19. syyskuuta 2015

Musaviikko: Lasten musiikki

Fröbelin palikat - Valaskala,
kappaleen voit kuunnella täältä.

Ymmärtääkseni Milja ja Kaisa on molemmat oottaneet musateemaviikosta mun kohdalla eniten juuri lasten musiikkia. Kappaleeksi sain alunperin Huugi Guugin, mutta miettikää nyt niitä sanoja. 

Sä jalka ojenna ja taakse taivuta,
sä jalka ojenna ja sillä piirrä ympyrä. 
Sä huugi guugi tee ja pyöri ympäri
ja sitten lopeta. 

Sä jalka ojenna ja taakse taivuta,
sä jalka ojenna ja sillä piirrä ympyrä. 
Sä huugi guugi tee ja pyöri ympäri
ja sitten lopeta. 

Heeeei huugi guugi guugi, 
heeei huugi guugi guugi,
heeei huugi guugi guugi 
ja sitten lopeta.

Tuttu renkutus lapsuudesta, jota lähes päivittäin laulellaan lasten kanssa töissäkin. Silti mulle ei koskaan oo auennut, että mikä on huugi guugi. Näin ollen päätin oikaista haasteessa hieman ja vaihdoin kappaletta. Huugi guugi lensi romukoppaan ja tilalle valitsin Fröbelin palikoiden Valaskalan. Paljon helpompi tarttua haasteeseen, kun tietää mistä puhutaan. 

Milja ja Kaisa vastustivat suureen ääneen kappaleen vaihtoa ja kumpikaan ei tähän oo suostunut, Milja jopa uhkasi avioerolla. Itsehän vetosin siihen, että oon flunssassa ja en oo saanut valita musateemaviikkoon yhtään ainoaa kappaletta, joten on vain reilua, jos valitsen edes yhden. Ei kuulema onnistu, koska itselle ei muutkaan oo saaneet kappaleita valita. Anteeksi murut! 

No joo, leikki sikseen ja ollaan vakavia. Uhkailin useampaan otteeseen vaihtavani huugi guugin valaskalaan, vaikka todellisuudessa en ollut sitä tekemässä missään vaiheessa. Kiusa se on pienikin kiusa, sillä mulla ei oo hajuakaan miten tosissaan nuo naiset mut on oikeasti ottaneet :D Ette kai te oikeesti uskoneet mun hylänneen huugi guugia? 

Huugi Guugi, 
kappaleen voit kuunnella täältä.Jalan tekeminen suoraan kynnelle ei onnistunut, joten jouduin kikkailemaan hieman. Lakkasin ohuen kerroksen aluslakkaa leimaustyynylle ja sen kuivuttua piirtelin hieman epämääräisen, jalkaa muistuttavan olion Color Clubin French Tipillä ja dotting toolilla. Sen jälkeen irrottelin varovasti pinsettien avulla viritelmäni leimaustyynyltä, käänsin sen ympäri ja varovasti painelin kynnelle Hey Babyn päälle. Tämän jälkeen kynsilakanpoistoaineella varovasti sulattelin ylimääräiset aluslakat kynsinauhoilta ja lopuksi levitin kerroksen päällyslakkaa.Muihin kynsiin lakkasin pohjalle kerroksen French Tippiä ja sen jälkeen leimasin Konadin pinkillä ne laulussakin lauletut piirretyt ympyrät. Ihan vaan, koska en vieläkään keksinyt mille huugi guugi näyttää. 


Kynsillä:
Essie - First Base
OPI - Hey Baby
Color Club - French Tip
Konad leimauslakka

12 kommenttia:

 1. Aivan ihanat huugi guugit!

  VastaaPoista
 2. Senkin huijari!!!! Hyvä vedätys!!!

  Hauskat kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks mörsseli, mut mun oli ihan pakko ku huomasin miten paljon te vastuttitte Huugi Guugin vaihtoa Valaskalaan :D ♥

   Poista
 3. Huugi Guugi! :D Tykkään kynsistä ihan hurjan paljon, jalka on tosi hauska lisä ja pinkki pohjalla toimii. Tekee pitkästä aikaa itsekin mieli lakata pinkit kynnet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirka :) Pinkit kynnet oli kyl pitkästä aikaa kivat, joten anna mennä!

   Poista
 4. Mahtavat kynnet! Ja kiitos vaan korvamadosta, prkl. :D

  VastaaPoista
 5. Mulla kävi mielessä, että mitä jos sä vaan kusetat asian kanssa :DD en tiennyt että voit olla niin julma </3 :D mutta en ehkä ota sit sitä avioeroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en millään pystyny vastustaa kiusausta :D ♥

   Poista