20. heinäkuuta 2015

Kukkasia

Jossain vaiheessa lupasin itelleni, että ei enää puhelinkuvia blogiin. Koska ittensä huijaaminen on kivaa, niin tässä teille muutama puhelinräpsy! Oon kesälomalla ja tulin sivistämään itteäni kotipaikkakunnalle Etelä-Savoon, enkä jaksanut kameraa raahtata mukaan ku muutenkin oli kassit täynnä tavaraa. En ymmärrä, että miten sitä aina kerta toisensa jälkeen kuvitteleekin tarvitsevansa niin paljon vaatteita... Tosin tällä kertaa matkalaukun sisältöä lihotti se tosiasia, että tiesin meneväni katsomaan Savonlinnan Oopperajuhlille sekä Toscan että La Traviatan kenraalit. Koska kesä on ollut kylmä, ei vanha kivikasa (tunnetaan myös nimellä Olavinlinna) ole lämmennyt suureksi kivigrilliksi ja siksi vaatteita piti varata reilusti, jottei vilu iske kesken esityksen. Niimpä pakkasin mukaani myös ei-niin-kovin-kesäisiä -vaatteita, kuten paksun boleron. Oon ite työskennellyt Oopperajuhlilla kymmenisen vuotta ja koskaan en muista linnan olleen yhtä kylmä heinäkuussa, yleensä saa katsomossa tähän aikaan vuodesta pyyhkiä hikeä... Toscan kenu sattui sateiselle päivälle, joten linnassa oli melkoisen viileää ja esityskin piti katsoa turvallisesti neuletakkiin ja takkiin kääriytyneenä, unohtamatta niitä muutamaa paitaa siellä alla. Sen sijaan seuraavana päivänä kenraalille sattui aurinkoinen sää, joten linnakin hieman lämpeni ja katsomossa tarkeni topilla ja pitkähihaisella paidalla takin ja lämpimien varavaatteiden jäädessä kassiin.En jaksanut raahata mukanani kovinkaan montaa kynsilakkaa, saati sitten koristeita. Mukana on siis vain muutamia kynsilakkoja alus- ja päällyslakan lisäksi sekä muutama arkki decaleja. Ajattelin nimittäin oikeasti lomailla, sen sijaan että nysväisin kynsien kanssa jatkuvasti. Kotona poistin jo hieman rapistuneeksi käyneen lakkauksen ja huomasin kynsieni olevan kovin siniset, kuten Instagramiin lataamastani kuvasta käy hyvin ilmi. Tiesin jo aiemmin Zoyan Libertyn värjäävän, mutta en arvellut sitä näin pahaksi, sillä laitoin alle kolme kerrosta aluslakkaa... Alunperin aikomus oli lakata kynnet korallisiksi, mutta kokeillessani levitää Essien Sunday Fundayta kynsille huomasin ajatuksen toivottomaksi. Sininen pohjasävy kynsissä nimittäin vääristi Sunday Fundayn likaisen väriseksi kolmesta lakkakerroksesta huolimatta. Onneksi olin ottanut hätävaraksi Essieltä myös Blossom Dandyn, joten sillä mennään nyt. Kotona kynsiä taitaa odottaa buffaaminen, sillä nykyinen sävy on vallan kamala.Kynsillä:
Trind - Nail Repair Natural
Essie - First Base
Essie - Blossom Dandy
HK Girl

10 kommenttia:

 1. Voi nyyh tuota värjäytymistä! Toivottavasti lähtee buffaamalla helposti, eikä ole imeytynyt kovin syvälle kynnen pintaan :/

  Nätti tämä lakkaus kuitenkin, onneksi oli Blossom Dandy mukana :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Itseasiassa en oo vielä kynttä buffannut, mutta poistelin hieman ylimääräisiä kynsinauhoja Cuticle removerilla ja se litku vaalensi kynttä ihan huomattavasti :D Mulla on siis vielä toivoa!

   Poista
 2. Nätti lakkaus :) ei sitä kameraa ole kiva raahata jos on muutenkin paljon kamaa. Onneksi kesällä saa helposti hyviä kuvia huonommallakin kameralla jos sattuu pääsemään nauttimaan auringon paisteesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajua, että miks aina pitää raahata niin paljon tavaraa ku vähemmälläkin pärjäis :D

   Poista