5. kesäkuuta 2015

piCture pOlish -teemaviikko: Cyan

Vaikka olin vapun aikaan vielä leikkaustoipilas, niin osallistuin vappuaattona tätini 50-vuotissynttäreille. Halusin mätsätä kynnet jotenkin asuuni sopivaksi, sillä periaatteessa vappu jäi omalta osaltani tänä vuonna juhlimatta, eivätkä vappuun sopivat karnevaalikynnet houkutelleet edes ajatustasolla. Ongelmaksi tuli, ettei mun lakkakokoelmasta mikään lakka ollut täsmälleen mekon värinen. Olin jo vaipua epätoivoon, kunnes aloitin uudelleen lakkojen mätsäämisen mekkoon paremmassa valaistuksessa päivänvalolampun valossa. Ja johan alkoi tapahtua, sillä piCture pOlishin Cyan oli melko lähellä! Ei ehkä ihan täydellinen, mutta erittäin, erittäin lähellä.

1.IMG_4298

Lähdin siis rakentamaan lakkausta mekon ja korujen ympärille. Korut olen aikanaan saanut äidiltäni ylioppilaslahjaksi ja ne on itse suunnittelemani, sillä äiti teetätti korut jollakin tutun tutullaan tai jotain vastaavaa. Ehdottomasti yhdet lemppari koruistani vielä näin seitsemän vuoden jälkeenkin. Koska mekko oli yksivärinen hain lakkaukseen yksityiskohtia koruista. Hopeaa, koska koruissakin on hopeaa. Kukkia, koska koruissa on ruusuja ja niin edelleen.

1.IMG_4303

Yllättyykö joku, jos sanon myös Cyanin sisältävän sitä rakastamaani holohitulaa? Vaikka omistan sinisiä ja turkooseja lakkoja useampia, niin Cyan on ehdottomasti yksi kauneimpia kokoelmassani. Se on kirkas, siinä on holohitulaa ja se on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan törkeän nätti. Etusormien ja pikkurillien kynsiin vaadittiin kolme kerrosta, jotta sain omaa silmääni miellyttävän peittävyyden eli vapaa kasvu ei kuulla läpi edes valoa vasten katsoessa. Myös keskisormissa ollut Bewitched on kaunis ja se sisältää - yllätys, yllätys - hologlitteriä! Lakkasin alle kaksi kerrosta TGNAC:ia ja niiden päälle kerroksen Bewitchedia. Voiko kukaan oikeasti olla tykkäämättä hologlitteristä? Se kimallus on vaan jotain, niin nättiä! Etenkin auringossa.

1.IMG_4348

Peukaloissa ja nimettömissä oli sen sijaan kolme kerrosta Ginan valkoista, joka on viime aikoina alkanut kuplia ja paksuuntua pullon vajuttua noin puoleen väliin. Ensimmäisten pullojen kanssa tätä ongelmaa ei ollut. Tästä johtuen mulla on viis avattua Ginan valkoista, joista viimeisimmän korkkasin näitä juhlia varten. Edellisenä iltana lakkausta tehdessäni en nimittäin kaivannut jankkiintuneen lakan tai kuplimisen aiheuttamia yllätyksiä juhlakynsiä tehdessäni. Valkoisen päälle leimasin Konadin Pastel Bluella jo aiemminkin käyttämäni kukkaleimat ÜberChicin laatasta 1-03. Kynsistä tuntui tässä vaiheessa puuttuvan vielä jotain, joten töpöttelin varovasti meikkisienellä OPIn Snowflakes In The Air -glitteriä. Onnekseni myös Cyan näytti mätsäävän mekkoon vielä paremmin kynnellä ollessaan kuin se tikulle swatchattuna tai pullossa ollessaan näytti sopivan.

Ei varmaan tarvii sanoa, että tykkäsin?

1.IMG_4321

Kynsillä: 
Essie - First Base
piCture pOlish - Cyan
Glam Polish - Bewitched
OPI - This Gown Needs A Crown
Gina Tricot - White
Konad - Pastel Blue (leimat)
OPI - Snowflakes In The Air
Seche Vite

Postauksen linkit on  lisätty ihan vaan teitä ajatellen, en hyödy niiden klikkailusta millään tavalla.

14 kommenttia:

 1. Ooh<3 Nää on mahtavat!

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis lakka! Ja tykkään tuosta nimettömän kukasta, kaunis ja herkkä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan upea sekä väriltään että laadultaan! :) Ja kyseinen leima on itseasiassa yksi niistä, joiden takia mun oli pakko kyseinen laattasetti aikanaan tilata.

   Poista
 3. Ei tarvinne sanoa, että mäkin tykkään <3

  VastaaPoista
 4. Hologlitterit on kyllä ihania ja tykkään muistakin elementeistä tässä skiteletessä. Kivan yhtenäiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä tykkäilin iteki sen verran et pitää varmaan matkia itteä joku päivä ja tehä jollain muulla värillä vastaavat :)

   Poista
 5. MIKSI mulla ei ole This Gown Needs A Crownia?! Multa puuttuu kaikki helmet..
  Cyan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis MITÄ?!? MITEN??? TGNAC on mun luottohopea ja oon jo oikeasti harkinnut varapulloa, nyt kun sitä vielä saa. Ensinnäkin se satiinipinta on IHANA ja toisekseen lakka kuivuu todella nopeasti. Nii ja siitä ei varmaan tartte mainita, että se lakka ylipäätään on ihana? Osta se muru ja äkkiä, jos et osta, ni mä ostan sen sulle samalla ku ostan itelleni :D

   Poista