I'm Fizzy Today
China Glaze - Fairy Dust
Seche Vite 

14 kommenttia:

 1. Ystävyys on tärkeää. <3

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja oon kyllä niin samaa mieltä, parasta bloggaamisessa on sen myötä syntyneet ihmissuhteet <3
  Ps. arvaa, kuka tullasi tänään erään laattatilauksen rapakon takaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä millaseen määrään erilaisia ihmisiä on päässyt tutustumaan ♥ Mä niiiiiin haluun tietää, et millasessa paketissa ja missä kunnossa ne laatat sulle tulee!

   Poista
  2. Laitan nyt tännekin jos jotain kiinnostaa eli tosi hyvässä kunnossa ja nopsaan tuli:)

   Poista
  3. ....mun pankkitiliä ja hermoja ainakin :'D

   Poista
 3. Ai että, näitä kyllä kelpaa ihailla! Oli niin hauska ilta, kiva oli vihdoin tavata :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis marmorointi :)

  VastaaPoista
 5. IHanat kynnet ja ihana kirjoitus! <3

  VastaaPoista