15. syyskuuta 2015

Musateemaviikko: Eurodance

Cascada - Everytime we touch, 
kappaleen voit kuunnella täältä

Kuulun itse siihen sakkiin, joka on syntynyt 80-luvun lopulla ja elänyt teini-ikäänsä kyseisen kipaleen nähdessä päivänvalon ensimmäistä kertaa. Wikipedia valisti mua sen verran, että Everytime we touch on julkaistu 16.8.2005. Olin siis juuri aloittelemassa taivaltani lukiossa, joten ei ihme jos kappale on vielä melko tuoreessa muistissa. Luulin, että tää ois vanhempikin ja mielessäni sijoittelin sen ilmestymistä korkeintaan jonnekin yläasteaikoihini. Arvioni heitti siis vähintään muutamalla vuodella.


Everytime we touch oli hitti aikanaan ja rallatus jää herkästi päähän soimaan vielä tänäkin päivänä. Eurodancea, joka saa pepun pyörimään. Ja mikäs ois sen parempaa kuin saada kynsille kuin pyörivä peppu neonvalojen välkkeessä?


No ehkä hieman liioittelin. MoYoun Rebel 05 laatassa kuitenkin sattuu olemaan leima Keep Calm and Dance, joten lähdin sen ympärille rakentamaan lakkausta. Lakaksi valikoitui China Glazen Electric Nights kokoelmasta tuttu violetti. Pullon pohjassa lukee Plur-ple, mutta itse olisin väittänyt lakan olevan Violet Vibes, koska swatchien perusteella olin kuvitellut tämän enemmän siniseen taittavaksi. Olisin taas ollut väärässä, joten ei siis ehkä kannata alkaa lottoamaan ihan vielä.


Onni ei suosinut myöskään lakkojen koostumuksessa, leiman kohdistamisesta en viitti enää edes narista. Plur-ple oli lirua ja valui pitkin kynsinauhoja, mutta onneksi se sentään kerrostui hyvin ja peitti kolmella kerroksella. Lisäksi se oli helppo siivota kynsinauhoilta. Myös Essien Private Weekendin kanssa oli ongelmia, sillä leveästä sudista huolimatta lakan levittyminen ei ollut ihan parasta A-luokkaa. Kerroksia vaadittiin kolme, mutta siitä huolimatta valoa vasten katsoessa kynnen kärki kuulsi hieman läpi. Private Weekend myös tuppasi hieman valumaan kohti kynsinauhoja, mutta onnekseni ei läheskään niin pahasti kuin Plur-ple. PW:ssä on melko samanlainen koostumus kuin Blancissa ja niiden erona onkin oikeastaan vain PW:n essiehitulat, joiden takia lakan alunperin ostinkin. En kuitenkaan ostohetkellä muistanut, että me ei oikein tultu Blancin kanssa toimeen ja sama linja näyttää jatkuvan PW:n kanssa.... Chinalle annan vielä uuden mahdollisuuden, koska haluan kokeilla sitä vesimarmoroinnissa. Sen sijaan Private Weekend saa muuttaa hiljalleen ahtaaksi käyvään kirppislootaan.


Positiivinen yllätys sen sijaan oli Essien Gel Setter, jonka ostin kokeeksi edellisen pikakuivattajan pullonpohjan tullessa vastaan. Ensivaikutelma oli erittäin positiivinen, sillä Essien suomisudilla lakan levittäminen oli helppoa ja sen takia samasta kohdasta ei tarvinnut sutia useampaa kertaa saadakseen tasaisen kerroksen. Lakka ei levittänyt myöskään leimoja, josta ehdottomasti iso peukku. Gel Setter myös kuivui nopeasti ja jätti mukavan kiillon, joten jäämme ehdottomasti tekemään läheisempää tuttavuutta :) Ensivaikutelma on ainakin positiivinen.


Käyttämäni lakat:
Trind - Nail Repair
Essie - First Base
China Glaze - Plur-ple
Orly - Silver Pixel
Essie - Private Weekend
Essie - Gel Setter

10 kommenttia: