14. toukokuuta 2015

Triplaleimaus

Tällä kertaa ees vähän uudempaa lakkausta, vaikka ois maaliskuultakin vielä useammat lakkaukset postaamatta. Tällä kertaa ratkaisuna lakkausongelmaan kysyin eräältä miespuoliselta kaveriltani väriä ja vastaukseksi sain oranssin. Mutta kun en mä halunnut oranssia. Vilkaisin myös käyttämättömien tikkujen renkaita ja ei sielläkään ollut puhtaasti oransseja, lähinnä muutamia tusina-koralleja. Ei siis ollut mitenkään mahdollista lakata oranssilla. Onneks toveri on jo tottunut siihen, että kysyn apua ja teen kuitenkin jotain ihan päinvastaista! Tästä johtuen päädyin tutkimaan käyttämättömien lakkojen renkaita tarkemmin. Ihan vain huomatakseni, että lähes poikkeuksetta kaikki renkaassa olevat sävyt on enemmän tai vähemmän syksyisiä. Esimerkiksi siellä on varmaan lähemmäs toistakymmentä erilaista ruskean sävyä, ehkä jopa enemmänkin... Onneksi tässä on aikaa tyhjennellä noita rinkuloita, vielä ei oo vuosi vaihtumassa ihan kohta :D

1.IMG_3987

1.IMG_4021

Silmiin kuitenkin pisti yksi lakka: ILNP:n Homecoming, joka on roikkunut testaamattomissa heti ilmestymisestään lähtien. Homecoming on viime syyskokoelmasta, josta ennakkotilasin itseäni eniten miellyttävät yksilöt. Ehkä oli jo aikakin päästää Homecoming kynsille? Koska testaamattomissa roikkui muitakin edes suurinpiirtein violeteiksi luettavia holoja, päätin yhdistää kaikki nämä yhdeksi lakkaukseksi. Ja mikäs sen parempi tapa yhdistää lakkoja kuin liukuväri?

1.IMG_3978

1.IMG_4020

Lakkasin ensin kaksi ohutta kerrosta Color Clubin Fashion Addictilla. En nähnyt tarpeelliseksi kuivatella kerroksia pikakuivattajalla, vaan kastelin meikkisienen palasen vedellä ja aloitin suoraan tekemään liukuväriä. Liukuun käytin Fashion Addictin lisäksi ILNP:n Charmingly Purplea ja Purple Plasmaa. Homecoming unohtui vahingossa pöydälle... Liukuvärin töpötteleminen oli nopeaa ja tein liu'un joka toiseen kynteen eri päin. Olen monesti meinannut kokeilla tätä, mutta aina se on jostain syystä unohtunut viimestään liukua töpötellessäni. On yllättävän vaikea yrittää muistaa jokaisen kynnen kohdalla kääntää sieni eri päin kädessä!

1.IMG_3977

1.IMG_4019

Miten te muuten teette liukuvärin? Töpötättekö jokaisen värin vuorotellen vai laitatte meikkisieneen kerralla kaikki töpötettävät värit? Tästä tuntuu olevan (ainakin) kahta koulukuntaa, mutta itse myönnän kuuluvani jälkimmäiseen. Mun hermorakennetta ei oo tarkoitettu töpöttämään jokaista väriä vuorotellen  kynnelle, oon joskus alkuaikoina kokeillut itkua tihrustaen sitäkin. Koen myös saavani siistimpää jälkeä aikaiseksi töpöttämällä kaiken kerralla.

1.IMG_3968

Liukuvärin päälle nakkasin pikakuivattajan, jotta pääsisin leimailemaan. En uskaltanut ottaa riskiä lakkojen ruttaantumisesta, joten katsoin pikakuivattajan olevan paikallaan. Kaikki sujui hyvin, mutta sitten yllätin jopa itseni. Sissi käytti tovi sitten kynsissään yhtä kauneinta kuviota, joita ÜberChicin laatoissa on ja pakkohan mun oli saada kukkanen omillekin kynsille. Tartuin siis ensimmäistä kertaa vapaaehtoisesti ÜC:n laattaan ja vielä leimasin sillä! Ehkä mulla sittenkin on vielä toivoa näiden laattojen kanssa? Ja voin kertoa, että oon tämän jälkeen tarttunut parikin kertaa jo ÜC:n laattoihin, niistä lisää sitten aikanaan.

1.IMG_4016

1.IMG_3958

Mietin pikakuivattajan kuivumista odotellessani millä lakalla leimaisin. Harkitsin mustaa, harkitsin valkoista ja hopeakin kävi mielessä. Hylkäsin kuitenkin kaikki, sillä halusin jotain huomaamattomampaa. Lopulta mulla välähti leimata ensin violetilla ja sen päälle uudelleen hololla. Lopulta leimasin jokaisen kynnen kolme kertaa, kolmella eri lakalla. Triplaleimausta siis. Ensimmäisenä leimasin Konadin violetilla ja seuraavaksi Color Clubin Halo-Graphicilla. Näiden päälle leimasin vielä lakalla, josta alunperin koko lakkaus sai ideansa. 

1.IMG_3984

Hololla leimaaminen holon päälle on yleensä tuhoon tuomittu idea, sillä silloin leimat eivät erotu pohjalakasta kovinkaan selvästi. Niin kävi tälläkin kertaa, mutta toisaalta useammasta leimasta johtuen lakkauksesta tuli moniulotteinen. Näistä tuli tuijottelukynnet muutamastakin syystä. Ensinnäkin kerrankin aurinko paistoi mun lakattua kynsilleni holoa, yleensä tarjolla on vain kaatosadetta. Toisekseen myös leimojen tuijottaminen koukutti, sillä ne näytti jatkuvasti ihan erilaisille! Ehkäpä käytän ideaa joskus uudelleenkin. Kuvaaminen tosin oli mahdotonta, sillä kamera ei holoista johtuen halunnut taltioida kaikkea ihmissilmällä nähtyä. 

1.IMG_4013

Käyttämäni lakat:

Essie - First Base
Color Club - Fashion Addict
Color Club - Halo-Graphic
ILNP - Charmingly Purple
ILNP - Purple Plasma
ILNP - Homecoming
Konad - violetti
Seche Vite

8 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän upeat! Jäin tuijottelemaan kynsien eri ulottuvuuksia toviksi jos toiseksikin. Hololeimaus on niin kaunista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nää oli kyl huomattavasti kivemmat livenä, kamera ei oikeen saa taltioitua kaikkee sitä mitä ite näki eri kulmista ja eri valaistuksissa :/

   Poista
 2. Vaikka leimat ei erotu kauhean hyvin, ne silti näkyy ja nämä näyttävätkin niin kivan erilaisilta juuri sen takia. <3 Tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo leimat oli kyl jännät. Välillä näytti sille, että on pelkkä liuku ja välillä taas kynsillä oli ihan selvästi kukat. Ja sit toki kaikkea siltä väliltä :D

   Poista