29. toukokuuta 2015

Varaslähtö kesään

Ihanaa, kun viimein ulkona paistaa aurinko ja jo melko lämmintä. Ulkona voi tallustella balleriinoilla ja takki on mahdollisesti jo liikaa, riippuen toki vähän mitä siellä alla on. Paksulle kaulahuivillekaan ei enää ainakaan päivisin ole käyttöä. Mutta voisko lämmetä vielä sen verran, että sen takinkin pystyisi jättämään jo kotiin ja kengiksi voisi kaivaa ne tällä hetkellä vielä kovin pölyiset sandaalit?

Koska talvi jäi tänä vuonna melkoiseksi tyngäksi ja lumet suli hyvissä ajoin helmikuussa on ollut aikaa fiilistellä kevään tuloa enemmän kuin riittävästi. Nyt kun maa on jo vihreä ja puissa lehdet, ei varmaan ole kovin paljoa vaadittu, kun pyytää kesää? Kuitenkin tuntuu, että sää lähinnä ilkkuu meille, sillä niitä oikeasti lämpöisiä päiviä saa edelleen odotella ja välillä palataan takaisin jääkaudelle sateiden, tuulen ja kylmän ilmamassan myötä, jolloin tulee ikävä toppatakkia vielä näin toukokuussakin. En kaipaa päiviä, jolloin olen jäätyä elävältä, vaikka mulla olis neule takin alla ja kaulahuivi kiedottuna tiukasti kaulaan. En välttämättä myöskään kaipaa mitään superhelteitä, jolloin pelkkä silmien räpsäyttäminen ja hengittäminen saa aikaan kamalan hien.

Otin maaliskuun puolivälissä varaslähdön kesään ja tein Tallinnan päiväristeilystä inspiroituneena kesäiset kynnet, jotka sopivat teemaan. Kynsistä todettakoon sen verran, että haikailin simpukkaniittien perään jo viime kesänä. Silloin en kuitenkaan tajunnut haluavani näitä riittävän ajoissa, joten jätin suosiolla tilaamatta. Toisaalta erilaisena nuorena olisin voinut kokeilla käyttää simpukkaniittejä vaikka joulukynsissä tai jotain yhtä luovaa? Valitsin niitit esiteltäväksi Born Pretty Storesta silloin, kun maassa vielä oli lunta. Ihan vaan, jotta tänä vuonna en jäisi ilman ja joutuisi taas kateellisena tuijottamaan vierestä muiden simpukkakynsiä. Niitit pysyi hyvin matkassa mukana ilman päällyslakkaa.


Lakkana käyttämättömien renkaasta poimittu Live.Love.Carnaval, jolla kyllä oon kuvitellut jo joskus aiemmin lakanneeni. Joko tikku on unohtunut renkaaseen tai muisti tekee tepposet, kumpikin yhtä mahdollisia vaihtoehtoja näin hataralla pääällä. Kolme helppoa kerrosta kynsille ja jälleen yksi koralli on nähnyt päivänvalon. L.L.C sai ainakin toistaiseksi jäädä asumaan Helmeriin, vaikka esimerkiksi piCture pOlishin Coral Reef on lähes dupe. Tietyssä valossa L.L.C. on ehkä hieman punaisempi. Nimettömässä ja paukalossa on pohjalla Love.Angel.Music.Baby ja päällä leimat L.L.C:llä, joka itseasiassa päätyi tusinakoralleista kynsille juuri parhaimman leimausjäljen takia. Leimat on MoYou Pro XL Collection 20 -laatasta, vaikka hetken kuvittelinkin leimanneeni seilorlaatalla. Postaukseen saitte vain yhden kuvan, sillä kaikissa kuvissa L.L.C:n väri on ihan väärä.

Ai niin, piCture pOlishista tuli mieleeni et ens viikko on pyhitetty blogissa pelkästään tälle yhdelle mun sydämen vallanneelle indiemerkille. Merkille, jolle olisin valmis myymään jopa sieluni. Luvassa on siis teemaviikko, jolloin joka aamulle oon ajastanut postauksen klo. 7.00 aamulla! Whhiiiiiiii!

Ja oikeasta sivupalkistakin löytyvällä Born Pretty Storen alekoodilla saa sen tutun -10% pois, kun käyttää koodia SQL91.

Käyttämäni lakat: 
Essie - First Base
OPI - Live.Love.Carnaval
OPI - Love.Angel.Music.Baby
Seche Vite

12 kommenttia:

 1. Mun on myös aina pitänyt kanssa ottaa noita simpukkaniittejä testiin, mutta oon aina unohtanut :D Nyt sitten muistin pyytää myös noita simpukkaniittejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on ihan parhaita kesäks! Pitää kohta tehä jo jotkut rantakynnet :D

   Poista
 2. Ooh, jään innolla odottamaan teemaviikkoa.<3 Nuo kynnet on aivan ihanan raikkaan kesäiset!

  VastaaPoista
 3. Järkyttävän upea väri ja leima ja simpukat ja... kaikki! Nyt musta tuntuu, ettei mulla ole korallia lakkaa ollenkaan joten saako tilata tämän, saako??? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos :) Saat ehdottomasti ja jos ei korallia vielä omista ni oikeastaan jopa pitää!

   Poista
 4. Kauniit kynnet <3 Minäkin odotan teemaviikkoa, onhan kyseessä lempi-indiemerkkini!

  VastaaPoista
 5. Nätit! Simpukat tekee noista ihanan kesäiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Noi simpukat on ihan parhaita kesää ajatellen. Pakko ostaa hopeisena kans!

   Poista
 6. Ihan mielettömän upea lakkaus! <3

  VastaaPoista