22. syyskuuta 2015

I Love Me

Tänä vuonna I Love Me -messut järjestetään Messukeskuksessa 16.-18.10. Olen ollut messuilemassa aiemminkin, mutta tänä vuonna suuntaan ensimmäistä kertaa paikalle bloggaajapassi takataskussa rintapielessä keikkuen. Messuilla on paljon kaikenlaista ohjelmaa ja näillä näkymin olen itse suuntaamassa paikalle sekä lauantaina että sunnuntaina, perjantai menee valitettavasti töitä tehden.

Messuilemaanhan pääsee perjantaina klo. 10-19 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo. 10-18. Tarkempaa tietoa näytteilleasettajista, ohjelmasta, lippujen hinnasta sekä muusta messuihin liittyvästä löydät Messukeskuksen sivuilta.

Sain arvottavakseni kaksi lippua, joten joku onnekas saa itselleen ja ystävälleen ilmaisen sisäänpääsyn. Tai miksei voisi itse käyttää molempia lippuja kahtena eri päivänä. Ehkä siis törmäämme, joten jos joku tunnistaa ni saa tulla nykimään hihasta :)

Arvonnan palkintona on siis kaksi (2) vapaalippua I Love Me -messuille. Yksi vapaalippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin. Messujen järjestäjät postittavat liput ja ilmoitan heille voittajan yhteystiedot 7.10.2015 mennessä. Sen enempää selittelemättä siirrytään arvonnan sääntöihin.

Kuva: Messukeskus


Arvonnan säännöt: 

1. Sinun tulee olla blogin julkinen lukija. Voit seurata blogiani Bloggerin tai Bloglovinin kautta, myös Facebook-sivujeni tykkääjät voivat osallistua arvontaan. 

2. Jätä kommenttikenttään tiedot mitä kautta ja millä nimellä tai nimimerkillä seuraat blogiani. Lisäksi jätä toimiva sähköpostiosoitteesi


Arvonta alkaa nyt ja päättyy tiistaina 29.9.2015 klo. 20. Arvon voittajan samana iltana ja voittajan tulee vastata sähköpostiini 1.10.2015 klo. 20 mennessä. Mikäli voittajasta ei kuulu mitään torstai-iltaan mennessä, arvon uuden voittajan vielä samana iltana. Onnea arvontaan! 

18 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Tahtoo ilmaset liput, et saa törsätä enempis messuilla :D Olen julkinen lukijasi bloggerin kautta nimellä Heidi. Laitan meiliosoitteeni sinulle sähköpostitse.

  VastaaPoista
 3. blogger, janinarosaj ja janinarosaj@outlook.com. kyllähän liput kelpaisi, säästäisi näppärästi lippurahat ja voisi ostaa enemmän messuilta (ai mitä, voisiko sen ihan vain säästää?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Aatelkaa miten paljon me säästettiin, ku ostettii näin paljon" ;)

   Poista
 4. Liput ois parhaat :)! Bloggerin kautta dropsofadream@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Luen ainakin bloggerin kautta tällä Niniane-nimimerkillä. charmedtaisan at hotmail.com Messuille olen menossa, joten lippu tulisi tarpeeseen.

  VastaaPoista
 6. Tahtoo messuille!! :) Bloglovinin kautta seuraan nimellä Mint Candy ja s-posti on tramp[@]netti.fi. Mä en ole vielä koskaan ollut ko. messuilla, joten uteliain mielin olen sinne suuntaamassa. Hyviä ostoksia - ehkä jopa joululahjaostoksia - haluaisin tehdä.

  VastaaPoista
 7. Bloggerin kautta Pii Uli seurailee. :) piivoitto@gmail.com
  Onnistuneita messuja vaikkei siellä törmättäiskään!

  VastaaPoista
 8. Seuraan Bloglovinin kautta nimellä Anni, sähköposti on theyellownails@gmail.com (:

  VastaaPoista
 9. Seuraan bloggerin kautta nimellä Roosa :) launonen.roosa@outlook.com

  VastaaPoista
 10. facetykkääjä, Niina Jääskeläinen enkelipeikko(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Bloglovinin kautta seurailen tällä samalla nimellä. hansikas@luukku.com :)

  VastaaPoista
 12. Moikka! Bloggerin kautta seuraan tällä samalla nimimerkillä ja myöskin Instagramissa :) Nyt vain sormet ristiin, että olisi onnea arvonnassa! emilia_etholen@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Mä tykkään Facebookissa ja oon julkinen lukija tossa Google-raadissa, onko se nyt sit Blogger haha :D:D:D Tällä samalla nimellä siis. kristiina.rintanen(a)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Julkinen lukijasi olen bloggerin kautta nimellä Nena Sofia :) sähköposti on nsurakka@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukana arvonnassa! :) Bloggerin kautta lukijana, nimellä Miia.

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Bloggerin kautta nimellä Maaria :)
  marvu954@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Bloggerin kautta nimimerkillä Ansu
  ansuliini1982(at)gmail.com

  VastaaPoista