5. lokakuuta 2015

MILV New Yorkissa

Musateemaviikko on taputeltu ja sen aiheuttamista traumoista on hiljalleen alettu toipua. On siis aika palailla bloggaamisen pariin uudella puhdilla!

Kuten moni varmaan tietää, piCture pOlish on erittäin lähellä mun sydäntä. Ei siis varmaan yllätä, jos kerron hankkineeni muutaman uuden lakan uusimmasta kokoelmasta? Uusi kokoelma julkaistiin tovi sitten kaikessa hiljaisuudessa ja pakkohan mun oli raottaa kukkaronnyörejäni. Ostin neljä lakkaa, mutta etenkin Big Bang jäi vielä kaivelemaan hampaankoloon.


Tällä kertaa kynsille pääsi New York, tuo marjapuuron värinen holohippusia sisältävä rakkauspakkaus. Helppo lakattava, sillä lakka levittyi tasaisesti ja ei valunut pitkin kynsinauhoja. Ja se, minkä ite menin kynsinauhoille vahingossa lakkaa tuuppaamaan, oli helppo siivota pois. Siinä ei kuulkaa kauaa nokka tuhissut, kun lakkasin kaksi kerrosta ja päälle pikakuivattajaa.

Sain CesarsShopista testattavakseni muutamia arkkeja MILVin siirtokuvia, jotka ovat vasta tulleet myyntiin. Tähän lakkaukseen käytin S 47 -arkkia, josta leikkasin kynsiini sopivan kokoiset palat. Koska kaikki ei suju ihan aina samalla tavalla kuin Strömssössä, niin lätkäisin decaleja eri kynsiin mihin alunperin ajattelin. Lennosta muutin lakkausta sitten sen verran, että keskisormien kynsiin tuli decalien sijaan kaksi lasistrassia per kynsi.

MILVin siirtokuvat asettuivat kynnelle melko nätisti ja kaarevista kynsistä huolimatta selvisin ilman kupruja. Jos jotain pientä olikin, niin päällyslakka tasoitti tasaiseksi ja sen jälkeen kupruja ei ainakaan enää ollut. Decalien kanssa oli helppo työskennellä. Kuitenkin miinusta joudun antamaan siitä, että siirtokuva seilaili kynnellä pienen ikuisuuden. Lopulta painelin varovasti siirtokuvan kuivan vanulapun avulla kynnelle ja siihen se sitten asettui. Ensimmäisen kanssa sai taistella hieman kauemmin ja hetken harkitsin luovuttavani, mutta loput kolme kynttä meni onneksi sujuvammin.


Kuka muu tunnustaa hurahtaneensa näihin uusiin kaunokaisiin?

Käytetyt lakat: 
Trind - Nail Repair
Essie - First Base
piCture pOlish - New York
Essie - Gel Setter

2 kommenttia:

  1. Onpa nätti lakkaus! Ja tuo lakka on kyllä ihana :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia :) New York on taas kerran rakkautta pullossa ♥

      Poista