4. huhtikuuta 2016

Keep it simple!

Kuten sanoin, mulla on kuvia odottamassa julkaisuaan. Näköjään tämäkin on viime syyskuulta eli ihan tuoreesta lakkauksesta ei ole kyse.... Poikkeuksellisen tästä tekee se, että postauksen oon kirjoittanut valmiiksi hyvä tovi sitten viime syksynä! Ilmeisesti on kuitenkin iskenyt laiskuus tai kiire tai mikä lie, kun kuvat on jäänyt muokkaamatta ja siten postauskin jäänyt roikkumaan luonnoksiin :D


Musateemaviikon aikana tartuin kertaalleen OPIn Love.Angel.Music.Babyyn, mutta se jäi kuitenkin käyttämättä. Ajatus kultaisella lakkaamisesta jäi muhimaan, eikä sopivaa hetkeä tarvinnut kauaa odottaa. L.A.M.B.ia on kynsillä kolme helppoa kerrosta. En ollut muistanutkaan, kuinka helposti työstettävä lakka on! Se ei valunut kynsinauhoille, levittyi helposti ja peitti kolmella kerroksella. Lisäksi kerrokset kuivuivat nopeaan, vaikka laitoinkin tällä kertaa päälle pikakuivattajaa saadakseni lakkaukselle paremman keston. Aksenttikynsissä on kerros Color Clubin valkoista, josta on tullut uusi lempparini ja Ginan lähes kulttimaineeseen noussut valkoinen on saanut jäädä pölyttymään Helmeriin. French Tip yhdistettynä Essien leveämpään sutiin toimii edelleen mainiosti ja jaksan ihastella lakkaa kerta toisensa jälkeen. Jokainen valkoisella lakannut tietää, että hyvät valkoiset tuppaavat olemaan kiven alla.


Kultaiseen yhdistin MILVin decalin, jonka sain CesarsShopista testattavakseni yhdessä muutaman muun arkin kanssa. Kyseinen arkki on monipuolinen, sillä siitä voi leikellä juuri sellaisia kuvioita kynsille kuin haluaa! Päädyin kuitenkin tylsästi leikkelemään koko kynnen kuviot, sen sijaan että olisin alkanut kikkailemaan vaikka kuvioleikkurilla. (Huomio nykypäivästä, tätä unholaan painunutta ideaahan pitääkin kokeilla!) Leikkasin MILVin arkista S48 hieman kynttä suuremmat kuviot aksenttikynsiä varten. Kuvio irtosi helposti taustapaperista vain muutaman sekunnin liottamisen jälkeen. Samalla sain varmistuksen sille, että tausta on kirkas, eikä valkoinen. Välillä on decalien kanssa tullut yllätyksiä, kun valkoinen ei olekaan valkoinen, vaan kirkas ja sama toisin päin. Decalit asettuivat kynnelle helposti ja painelin ne kevyesti kiinni kuivalla vanulapulla. Tai sitten se vain tuntui siltä, koska olin henkisesti varautunut saamaan itkupotkuraivarit! :D Tämän jälkeen siistimissiveltimen avulla sulattelin ylimenneet decalin osat, sillä mielestäni täydellisesti kynsien kokoisen decalien leikkaaminen ja asetteleminen kynnelle on täysi mahdottomuus. 


Kulta ja valkoinen toimii ja itse tykästyin kynsiin. Kuten otsikossakin jo sanoin: keep it simple! Millonhan sitä vaan oppis muistamaan tämän? Nykyään nimittäin tuntuu, että viihdyn huomattavasti paremmin tälläisissä suhteellisen yksinkertaisissa kynsissä, joissa ei ole tungettu kaikkea mahdollista samaan lakkaukseen tai jonka tekeminen ei vaadi sen suurempia kikkailuja. Siitä huolimatta tulen varmasti sortumaan ylilyönteihin myös jatkossa, tunnen itseni sen verran hyvin.


Käytetyt lakat: 
Essie - First Base
OPI - Love.Angel.Music.Baby
Color Club - French Tip
Essie - Gel Setter

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit, saatan vahan joutua matkimaan naita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna mennä! Mietin tossa äsken itekin, että vastaavat ois helppo tehä uusiks ihan leimoillakin :)

   Poista
 2. Nää on kyllä kauniit ♡

  VastaaPoista
 3. Kulta ja valkoinen on mun mielestä aina tyylikäs yhdistelmä! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ku muistas useemmin käyttää tälläsiä pomminvarmoja yhdistelmiä :D

   Poista