2. kesäkuuta 2015

piCture pOlish -teemaviikko: Eerie & Pandora

Eerie ja Pandora on molemmat lakkoja, joilla oon lakannut jo aiemminkin. En siis ala paasaamaan lakkojen laadusta sen enempää, sillä olen meuhkannut Eeriestä täällä ja Pandoraa vertasin Zoyan Auroraan täällä. Tällä kertaa päätin yhdistää nää kaksi kaunokaista toisiinsa ja tein kahteen kynteen liukuvärin. Pohjalle lakkasin kerroksen Eerietä ja päälle töpöttelin nopeasti kaksivärisen liu'un. Millonhan muuten oon viimeks käyttänyt liukuvärissä vaan kahta lakkaa?! En kuitenkaan halunnut liukuväriä jokaiseen kynteen, joten pikkurilliin lakkasin Pandoran ja nimettömän ja peukalon kynsiin pari kerrosta Eerietä.

1.IMG_4441

Tässä vaiheessa kynnet oli jo kivat, mutta kaipasin etenkin peukkuun ja nimettömään vielä jotakin pientä. Koska ruokapöydällä sopivasti lojumaan ÜberChicin laatta, päätin leimata siitä koukeroa Eerien päälle. Laiskana en kuitenkaan jaksanut vaivautua Helmerille asti, jotta olisin voinut hakea joko Konadin violetin leimauslakan tai jonkun sopivan lineaarisen holon.

Elettiin taas yhtä sellaista hetkeä, jolloin yksinkertaisesti päätin Pandoran leimaavan ja sen kauempaa ajatusta pyörittelemättä olinkin jo painamassa leimaa kynnelle. Joku on varmasti sitä mieltä, että olisihan sitä varmaan voinut paperillekin ensin kokeilla, mutta mitä hauskaa siinä sitten olis enää ollut?

Kynsillä: 
Essie - First Base
piCture pOlish - Eerie
piCture pOlish - Pandora 
Seche Vite

Postauksessa esiintyy teitä varten lisättyjä linkkejä. Itse en hyödy niiden mahdollisesta klikkailusta millään tavalla.

6 kommenttia:

  1. Mikään ei ole niin autuaaksi tekevää kuin tarttua lähimpään kynsilakkaan ja päättää, että se leimaa :). Violetit kynnet toimii aina ja Picture Polishilla on paha mennä vikaan!

    VastaaPoista
  2. Oijoi, siinä kaksi on niin upeaa lakkaa<3

    VastaaPoista
  3. Mä niin tykkään tästä teemaviikosta!!! :)

    VastaaPoista