3. kesäkuuta 2015

piCture pOlish -teemaviikko: Sizzle, Coral Reef ja Malt Teaser

Malt Teaser - tuo maitosukalaanruskea lakka, joka tuo koostumukseltaankin mieleen oikein paksun ja samettisen, rehellisen suklaakaakaon. Oon jo kauan halunnut lakata Malt Teaserilla, mutta huolimatta mieluisasta väristä ja koostumuksesta, on lakkaaminen aina jotenkin jäänyt. Nyt kuitenkin halusin Malt Teaseria kynsille jossakin muodossa, mutta en silti halunnut lakata koko kynnelle - sen aika on sitten syksymmällä. Päätin lopulta yhdistää MT:n kesäisempiin sävyihin ja yrittää marmoroida. Kaveksi valikoituivat Sizzle ja Coral Reef ja marmorointien alle lakkasin kaksi kerrosta Ginan valkoista.

1.IMG_4437

Sizzle on oikein stereotypinen pinkki. Lakka ei enää pinkimmäksi pystyisi muuttumaan, sillä se on niin pinkki kuin vaan olla ja voi. Sizzle sisältää myös neonpigmenttiä, joten lakka on myös kirkas. Ja mikä parasta, niin se sisältää ainakin mun sydämen sulattavaa holohitulaa! Täydellinen kesälakka siis. Vaadittiin kolme ohutta kerrosta täyteen peittävyyteen ja lakka levittyi kuin unelma. Lakkojen levittyvyys onkin yksi syy, miksi rakastan piCture pOlishia niin palavasti.

1.IMG_4371

Coral Reef taas ei ole sävynä mitenkään kovin uniikki, vaan melkolailla tusinakorallien tuotantoa. Kuten valitettavasti kaikki korallit tuppaa olemaan, vaikka jostain syystä sinnikkäästi aina ostohetkellä kuvittelen jotain ihan muuta. Muistaakseni nakkasin kirppislootaan Coral Reefin tieltä ainakin Kiko 360:n, jonkun KoneHelsingin sekä Essencen Off To Miamin! Saatto sinne joutua vielä joku muukin, en oo enää varma. Jos haluaa pilkkua viilata niin myös OPIn Live.Love.Carnaval on erittäin lähellä, vaikka jossain valaistuksessa L.L.C näyttäytyykin aavistuksen punaisempana. Coral Reef käyttäytyi kynnelle lakatessa, niin kuin täydellisen cremen kuuluukin eli lakkasin kaksi itsestään tasoittunutta, kermaista kerrosta. Väri itsessään tuo mieleen lohen.

1.IMG_4432

Coral Reef ja Malt Teaser oli lakkoja, jotka arvasin toimiviksi marmoroinnissa. Sizzlen kohdalla lähinnä vain päätin, että se saa toimia. Vielä kun oppisi dippaamaan kynnen oikeaan kohtaan siinä marmorointikipossa, niin saisi kivempaakin jälkeä aikaiseksi. Toisaalta, oon jo oppinut marmoroimaan eli ehkä kaikkea ei voi vaatia itselleen!

1.IMG_4391

Kynsillä: 
Essie - First Base
Gina Tricot - White
piCture pOlish - Sizzle
piCture pOlish - Malt Teaser
piCture pOlish - Coral Reef
Seche Vite

Postauksen linkit on vain teitä varten, en hyödy niistä mitenkään. 

8 kommenttia: