2. elokuuta 2015

Untried Polish Challenge: Newest

Keep calm and....

Voi piCture pOlish, minkä menit tekemään. Julkaisit nyt lisää lakkoja, kun Helmeristä uupuu monia himotuksen kohteita ennestäänkin. Tällä kertaa olin maltillinen ja tilasin viidestä lakasta vain kaksi. Calm ja Allure tuli naputeltua ostoskoriin, vaikka mietinkin edelleen hieman Autumnia ja Magicia. Bardot kiinnosti etäisesti swatchien perusteella, koska mulla ei ole mitään oikeasti vaaleanpunaista lakkaa enää myytyäni kaikki käyttämättä jääneinä pois. Vähäinenkin kiinnostus kuitenkin lopahti, kun näin lakan Cesarsilla.


Kävin noutamassa ostokseni perinteisesti CesarsShopista, vaikkakin pienen sattuman kautta. Olin sopinut jo aiemmin Miljan kanssa et mennään keskiviikkona hypistelemään myyntiin tulleita uusia stampereita ja heti sisään astuttuamme Satu totesikin, että mun tilaamat lakat on tullut. Kuulema oli vähän aiemmin laittanut asiasta sähköpostia, mutta ihan ku mä mitään blogin sähköpostia olisin lukenut. Olin lähinnä ajatellut poiketa noutamaan lakat joku toinen päivä :D


Sain samalla kertaa testattavaksi muutamia erilaisia leimasimia ja irtonaisia leimasintyynyjä. Sain kaksi normaalikokoista (halkaisija 2,7 cm) irtotyynyä, joiden viidestä värivaihtoehdosta valitsin vihreän ja kirkkaan. Meinasin ensin ottaa kaksi värikästä, mutta päädyin cleariin, koska halusin nähdä miten valkoinen erottuu tuollaiselta hieman samealta ja läpikuultavalta valkoiselta. Sain testiin myös valtavan suorakaidestamperin, joka on kokoa 6 cm x 4 cm. Olettaisin, että muhkean kokonsa takia myös tavallista pidempien kynsien leimaus onnistuu vaivatta. Pyöreä, vaaleanpunainen stamper taas on halkaisijaltaan 3,5 cm, joten sekin on suurempi kuin mun aiemmin omistamat pyöreät leimasimet ovat olleet. Lisäksi leimasimen tasainen pohja helpottaa leimaamista, kun pöydälle laskiessa ei tarvitse pelätä sen kierivän karkuun. Myös suorakaidestamperin saa pystyyn pöydälle, joten voisin ehkä viimein kokeilla, miten leimadecalien teko onnistuu! Sekä pyöreästä jumbostamperista että vielä jumbommasta suorakaidestamperista on saatavilla kahta eri värivaihtoehtoa. Kaikki testiin saamani leimasimet ja leimasin tyynyt ovat pehmeää silikonia (eli löllöjä) ja ainakin omaan käteen selvästi pehmeämpiä ja tahmaisempia kuin aiempi Cesarsilta ostamani suorakaidestampperi on.


Koska olo oli kuin pienellä lapsella jouluaattona, mun oli illan pimetessä pakko päästä kokeilemaan uutuuksiani. Asiaahan ei haitannut yhtään, että kynsillä oli edellisiltainen lakkausfiasko, joten lotrasin kynsilakanpoistoaineella onnellisesti hykerrellen.


Calm vaati neljä ohutta kerrosta ja aurinkoa vasten katsottuna kärjet kuultaa aavistuksen verran läpi. Tikutin lakan kuitenkin samaan aikaan kynsiä lakatessani, joten en viitsinyt enää lähteä penkomaan Helmerin kätköjä asian havaitessani, vaikka jo etukäteen olin epäillyt peittävyyttä. Viis siitä, että Calm ei peitä yksinään. Onhan se ihan törkeän nätti!


Sotken yleensä lakatessa kynsinauhat pahasti, mutta nyt lakkaa ei joutunut kynsinauhoille oikeastaan ollenkaan ja se erittäin vähä mikä joutui oli helppo putsata. Tämäkin puoltaa anteeksiantoa koostumukselle.


Halusin kokeilla uuden lakan lisäksi, miten uusi pyöreä jumbostamperini ja BCN:n laatta toimivat. Ihastuin laatan 026 joutsenkuvioon, joten valitsin sen Calmin seuraksi. Leimauslakkana oli Dependin hopea. Löllöstamper toimi mallikkaasti, samoin BCN:n laatta. Kuvat siirtyivät kokonaisina stamperiin ilman karhennusta tai muitakaan kikkakolmosia, mitä nyt roskat pyyhkäisin leimasimesta ennen leimailun aloittamista. Koska löllö on tahmainen, se kerää hyvin herkästi pölyä ja muuta roskaa itseensä. Myös leimasimien mukana tullut skrapa toimi oivallisesti, kunhan vain käytti sitä terävämpää puolta laattaa vasten. Loivemmalla puolella skrapatessa lakkoja ei saanut yhdellä pyyhkäisyllä riittävän siististi pois laatalta, vaan kuvion päälle jäi lainehtimaan lakkaa ja pyyhkäisyn joutui toistamaan vielä kerran pari.


Stamper itsessään on niin pehmeä, että kuviota ei pahemmin tarvinnut kynnelle pyöräyttää. Riitti lähinnä, että painoi kynnen huolellisesti leimasinta vasten ja nautti lopputuloksesta. En muistaakseni oo koskaan tavannut leimasinta, jota en joutuisi pyöräyttämään kaarevien kynsieni takia, joten taidetaan tehdä silläkin saralla historiaa. Hyvät naiset (ja miksei myös herrat!), taisin löytää uuden luottostamperin.


Jonkun sortin leimasin vertailua on luvassa, kunhan saan Miljalta pyöreän stamperin, jotta pystyn kokeilemaan myös noita irtotyynyjä. Samaa hetkeä odottaa Helmerissä myös muutama Messy Mansionilta tilattu irtonainen löllötyyny :)

Kynsillä tällä kertaa:
Trind - Nail Repair
Essie - First Base
piCture pOlish - Calm
HK Girl

* * * * *
Leimasimet, skrapat ja laatta on saatu CesarsShopista. 
Postauksen linkit on teitä varten, niiden klikkailusta tai teidän ostoksistanne en hyödy millään tavalla. 

6 kommenttia:

 1. Waau upea toi lakka! Kauniit kynnet myöskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihana! Mutta haittaako, jos haluun myös piCture pOlishilta Oceanin, joka on melko lähellä tätä? :D

   Poista
 2. Operaatio kauniit kynnet on tällä kertaa onnistunut! Ihan huikean hienot! :) Calm menee ehdottomasti himoitsen-listalle :p

  VastaaPoista