27. heinäkuuta 2015

Apua kaivataan!

Kuinka moni teistä on vieraillut Tallinnassa shoppailemassa itselleen hieman kosmetiikkaa? Mitä sieltä kannattaa shoppailla? Missä käydä?

Kuvituskuva on muutaman vuoden takaa Saarenmaalta, Kuresaaresta.
Kesäistä kuvaa Tallinnasta ei tähän hätään tuntunut mistään löytyvän!

Oon viimeisen vajaan kymmenen vuoden aikana alkanut ravata Tallinnassa päiväristeilyillä ensin kerran vuodessa ja viimeisen parin vuoden aikana määrä on kasvanut pariin kolmeen kertaan vuodessa. Pääkaupunkiseudulla asuvan etuna on, että Tallinnaan pääsee nopeasti ja edullisesti, kun päälle ei tule matkakuluja toiselta puolen Suomea. Tästä kerrasta poikkeuksellisen tekee se, että aion ensimmäistä kertaa viettää yöni tallinnalaisessa hotellissa eli tehokasta shoppailuaikaa on peräti kahdelle päivälle. Koska aikaa maissa pyörimiselle on tuplasti normaalin verrattuna, niin uudet näkökulmat jo tutuksi tulleessa kaupungissa kelpaavat jo senkin puolesta. Normaalisti teen täsmäiskun lähinnä Kaubamajan kosmettiikkaosastolle, mutta tällä kertaa ajattelin kokeilla jos löytyisi jotain muutakin katsastamisen arvoista. Kaikki vinkit otetaan mieluusi vastaan! Toki jos on kokemusta hyvistä ravintoloista, kahviloista tai muista shoppailuun kelvollisista paikioista, niin laittakaahan näppis laulamaan.

Blogi täyttää ensi kuussa taas vuoden lisää, joten Tallinnan risteilyn tarkoituksena on myös hieman silmäillä tarjontaa mahdollista 2-vuotisarvontaa varten. Toiveita arvonnan palkinnosta saa myös esittää, eriasia on kuuntelenko! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti