7. kesäkuuta 2015

piCture pOlish -teemaviikko: Electric Blue

Blogin historian ensimmäinen teemaviikko on onnellisesti saatu päätökseen ja samalla toteutettu jälleen yksi lukijatoive. Aiemmin oon tehnyt vain yhden syksyisen teemaviikonlopun, jonka aikana julkaisin kuusi lakkausta. Teemaviikon tekeminen oli helppoa nyt, kun oli valmiina lakkauksia ja ne piti vain postata. Mulla oli materiaalia tarpeeksi seitsemän päiväisen teemaviikon pitämiseen, mutta olisin halunnut päättää piCture pOlishin viikon tänä viikonloppuna tehtyyn lakkaukseen.

1.IMG_3264

Koska kaikki ei mene niin kuin elämässä on suunniteltu, jäi lakkaus tekemättä. Tai sain mä poistettua vanhat lakat ja laitettua aluslakan vasemman käden kynsille. Enempää en jaksanut, vaan piti ottaa parin tunnin päikkärit ja sen jälkeen olo onkin iltaa kohden vain mennyt alamäkeä. Tällä kertaa siis sairastuin. Perjantai-iltana aloin tuntea oloni vähän ennen nukkumaan menoa kipeeksi. Nappasin erilaisia vitamiineja kourallisen ja kävin nukkumaan toivoen parasta, jotta kurkun kaihertaminen ja lievä tukkoisuus eivät pahenisi. Lauantaiaamuna kuitenkin heräsin kurkkua kaihertaen vähän enemmän ja nyt iltaa kohti mennessä se on alkanut muuttua jo kipeäksikin. Kuumettakin on enemmän, kuin muistan olleen vuosiin. Mulla harvoin nousee lämpö yli 37,5 asteen, mutta nyt ollaan ylitetty jo 38 rajapyykki ja olo sen mukainen. Kokeilin äidin vinkkaamana tehdä chilijalkakylvyn, josta oli sen verran apua, ettei nokka ole enää yhtään tukossa. Kuume sen sijaan hivuttautuu kokoajan korkeammaksi.

1.IMG_3253

Mutta siirtyäkseni kynsiin, nää on maaliskuun lopussa lakattu. Maaliskuulta on enää postaamatta kolmet kynnet, toukokuulta yhdet. Eli oon tän teemaviikon myötä saanut aika hyvin jo kirittyä vanhojen lakkausten esittelyä ja aletaan olla lähempänä nykyhetkeä.

Kynsillä on siis tummansininen Electric Blue, joka muistaakseni peitti kynnet kahdella kerroksella. Päälle leimat kahdella erilaisella Konadin sinisellä ja kynnet oli pikakuivattajaa vaille valmiit.

1.IMG_3233

Nyt hautaudun entistä paremmin viltin alle ja toivon, että tauti hellittää pian ja pääsen takas töihin. Aloitin maanantaina jälleen päiväkodilla, kun opintovapaa päättyi eli voisin arvata saaneeni taudin sieltä...

Kynsillä tällä kertaa: 
Essie - First Base
piCture pOlish - Electric Blue
Seche Vite

10 kommenttia:

 1. Kiva teemaviikko - seurasin, jonka hienoimmat kynnet mielestäni ovat nämä tämänpäiväiset.:)

  Paranemista sinne!

  VastaaPoista
 2. Kaunis lakkaus ja kiva nähdä vähän "harvinaisempiakin" picture polishin lakkoja ettei aina niitä tuttuja:) Nyt sitten pikaista paranemista sinne sairastuvalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairastupa kiittää ja kuittaa, omasta mielestä tää kaks päivää sairastamista ois ihan riittävästi!

   Poista
 3. Kaunis lakka tuo Electric Blue ja tosi hyvältä näyttää nuo tuplaleimat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi nätti, vaikka ei ylläkään mun rakkaimpien pp:n lakkojen listalle :)

   Poista
 4. Mä tykkäsin tästä teemaviikosta tosi paljon!
  Näissä kynsissä erityisesti viehättää tuplaleimat.
  Mietin tässä hetken mielijohteesta, että jos ottaisin blogiin leimauslauantain...?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leimauslauantai kuulostaa parhaalle idealle pitkään aikaan eli joooooooooo! Sun on PAKKO! Siis aivan täysin, ehdottoman pakko. Mä mietin jo, että josko joskus lähiaikoina tekis teemaviikon vähän tuoreemmilla lakkauksillakin :D

   Poista
 5. Voi eih, inhottavaan väliin tuo flunssa iski :/ Pikaisia paranemisia!

  Kynnet on muuten tosi nätit, ja tuo lakka on aivan valloittava :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Muumilimpparin voimalla yritän häätää tautia, onneks kuume sentään on jo laskenut ja nielläkin kärsii. Toista oli vielä eilen eli eiköhän tää tästä jossain vaiheessa! :)

   Poista