14. heinäkuuta 2015

Seura tekee kaltaisekseen

Sanotaan, että seura tekee kaltaisekseen. Ei taida väite olla kovin kaukaa haettu, vaikka tuskin kukaan on ajatellut sen tarkoittavan myös kynsien lakkaamista. Jokaisella meistä kynsihönöistä on se itselle tyypillinen tapa lakata kynnet. Useilla jopa hyvin tunnistettava sellainen. Lähdin juhannuksen viettoon pelkällä aluslakalla, sillä kynsien lakkaamisesta ei edellisenä iltana tullut mitään. Lakat yksinkertaisesti vain päättivät olla kuivumatta ja onnistuin tölväisemään lakat ruttuun muutamaa tuntia pohjat lakattuani. Niimpä juhannuspäivänä olikin sitten hyvä aika istahtaa pöydän ääreen lakkaamaan kynsiä, hyvässä seurassa tietenkin.


Vietin juhannusta Kaisan luona, joten Kaisa sai tällä kertaa valita mulle lakat. Sen verran puutuin peliin, että kerroin haluavani jotain kirkasta ja värikästä, tummat lakkaukset eivät sillä hetkellä iskeneet. Lopulta lakoiksi valikoitui piCture pOlishin Mad Magenta ja Sorbet sekä Chinan Highlight Of My Summer. Milja valitsi leimauslakaksi jonkun Chinan, Magical kenties? En kyllä enää yhtään muista. Töpöttelin kynsille pikaisen liukuvärin ja päälle leimasin Born Pretty Storen laatalla BP-21. Syöminenkin oli niin rankkaa, että kynnet ehti rähjääntyä ennen kuin pääsin kotiin ja kuvaamaan, mutta ei se mitään.


Valmiit kynnet toivat ihan mieleen Kaisan! Kurkatkaa vaikka tästä ja tästä, eikö ookin hyvin samantyyppiset? Tein samalla elämässäni varmaan ekan liukuvärin noin eri värisillä lakoilla. Mielsin kynnet heti alusta asti erittäin kaisamaisiksi ja parasta olikin, kun erehdyin ajatuksissani luulemaan kynsiä Kaisan kynsiksi. Käydessäni suihkussa seuraavana aamupäivänä lettukestien jälkeen, kurotin avaamaan vesihanaa pään ollessa täynnä saippuavaahtoa. Silmiäni siristellen kurkistelin, missä hana mahtaa sijaita ja yht'äkkiä pysähdyin kesken kurotteluni. Pysähdyin nimittäin ihmettelemään, miten Kaisa on päässyt kylppäriin, vaikka ovi on lukossa ja en sen puoleen ole kuullut kenenkään avaavan ovea tai mitään muutakaan. Meni muutama sekunti ennen kuin tajusin, että Kaisa on yhä hääräilemässä keittiössä ja suihkussa on ihan vain mä ja mun omat kynteni :D Voitte uskoa, miten viisaalle taas sillä hetkellä itteni tunsin.Kynsillä tällä kertaa:
Essie - First Base
piCture pOlish - Mad Magenta
piCture pOlish - Sorbet
China Glaze - Highlight Of My Summer
Glisten & Glow - HK Girl 

16 kommenttia:

 1. On kyllä kaisamaiset kynnet!

  VastaaPoista
 2. Hih, on kyl kaisat:D Kivat on kyllä:) Itekin tulee aina valittua liukuväriin ne toisiinsa sointuvat värit vaikka tällainen olis vaihteeksi tosi piristävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Mun pitäs varmaan kans useammin kokeilla revitellä liukuväreissä :D

   Poista
 3. Jaa, että Kaisan kanssa suihkussa! Repesin :). Ihanat Kaisamaiset kynnet anyways <3.

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanan kesäiset kynnet. Ja juu ,seura tekee kaltaisekseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii tekköö! Mut onks se hyvä vai huono juttu? :D

   Poista
 5. Kieltämättä tunnistan näistä kynsistä itseni :D
  Kivat tuli!

  VastaaPoista
 6. Ihanan värikkäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää oli kyl! Pitäs ehkä uskaltautua useemmin kokeilemaan :)

   Poista